[Arşiv] DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
-
@deathzombie haritanda da baktim bulamiyorum.benım kaldıgım yerlere daha google maps ugramamıs daha. no yu yazmasam olur mu?
-
soyle bır sorum olucak. Şimdi 16 yasından beri kaldıgımız adresleri giriyoruz, en guncelden geçmis dogru. ilk basta ailemizin evinde kalıyoruz, sonra uni için baska adres sonra üni bitiyor ve tekrar ailemizle kaldığımız aynı adrese geliyoruz.Bu durumda ailemizle kaldımız adresi iki kere mi girmeliyiz?
-
@gunaltay58 aynen, çünkü farklı zaman diliminde
-
@muhtaradana teşekürlerr
-
Bir sorum olacak d260 formunu doldurdum okul ismini Türkçe olarak girdim bir problem olurmu SISLI TEKNIK VE ENDUSTRI MESLEK LISESI yazdım
-
@knightman DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:
@crazycells DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:
@ozn DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:
@KnightMan DS-260 formunu doldururken o anki güncel bilgilerinize göre dolduruyorsunuz yani ilerde iş bulup çalışması onun için bir sıkıntı yaratmaz.
İş bulması önemli değil, mülakat zamanı formu güncelleyebilir mi o önemli olan .
Mulakat zamani formu guncellememeli. Verilen bilgiler formu doldurdugu gune gore dogru ve tam olmali.
Eger, gocmen vize islemlerini etkileyecek bir guncelleme ise tabii ki bunu yapabilir, ama bunu yapmasina %99 ihtimalle gerek olmayacak.
Abi arkadaş işsiz olarak girdiği için vizenin verilmemesinden korkuyor. Mülakat zamanına kadar bulurum dedi. Ki önümüzdeki 8-9 ayda falan anca sırası gelir. Mülakat zamanı güncellesin mi? Kesin olarak ne yapmasını önerirsin?
Lise diplomasi var mi?
Evet abi üniversite mezunu. Lise ve üniversite diploması var.
o durumda hicbir sorun cikmaz.
Zaten ABD'ye gocmen olmaya gidiyor, Turkiye'de is bulmasi oldukca gereksiz olur; bence bu cabayi ABD'de bir is bulmak icin harcasin, kendisine daha faydali olur. -
@turkeyandusa DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:
Case number: 2020EU00014xxx
DS 260 formunu doldururken,
- kendi pasaportumun bilgilerini girdim, ancak eşimin şu an pasaportu yok. TRAVEL belgesi de yok. Bu bölüme ne yazmalıyız. Formu bu haliyle gönderip vize mülakatına kadar eşime pasaportunu alıp mülakata gidebilir miyiz?
- Çalışılan iş yerleri ve okul isimleri yazılırken orijinal TÜRKÇE adlarını mı İngilizce olarak mı yazmalıyız? Örnek: BAYBURT HOLDİNG, TEPE ÖZEL GÜVENLİK HİZMETLERİ A.Ş ve ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİSAT FAKÜLTESİ ULUSLARARASI İLŞKİLER BÖLÜMÜ gibi mi yoksa İngilizce halini mi?
- Vize mülakatından önce Sağlık, Dr. işlemleri için istenen aşıları öğrendikten sonra SAĞLIK BAKANLIĞI'nın aşı yapmaya ve belge vermeye yetkili birimlerinden aşılarımızı yaptırıp, aşı belgemizi alırsak sıkıntı olur mu?
- Emekli maaşı, kayıtlı araç ve tapulu ev olmasına rağmen yine de hesapta istenen asgari paranın bulunmasına gerek var mıdır?
- Son 6 ay içinde farklı tarihlerde yüksek miktarda meblağın giriş ce çıkışı avantaj ve dezavantaj sağlar mı?
Sevgilerimle....
DS-260 formunu doldururken imzamdaki paketten yararlanmayi unutmayin. Tum sorularin turkce aciklamalarini bu dokumanda bulabilirsiniz.
-
Evet, sorun olmaz.
-
farketmez, cevirebildiginiz kisimlari ingilizce'ye cevirebilirsiniz.
-
boyle bir ise girismemelisiniz, hangi asilari olmaniz gerektiginde doktor karar verecek.
-
ABD'de duzeninizi oturtana kadar ne ile gecinmeyi dusunuyorsaniz, onu gostermeniz yetecektir.
-
Ulkeye mi, banka hesabina mi?
Bu arada mulakatla ilgili sorulari su baslikta sormaniz daha uygundur:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/2163/dv2020-mulakat-deneyimleri
-
@gunaltay58 DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:
@deathzombie haritanda da baktim bulamiyorum.benım kaldıgım yerlere daha google maps ugramamıs daha. no yu yazmasam olur mu?
Hatirladiginiz kadariyla yazmaniz yeterli.
-
@samet-yetgin DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:
Bir sorum olacak d260 formunu doldurdum okul ismini Türkçe olarak girdim bir problem olurmu SISLI TEKNIK VE ENDUSTRI MESLEK LISESI yazdım
sorun olmaz.
-
Ulkeye mi, banka hesabina mi?
Banka hesabımda
-
@crazycells çok teşekkür ederim
-
@crazycells Abi selam, benim için mühim olan bir konuda yardımına ihtiyacım var. Ben bu Eylül ayının başı gibi Almanya'ya Erasmusa gideceğim bana KCC'den evrak maili tahmini ne zaman gelir? Eğer olurda ben Almanya'ya gittiğimde gelirse, bu istenen evrakların hepsine sıkıntısız Almanyada da erişebilir miyim sence? Senin yazdığın istenilen evraklar dışında. İmzamda case numaram yazıyor bu arada. Bir de Erasmusum tahmini olarak Şubat ayının sonunda bitecek sence benim mulakat tarihim ne zaman gibi olur? Almanyadayken apar topar Ankaraya gelmek benim için büyük bir zorluk hem de masraf olur. Sence ben bu süreci Almanyada Erasmus yaparkende yönetebilir miyim abi? Çok kararsız durumdayım :( Bu arada ds-260 ı 1 hafta içerisinde yollamış olacağım çoğu kısmı bitti gözden kaçırmış olabileceğim bir şeyler var mı diye kontrol aşamasındayım.
-
Abi, üniversite ve lise diplomalarında kayıt tarihleri var. Fakat formda kayıt değil okula başlama tarihleri istiyor. Kayıt tarihini girmek doğru olmaz. Okula başlama tarihlerini tam hatırlayamadığım için kayıt tarihinden bir hafta ileri tarih yazıyorum. Uygun mudur?
-
herkes sorunsuz bir sekilde bu yil green cardini alir gider hayallerine kavusur insallah.Oraya gidincede nasil burda, bu formda birbirimize yardim ve destek oluyorsak oralardada birbirimize yardim ve destek oluruz insallah..Insan yalniz yasayabilen bir varlik degildir..
-
@turkeyandusa masallah 50 yasindan sonra ABD ye goc edeceksiniz..
-
@semihmete
katılıyorum, bu arada case number badisi olabiliriz sürecimiz büyük ihtimalle birlikte ilerliyecek😁 -
Sorularım su yonde:
1 Universitede isletme okumus biri ‘abd de ne is yapmayı dusunuyorsunuz?’ Sorusuna Business olarak isaretlese olur mu?
2 aynı soru mulakatta soruldugunda ise o soruya ne cevap verirsek uygun olur? -
@erkangeziyor Business Administration bağlı uzmanlık alanınızı belirtseniz daha doğru olur. Account, HR , Management, Midterm Manager
-
@crazycells Sayin Crazycells !
Elbette benim amacim ileride cocuklarima guzel bir gelecek saglamak olacaktir.Ama simdilik benimle gelmeleri pek mantikli gelmiyor arti velayetleri annelerinde ve buna musade etmiyecektir. Bir kac gun once Cocuklarin ds260 formlarini ve kendimkini doldurdum, henuz yanlis birsey yapmamak adina Submit etmedim. Bu konuda engin bilgilerinizle aydinlatirsaniz sevinirim. tesekkurler -
askerlik
Rank/Position : A- GENDERMA ( yıllar sonra Mahmut Tuncerin bu kelimeyi ingilizce doğru telaffuz ettiğini ve hatta ing bir kelime olduğunu yeni öğrendim:) )
B- Military police
Military specialty= GUARDİANOlarak doldurdum sizce uygun mudur?
Do you have any specialized skills or training, such as firearms, explosives, nuclear,
biological, or chemical experience?Burada askeriyede silah altına alınmadan önce eğitim de almıştık. Herkes alır bu eğitimi. Burayı evet mi hayır mı yapsak bilemedim.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
32
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum