[Arşiv] DV2019 (2019 Green Card Lotosu) Asamalari
-
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
Arkadaşlar lütfen yardım edin...
15 Şubat'ta KCC benden mail ile pasaport, sabıka kaydı vs istedi ve maili geç gördüğümden ancak 19 Mart'ta evrakları maille gönderebildim.15 Şubat'ta gelen bu mailin başlığı:
22xxx Further DV Documents RequiredBen evrakları 19 Mart saat 19.50'de gönderdim ve tam 1 dakika sonra 19.51'de otomatik teyit maili geldi sadece.
Gelen bu otomatik mailin başlığı ve içeriğindeki ilk cümlesi:
Automatic Reply from KCC DV Documents
The Kentucky Consular Center (KCC) has received your email and is currently processing your documents.Başka da onay maili falan gelmedi. Ama sanırım gelmesi gerekiyormuş??? Ne yapmam gerekiyor? Benden evrakları isteyeli 3 ay oldu. Ben de evrakları göndereli 2 ay oldu (19 mart'ta).
Case no 22xxxBir daha mı göndersem evrakları maille veya mail atıp durumu mu sorsam? Lütfen yardım.....
-
Bu ileti silindi! -
@computerengineer mailde yazabilirsiniz veya telefonla da sorabilirsiniz. Spam maillerinide kontrol edin oraya düşmüşde olabilir.
-
@computerengineer DV2019 (2019 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:
Merhaba. Daha önceki 2 hesabıma da giriş yapamadım. Şifremi unuttum yaptığımda mail de gelmedi. Mecburen yeni üyelik açtım.
Neyse...Benim case numaram haziranda aktif olacak diye görünüyor. Daha önce de mail gelmişti bana KCC'den ve benden istenen ekstra evrakları (pasaport, sabıka kaydı vs) maille göndermiştim. Ama halen randevu tarihi için mail gelmedi. Haziranda mı gelecek? Bu noktada yapmam gereken bir şeyler var mı beklemekten başka?
Sayfadaki uyarilari okumalisiniz:

Sifre yenileme icin [email protected] 'a email gonderebilirsiniz.
Eger emaili gonderdiyseniz ve belgelerinizin alindigina dair onay emaili aldiysaniz beklemek disinda yapabilecek bir sey yok maalesef. Bu ay bilgi alamazsaniz, KCC'ye gelecek ay basinda bir email gonderebilirsiniz.
-
@crazycells Cevap için teşekkür ederim.
Evrakları maille gönderdim evet, gönderdikten 1 dakika sonra otomatik mail geldi, mailin ulaştığına dair. O kadar. Başka da mail falan gelmedi. Forumda incelediğim kadarıyla evrakların onayıyla ilgili mail de gelmesi gerekiyordu.
KCC 15 Şubat'ta mail attı, ben 19 Mart'ta gönderebildim.
Case no da 22xxx -
Bu ileti silindi! -
@computerengineer DV2019 (2019 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:
@crazycells Cevap için teşekkür ederim.
Evrakları maille gönderdim evet, gönderdikten 1 dakika sonra otomatik mail geldi, mailin ulaştığına dair. O kadar. Başka da mail falan gelmedi. Forumda incelediğim kadarıyla evrakların onayıyla ilgili mail de gelmesi gerekiyordu.
KCC 15 Şubat'ta mail attı, ben 19 Mart'ta gönderebildim.
Case no da 22xxxEvet, bu ay sonuna kadar bekleyip Haziran basinda KCC'ye email gonderebilirsiniz, hatta direkt arayabilirsiniz de.
-
İmzam yavaş yavaş doluyor=) Bugün evrak talebi geldi KCC'den. Hemen dönüş yaptım. Onay bekliyorum.
-
@mindi DV2019 (2019 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:
İmzam yavaş yavaş doluyor=) Bugün evrak talebi geldi KCC'den. Hemen dönüş yaptım. Onay bekliyorum.
harika haber. Gozunuz aydin, ilerleme olmasi sevindirici...
-
Bu surecte dosya numarasi buyuk olan tum arkadaslari, her asama ve guncellemeyi hem forumda hem de forum cizelgesinde paylasmaya davet ediyorum. Temmuz'dan sonra sadece iki ay kalmis olacak, bu nedenle forumdaki herkesin mulakat tarihi almasi icin caba gostermeliyiz.
-
@crazycells Bunca yoğunluğunuzun arasında hepimizle tek tek, itinayla ilgileniyorsunuz. Gerçekten size nasıl teşekkür edebileceğiz bilmiyorum.
-
@mindi DV2019 (2019 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:
@crazycells Bunca yoğunluğunuzun arasında hepimizle tek tek, itinayla ilgileniyorsunuz. Gerçekten size nasıl teşekkür edebileceğiz bilmiyorum.
rica ederim. Bol sanslar!
-
Evrak maili bize de geldi bugün :)
-
Merhabalar,
Durumumuzu öğrenmek için arayabileceğimiz Türkiye'de olan bir telefon numarası var mı, yoksa sadece KCC'nin Amerika'daki ofisi mi ilgileniyor?
Ayrıca case numaram 2binlerde olmasına rağmen 10 gündür evrak mailinin gelmemesi normal midir sizce, yoksa ne yapmam gerekir?
Teşekkür ederim. -
@baykal1923 sadece Kentucky Consular Center cevaplıyor sorularınızı çünkü dosyanız orada. Ayrıca daha 9 gün önce göndermişsiniz ds260'ı. Numaranız çok düşük olsada geçen sene mayısta doldurup hala evrak maili alamayanlar var bence normal gelmemesi.
-
@mindi ya cok sevindim bizim hala gelmedi.. Siz daha önce mail attınız mı peki
-
@science kaçta geldi mail.. Bize hala gelmedi :( çok moralim bozuldu..
-
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
32
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum