Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2019 Mulakat Deneyimleri

• Herkese tekrardan merhabalar.Dosya numaram haziran ayında aktif oldu ve dosya mailini aldım eksiksiz gönderdim.Hala mülakat tarihini öğrenmedim.Şuan italyada çok üst düzey bir restorantta staj yapıyorum ve 28 ağustos vize bitiş tarihim.Vizem tek girişli olduğundan mülakat tarihim bu tarihten erken olursa(ki olacak gibi) stajım yarım kalacak.Durumu konsoosluğa açıklasam ve 29 ağustosta bile gidebilirim görüşmeye yada italyada yapsam görüşmeyi ne derler.Doktor görüşmesi gibi işlemler için vs.Açıkçası hayır derlerse de kesinlikle mülakatı kaçırmak gibi bir niyetim yok,amacım staj sayesinde abd ye gidersem çalışma açısından kapı olması.Burası çok güzel ve yardımsever bir forum.Güzel dilekleriniz ve yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim

• sayın @macarovski haziran ayında evrak maili aldıysanız görüşmeniz Eylül ayında olacak yüksek ihtimalle...

• yabancı forumda bir talihli kcc ile telefon görüşmesi sağlamış, ağustos mülakatları için maillerin gelecek haftada gönderileceği söylenmiş, beklemeye 1 hafta daha devam:)

• @onrozr "daha fazla nasıl süründürürüz" diye düşününce bu sonuca vardılar sanırım :)

• @sheandherlemons DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:

@crazycells evet, göçmen vizesi calışma izni sağlıyor mu ?

Evet, gocmen vizeyle calisma izni alip calisabilirsiniz. Gocmen vizenizle bir SSA ofise gidip SSN almaniz yeterlidir.

• kcc yi bende aradım arkadaşlar, görüşme tarihimin belli olmadığını, muhtemelen gelecek hafta sonuna kadar planlanacağı iletildi...bilginize

• @onrozr bugün mü aradınız?
    ben dün aradığımda benzer bir cevap aldım.
    Bugün tekrar aramayı düşünüyordum.

• ⭐⭐⭐

Mülakat randevuları için email beklememiz gerekmiyor muydu? Telefonla arayarak KCC'nin yükünü artırmış olmuyor muyuz? :/

• evet, bugün aradım sayın @poli

• Sayın @ONROZR normalde her ayın sonunda mülakat tarihleri veriliyordu, bunu da mı değiştirdiler? Haftaya verecekleri tarihler Ağustos ayı için mi olacak acaba? Biz de bugün aramayı planlıyorduk, benzer cevap gelecekse vakitlerini almanın da bir anlamı olmayabilir tabi.

• Syn @ONROZR ve @poli ile benzer durumda ve aynı cevapları almışlar demekki haftaya dağıtılıcak gibi görünüyor. Az daha sabır diyeceğim de bende de kalmadı.

• @cancakicitr nin önerisi ile az önce KCC ile iletişime geçtik. (telefonla) Ağustos planının içinde olduğumuzu ancak kesin tarihi haftaya gönderilen mail ile alacağımızı söylediler. Muhtemelen bilgileri, imzamdaki bilgilere benzer kişilere de aynı şekilde gelecektir.

• @tuan sizin 26k larda @ONROZR ve @poli de 27k larda aynı cevabı aldılar benm gibi 28-29 ve 30k larda olan arkadaşlardan arayan soran var mı hiç ?

• bende aradım bugün gönderilecek dedi ...hatta bugün mü diye teyit ettim evet dedi bakalım bekliycez görcez haftaya mı bugün mü gelicek mailler.

• @crazycells merhaba:) Mulakat tarihim yaklastigi icin suan gerekli belgeleri toparliyorum. Konunun ilk sayfasinda yaziyor ancak tekrar bir danismak istedim bir eksiklik yapmamak icin. Adli sicil, nufus kayit ornegi, diploma gibi belgelerin ingilizceye cevrilmesine gerek yok degil mi, turkce olmasi yine kabul gorur umarim? Sadece mahkemeniz varsa onun ingilizceye cevrilmesini istiyorlar diye biliyorum. Cok tesekkurler:)

• @doctor evet doğru biliyorsunuz panik yapmayın heyecanınızı görüyorum ve paylaşıyorum ama panik yapmayın bir kaç kere belgeleri kontrol edin ve rahatlayın panik yaparak hata yaparsınız.

• sayın @science tüm sistem değişikliklerini bu sene bizim üzerimizde denediler :) daha önceki aylarda ayın sonuna kadar mailler geliyordu fakat, yığılma olduğu için diye tahmin ediyorum mail yollama tarihini de bir sonraki aya atmışlar

• @doctor 0_1561733541557_c80bcc8c-1a19-47f7-800e-5148df6e9f5e-image.png Mülakat İçin İstenen Evraklar
    Randevu tarihini gosteren yazı
    DS260 konfirmasyon sayfası
    Saglık raporu
    Pasaportlar
    Pasaport teslim alma yeri kaydı
    Talihlinin diploması artı kopyası
    Vukuatlı nufus kayıt ornekleri (birth certf.) artı kopyası
    Arsiv kayıtlı adli sicil belgesi (police certf.) artı kopyası
    2ser adet 51mm*51mm fotograf
    Evlilik cüzdanı artı kopyası (2 kopya)
    Boşanma belgesi artı kopyası
    Banka hesap dokumu artı kopyası
    Tapu artı kopyası
    Arac ruhsatı artı kopyası

kendim için yapmıştım, işinize yarar umarım

• @cnpist @NeverGiveUP cok cok sagolun yardiminiz icin:)

• @crazycells az onceki soruma sagolsun arkadaslar cevap verdi ancak suan bir sorum daha var. Amerika'da yasadigim icin Bank of America hesabim var ve konsolosluga oradaki hesabimi sunacagim. Az once bankadan statement ve son 6 aydaki transaction gecmisini istemeye gittim. Banka gorevlisi sadece cikti olarak verilecegini, uzerinde imza olmayacagini soyledi. Bende banka hesabinin gorevli tarafindan imzali olmasi gerektigini soyledim. En fazla bankanin muhrunu basabiliriz dediler. Sizce bu sekilde sundugum bank statement konsoloslukta kabul gorur mu? Tesekkurler

Benzer Başlıklar

• DV2026 Mülakat Deneyimleri

1.10.2026 00:00 tarihine kadar sabitlendi Taşındı Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    755
    1
    10 Oy
    755 İleti
    87k Bakış
    Sibel ApaydınS
    @asrin bizde o şekilde gittik bir sorun çıkmadı
  • 40 Oy
    12k İleti
    676k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili aşamalar için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel Green Card lotosu aşamaları başlığını kullanmalısınız.
  • Hangi eyalet?

Eyaletler green card eyalet eyalet secimi
    92
    2 Oy
    92 İleti
    22k Bakış
    Peyk74P
    @ayvalik10, içinde söyledi: Hangi eyalet? @Peyk74 alabama başlığına da yazmışsınız. Buradan cevap yazıyım en yukarıda dünya şeklinde simge var oradan alabamayı bulunca o bölge de yaşayan tüm üyeleri görebilirisiniz. Onlara mesaj atarak iletişime geçebilirsin. Teşekkür ederim bakıyorum.
  • 34 Oy
    251 İleti
    26k Bakış
    crazycellsC
    Değerli arkadaşlar, Başvuru süreci ile ilgili tüm bilgi, yöntem ve kullandığımız taktikleri forumda herkese açık bir şekilde paylaşmış olmamız, ve her ne kadar başvuru yapanlardan belirlenmiş kâr amacı gütmeyen kuruluşlara cüzi bir miktar bağış yapmalarını istesek de, Türkiye'deki kötüleşen ekonomik şartlar nedeniyle bu süreçten kaçınmayı tercih etmemiz sonucunda, Yeşilkart Forum başvuru servisini yavaş yavaş sonlandırma kararı aldık. Bu yıl başvuru yapacaklara tavsiyemiz, forumda geçen yıl yayınladığımız başvuru videosunu izleyerek formu nasıl dolduracaklarını iyice öğrenmeleri: https://www.youtube.com/watch?v=mR00DG-jua8 Videoda bahsedilen yöntemleri kullanarak başarılı bir şekilde başvurunuzu yapabilir, yine de aklınıza takılan soruları forumdaki uygun başlıklarda sormaya devam edebilirsiniz. Daha önce yalnızca forumun başvuru servisini kullanmış olan ve bu yıl da bizim aracılığımızla başvuru yapmayı planlayan kişiler için, onları yarı yolda bırakmamak adına bu sene de bağış karşılığında başvurularını yapacağız. Bu kişilere özel olarak detaylı bilgileri e-posta aracılığıyla ilettim. Bugüne kadar bu servisi kullanmış ve Türkiye'deki kâr amacı gütmeyen kuruluşlara bağışta bulunmuş herkese ayrıca teşekkür ederim. Başvuru yapacak herkese bol şanslar!
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

6

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k