Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2019 (2019 Green Card Lotosu) Asamalari

• Evrak maili bize de geldi bugün :)

• Merhabalar,
    Durumumuzu öğrenmek için arayabileceğimiz Türkiye'de olan bir telefon numarası var mı, yoksa sadece KCC'nin Amerika'daki ofisi mi ilgileniyor?
    Ayrıca case numaram 2binlerde olmasına rağmen 10 gündür evrak mailinin gelmemesi normal midir sizce, yoksa ne yapmam gerekir?
    Teşekkür ederim.

• @baykal1923 sadece Kentucky Consular Center cevaplıyor sorularınızı çünkü dosyanız orada. Ayrıca daha 9 gün önce göndermişsiniz ds260'ı. Numaranız çok düşük olsada geçen sene mayısta doldurup hala evrak maili alamayanlar var bence normal gelmemesi.

• @mindi ya cok sevindim bizim hala gelmedi.. Siz daha önce mail attınız mı peki

• @science kaçta geldi mail.. Bize hala gelmedi :( çok moralim bozuldu..

• @dscrt bir ay evvel mail attım ama fayda etmemişti. Otomatik mail dışında dönüş alamadım... Ds260 formunu erken doldurmuştum, onun etkisi olabilir sanırım. Sayın @science de benimle aynı tarihte doldurmuş ve ona da mail geldi.

• @mindi bizde 24.05.2018 de göndermişiz. Arasam mı acaba kkc yi

• @dscrt bu hafta bekleyin dilerseniz... Bizlere de bugün geldi. Yarın öbür gün size de gelir sanırım.

• @mindi haklısınız.. Bu haftayı bekliyim ben

• Biz geçen ay evrakları da göndermiştik mail gelmeden, Nüfus Kayıt Örneği'nin vakti geçmişti, onu yenileyip hepsini gönderdik yeniden evrakların. İsterseniz arayıp sorun ya da mail atın beklemeden. @Dscrt

• @science Merhabalar. Bende vukuatlı nüfus kayıt örneğini gönderdim fakat İnglizce ye çevrilmişini gönderdim. Orjinalini göndermedim. Hata yaptım göndermemekle. Onlardan cevap bekliyorum. Teşekkürler

• @science bizde cuma günü mail attık evrakları onlar istemeden.. Şimdi şöyle Bi mail geldi.
    Thank you for your inquiry..
    You forms have been received and are processing. Allow several weeks for processing....
    Sizede böyle bir mail geldi mi peki evraklardan sonra

• @science Siz orjinalini mi gönderdiniz? Yoksa İngilizceye çevrilmişini mi?

• Biz evrakların hem Türkçesini hem de Tercüme edilmişini gönderdik ne olur ne olmaz diye düşünerekten. Evrakları mail attıktan sonra otomatik bir mail geldi sadece, "Your forms..." gibi bir mail almadık henüz. @cavedo @Dscrt Sizin yerinizde olsam arar ya da mail atardım, belki biz telaşlanıyoruz, süreç zaten olması gerektiği gibi ilerliyordur yalnız geçen ay (bizden istenmeden gönderdiğimizde) evrakları gönderdikten sonra aradığımızda evraklarınız OK demişlerdi ve bir kaç hafta beklemeniz gerekir denmişti, belki de şimdi sıra geldi numaramıza ve vakti geçmiş evrakları güncellememiz için de request maili göndermiş olabilirler. Tabi bunların hepsi varsayım sonuçta.

• @science peki siz ilk attıgınızda otomatik mail geldi mi? Bizim geldi 2 gün sonra bu maili yolladılar çünkü

• Arkadaslar, simdi "Records indicate” maili geldi, evraklar tamam artık mülakat tarihini beklemeliyim mi?
    Records indicate you have submitted a complete and valid DS-260 application for each family member, and you have provided all required documentation to the Kentucky Consular Center.
    Interviews are scheduled numerically based on case numbers that have completed processing. Interviews for the DV 2019 program will begin in October 2018 and conclude on September 30, 2019. Please refer to the visa bulletin at www.travel.state.gov to locate the current numbers being processed. This bulletin is updated after the 15th day of each month. Once an interview date has been scheduled, you will receive notification via email to check http://www.dvlottery.state.gov.

