[Arşiv] DV2019 Mulakat Deneyimleri
-
Merhaba,
Greencard oncesi alinan gecici vize ile amerikada calışabiliyormuyuz? Calisma iznimiz oluyor mu ? @crazycells
-
@cnpist Başınız sağolsun. Umarım başka sorunlar yaşamadan sürecinizi atlatırsınız.
-
@cnpist öncelikle başınız sağolsun. Size sabırlar diliyorum.
-
Merhaba arkadaşlar mülakat tarihi alındıktan sonra konsolisluktan evrak maili mi gelmesi gerekiyor.23 temmuz mulakat tarihim gelmedi de halen
-
Sayın @redsat2000 Başka bir başlıkta eşinizin mülakata gitmediğini yazmışsınız. O süreci biraz anlatabilirmisiniz? Biz de benzer bir süreç yaşayabiliriz maalesef :( Bir kadın olarak eşimin mülakata gitmeyip çocuklarla benim gitmem çok mu abes olur acaba?
-
@atilla Merhaba, hesabımda 7 bin dolar göstereceğim demiştiniz benimde o civarlarda gösterebilecek bir bütçem var, mülakatınızdan sonra tecrübelerinizi bizle paylaşırsanız çok sevinirim. Bol şans!
-
@ozn paraya takılmayın ya sizin mesleğiniz var mı sonuta ona bakıyor evet bu insan orada para kazanır bu parayı seni düşünerek arıyorlar. Senin orada akraban yok arkadaşın hiç kimse yok dımdızlak gidiyorsun nerede kalacaksın nerede yemek yiyeceksin yani amerika devletine yük olma diye bakıyor. Ondan bu para meselesine takılma. Eğer ABEEYY BEN HER İŞTEN ANLARIM HER İŞİ YAPARIM tiplerinden değilsen.
-
@cisilhayat Biz küçük bir dosya hazırladık. Ama görüşmede sormadılar bile. Ama tabii hazırlıklı olmakta yarar var.
-
@necla343434 mulakat tarihi mesaji geldikten sonra mulakat tarihi yaklasinca bir hatirlatma e postasi geliyor . Getirmeniz gereken evraklari hatirlatan bir liste .
-
@ayvalik10 Biliyorum bu nedenle görmek istediklerini, o dediğiniz tiplerden değilim ama tam zamanlı öğrenciyim, yaşım 21, yaz tatilleri dışında bir iş tecrübem yok, üniversitemde henüz bitmediğinden elimde bir meslekte yok bu yüzden para meselesine takılıyorum.
-
@ozn
https://www.youtube.com/watch?v=NJCdnop3G5M
diğer insanlar gibi borç alırsın daha sonra geri iade edersin. Önemli olan mülakatta gözükmesi. Videoyu seyret bak. -
@frozen DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:
@crazycells yazdığınız herşeye sonuna kadar katılıyorum ama oldukça zor bir sürecin içindeyiz. Şahsi sebeplerle eşim katılamayabilir. 20 Temmuz’a kadar durum düzelmezse ve katılamayacağı netleşirse ben çocuklar ve kendim için AIS kayıdı oluşturup sağlık randevusu alıp mülakata katılayım mı?
Talihli kisi sizsiniz degil mi?
Eger ABD'de yasamak istiyorsaniz o durumda ne kadar cok kisiyle katilip, o kadar kisiye Green Card alirsaniz sizin icin o kadar iyi olur.
-
@sheandherlemons DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:
Merhaba,
Greencard oncesi alinan gecici vize ile amerikada calışabiliyormuyuz? Calisma iznimiz oluyor mu ? @crazycells
gecici vize dediginiz gocmen vize mi?
-
@necla343434 DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:
Merhaba arkadaşlar mülakat tarihi alındıktan sonra konsolisluktan evrak maili mi gelmesi gerekiyor.23 temmuz mulakat tarihim gelmedi de halen
gelmesine gerek yok. Zaten mulakata dair evraklari bu konunun ilk iletisinde bulabilirsiniz.
-
@crazycells evet talihli kişi benim ve ABD'de yaşamak istiyoruz. 9 ve 5 yaşlarında iki çocuğum var. Çocuklarla katılmak istiyorum. Peki sizce eşimin katılmaması bizim için sorun olurmu? İleride eşimin alması da mümkünmüdür?
-
@frozen DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:
@crazycells evet talihli kişi benim ve ABD'de yaşamak istiyoruz. 9 ve 5 yaşlarında iki çocuğum var. Çocuklarla katılmak istiyorum. Peki sizce eşimin katılmaması bizim için sorun olurmu? İleride eşimin alması da mümkünmüdür?
Sizin dosyanizi etkilemez. Evet, daha sonra F2A kategorisiyle almaniz mumkun:
Cocuklar da ABD'ye ilk girisi yapip Green Card'larini alsinlar. Daha sonra ABD'de uzun sure yasamalarina gerek yok. Arada tatile gelmeleri yeterli. Siz vatandas olmadan once kendilerini Turkiye'den alip gelirseniz, onlar da sizinle ayni anda vatandas olabilirler. Burayi okumayi unutmayin:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/77/green-card-sahiplerinin-abd-dışında-kalış-süreleri
Burada yazilanlari kendiniz icin okuyun, cunku cocuklarinizin yaslari kucuk oldugundan onlarin surecinde cok daha anlayisli olacaklar.
-
@crazycells çok rahatlattınız, çokkk teşekkür ederim
-
@crazycells evet, göçmen vizesi calışma izni sağlıyor mu ?
-
@crazycells evrakların neler oldugunu biliyorum sayenizde formdan teşekkür ederim tesadufen bugun geldi mesaj
-
6 Agustos Randevü tarihimiz inşallah güzel geçer 👏🏻👏🏻👏🏻
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
35
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum