Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Amerika'da Obezite (Aşırı Kilo) Problemi

Taşındı Sağlık
11 4 730 3

Benzer Başlıklar

• Türkiye’de alınan engelli raporunun Amerika’daki geçerliliği

Sağlık
    6
    0 Oy
    6 İleti
    316 Bakış
    G
    Teşekkürler
  • Amerika'da Doğum Hakkında Yardım

Taşındı Sağlık
    100
    1 Oy
    100 İleti
    6k Bakış
    Y
    @evr42 merhabalar Medicaid e başvurduk internet üzerinden başvurup bir de onların ofislerine gittik onlarda başvurumuzu gözden geçirdiler. Ssn istiyorlar bu arada, başvurumuz sonuçlanmadan geçen hafta buradaki hastaneye gidip muayeneyemizi olduk oradaki görevli size fatura gelecek ama merak etmeyin medicaid çıkınca biz onlarla halledeceğiz dediler. Henüz fatura gelmedi. Ben kontrolümü oldum gayet ilgililerdi.
  • Amerika'da Kirmizi Receteli Ilaclar

Sağlık
    1
    1 Oy
    1 İleti
    417 Bakış
    G
    Merhaba bu konu ile alakali internette biraz arastirma yaptim ve bu siteyle karsilastim, umuyorum bu konu ile alakali bilgisi olanlar aramizdadir. Durum ise su: halihazirda dikkat daginikligi ve hiperaktivite bozuklugu ilaclarinin kirmizi receteli olarak ve doktor kontrolunde olduklari biliniyor, Amerika'ya turist olarak veya egitim icin giderken bu ilaclari kullanmis olmak vize alirken nasil bir durumla sonuclanir? Giderken recetemizle yolculuk esnasinda goturebilir miyiz? Bunlarla birlikte egitim icin gittigimizde orada bu ilaclari doktor kontrolunde kullanmak ne gibi sonuclari karsimiza cikarir? Tesekkurler!
  • Amerika'da ilac almak ile ilgili bir soru

Kilitli Taşındı Sağlık
    10
    0 Oy
    10 İleti
    782 Bakış
    crazycellsC
    Konuya ilgili konudan devam edebilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/1593/i̇laç-fiyatları-sigorta-fiyatları
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

8

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k