• @muhammetnzr hayırlı olsun onay maili almışsınız. Bundan sonra bizler gibi sadece mülakat tarihi beklemelisiniz

• @frozen tamam, teşekkür ederim.

• @baykal1923 DV2019 (2019 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:

Merhabalar,
    Durumumuzu öğrenmek için arayabileceğimiz Türkiye'de olan bir telefon numarası var mı, yoksa sadece KCC'nin Amerika'daki ofisi mi ilgileniyor?
    Ayrıca case numaram 2binlerde olmasına rağmen 10 gündür evrak mailinin gelmemesi normal midir sizce, yoksa ne yapmam gerekir?
    Teşekkür ederim.

tek bir numara var arayabileceginiz, evet o da ABD'de. Talihli oldugunuzu soyleyen mektupta telefon bilgisi mevcut.
    +1 606 526 7500

• geçen ay gerçekleşen şu 2. onay mail durumu biraz stres yaptı bizde. acaba bizede 2. onay maili gelicek ve ondan sonra mı randevu vericekler diye düşünmeden edemiyorum!!

Benzer Başlıklar

• 33 Oy
    11k İleti
    787k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili aşamalar için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel Green Card lotosu aşamaları başlığını kullanmalısınız.
  • DACA statusunde biri ile evlenip Green Card almak

Taşındı Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler gocmen vize green card vize
    2
    0 Oy
    2 İleti
    466 Bakış
    crazycellsC
    @numan011, içinde söyledi: DACA statusunde biri ile evlenip Green Card almak Merhabalar,Amerikada yaşayan kızarkadaşımın DACA vizesi mevcut(bu sene vizesini sorunsuz yeniledi tekrardan)eğer kızarkadaşımla evlenirsem aile dayanaklı green card veya benzeri bir oturum izni alabilir miyim ve ne tür bir statüye sahip olurum? Bu konuda bana cevap verip bilgilendirirseniz çok mutlu olurum. Maalesef DACA statusundeki kisiler ne ABD vatandasi, ne de Green Card sahibi olarak sayilmiyor. O nedenle tahminimce DACA statusune sahip biriyle evlenmek size gocmenlik icin hicbir fayda saglamayacak. Ama emin olmak adina, sorunuzu bir de Muslu Hukuk Burosu'na sormanizi tavsiye ederim: https://yesilkartforum.com/forum/category/120/muslu-hukuk-bürosu-sorularınızı-cevaplıyor
  • Green card kazandıktan sonrası

Greencard Loto Başvurusu Soruları green card gocmen vize gocmenlik
    2
    0 Oy
    2 İleti
    1k Bakış
    crazycellsC
    @greencardburak, içinde söyledi: Green card kazandıktan sonrası Arkadaslar merhabalar 19 yaşındayım bu yil gc e basvuracam hatta pasaportumu bile çıkardım sorum şu ben ogrenciyim eğer çıkarsa bu greencard masrafları ne kadar çıkar mesela turkiyedeki masraf lar ardından abd deki masrafalf kimim kimsem yok bilgim var fakat neyse kısaca 2 bin dolar ile abd ye gidebilirmiyim Su basligi inceleyebilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/440/dv-surecinde-tr-den-abd-ye-gitmeden-once-ve-gittikten-sonra-yapilan-masraflar Bu da ABD'deki aylik masraflar icin: https://yesilkartforum.com/forum/topic/393/amerika-da-yaşayanlardan-yaşam-maliyeti-örnekleri Maalesef 2000 dolar cok az bir miktar, yukaridaki basligi harcamalar icin inceleyebilirsiniz. Tavsiyem en az 3-4 ay sizi idare edecek bir parayla gelmeniz yonunde... Tum planlarinizin beklediginiz gibi olacaginin ya da hemen iyi bir is bulacaginizin garantisi yok.
  • 6 Oy
    316 İleti
    20k Bakış
    S
    Ds 260 senedini sefirliye nece aparmalıyam.Notebookda yoxsa telefonda
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

15

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k