Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2019 (2019 Green Card Lotosu) Asamalari


  • @science kaçta geldi mail.. Bize hala gelmedi :( çok moralim bozuldu..


  • @dscrt bir ay evvel mail attım ama fayda etmemişti. Otomatik mail dışında dönüş alamadım... Ds260 formunu erken doldurmuştum, onun etkisi olabilir sanırım. Sayın @science de benimle aynı tarihte doldurmuş ve ona da mail geldi.


  • @mindi bizde 24.05.2018 de göndermişiz. Arasam mı acaba kkc yi


  • @dscrt bu hafta bekleyin dilerseniz... Bizlere de bugün geldi. Yarın öbür gün size de gelir sanırım.


  • @mindi haklısınız.. Bu haftayı bekliyim ben


  • Biz geçen ay evrakları da göndermiştik mail gelmeden, Nüfus Kayıt Örneği'nin vakti geçmişti, onu yenileyip hepsini gönderdik yeniden evrakların. İsterseniz arayıp sorun ya da mail atın beklemeden. @Dscrt


  • @science Merhabalar. Bende vukuatlı nüfus kayıt örneğini gönderdim fakat İnglizce ye çevrilmişini gönderdim. Orjinalini göndermedim. Hata yaptım göndermemekle. Onlardan cevap bekliyorum. Teşekkürler


  • @science bizde cuma günü mail attık evrakları onlar istemeden.. Şimdi şöyle Bi mail geldi.
    Thank you for your inquiry..
    You forms have been received and are processing. Allow several weeks for processing....
    Sizede böyle bir mail geldi mi peki evraklardan sonra


  • @science Siz orjinalini mi gönderdiniz? Yoksa İngilizceye çevrilmişini mi?


  • Biz evrakların hem Türkçesini hem de Tercüme edilmişini gönderdik ne olur ne olmaz diye düşünerekten. Evrakları mail attıktan sonra otomatik bir mail geldi sadece, "Your forms..." gibi bir mail almadık henüz. @cavedo @Dscrt Sizin yerinizde olsam arar ya da mail atardım, belki biz telaşlanıyoruz, süreç zaten olması gerektiği gibi ilerliyordur yalnız geçen ay (bizden istenmeden gönderdiğimizde) evrakları gönderdikten sonra aradığımızda evraklarınız OK demişlerdi ve bir kaç hafta beklemeniz gerekir denmişti, belki de şimdi sıra geldi numaramıza ve vakti geçmiş evrakları güncellememiz için de request maili göndermiş olabilirler. Tabi bunların hepsi varsayım sonuçta.


  • @science peki siz ilk attıgınızda otomatik mail geldi mi? Bizim geldi 2 gün sonra bu maili yolladılar çünkü


  • Arkadaslar, simdi "Records indicate” maili geldi, evraklar tamam artık mülakat tarihini beklemeliyim mi?
    Records indicate you have submitted a complete and valid DS-260 application for each family member, and you have provided all required documentation to the Kentucky Consular Center.
    Interviews are scheduled numerically based on case numbers that have completed processing. Interviews for the DV 2019 program will begin in October 2018 and conclude on September 30, 2019. Please refer to the visa bulletin at www.travel.state.gov to locate the current numbers being processed. This bulletin is updated after the 15th day of each month. Once an interview date has been scheduled, you will receive notification via email to check http://www.dvlottery.state.gov.


  • @muhammetnzr hayırlı olsun onay maili almışsınız. Bundan sonra bizler gibi sadece mülakat tarihi beklemelisiniz


  • @frozen tamam, teşekkür ederim.


  • @baykal1923 DV2019 (2019 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:

    Merhabalar,
    Durumumuzu öğrenmek için arayabileceğimiz Türkiye'de olan bir telefon numarası var mı, yoksa sadece KCC'nin Amerika'daki ofisi mi ilgileniyor?
    Ayrıca case numaram 2binlerde olmasına rağmen 10 gündür evrak mailinin gelmemesi normal midir sizce, yoksa ne yapmam gerekir?
    Teşekkür ederim.

    tek bir numara var arayabileceginiz, evet o da ABD'de. Talihli oldugunuzu soyleyen mektupta telefon bilgisi mevcut.
    +1 606 526 7500


  • geçen ay gerçekleşen şu 2. onay mail durumu biraz stres yaptı bizde. acaba bizede 2. onay maili gelicek ve ondan sonra mı randevu vericekler diye düşünmeden edemiyorum!!


  • @crazycells Durumu anlatan bir mail attım. Cevap yazdılar ama evrakları 2. kez maille göndereyim mi göndermiyim mi anlamadım. İlk paragrafta bekleyin yazmışlar, 2.paragraftan itibaren yeniden gönderin demek istemişler sanırım. Yardımcı olun lütfen ne yapacağımı bilmiyorum.

    Case no 22xxx
    Sitede 29xxx'lere bile gelmiş. Bu yüzden tedirginim. Ama ben evrakları, onlar 15 şubat'ta istemesine rağmen ancak 19 mart'ta gönderebildim.

    Gelen mail şöyle:

    Thank you for your inquiry.

    After sending documents to [email protected], you will receive an automatic reply to your email. If there are no attachments, the auto reply explains there are no documents attached to the email. If there are attachments, the auto reply explains we received your email and are currently processing your documents. Please allow time for processing of your documents. Documents are processed in numerical order, based on lottery rank number. Once KCC has processed your documents, we will let you know if anything is missing or if we have received everything needed.

    Collect and submit your documents promptly. Your case will not be scheduled for a visa interview at a U.S. embassy or consulate until KCC has received and processed all required documents. Missing or illegible documents will delay processing of your case. If you cannot obtain a particular document, send a scanned or photographed explanation of why you cannot obtain the document, as an attachment, to [email protected], with your case number in the subject line. Diversity visas are numerically limited and there is no guarantee a visa will be available. Only a consular officer can determine, at the time of the visa interview, if you are qualified to receive a Diversity Visa.

    In order to continue processing your case, you must submit electronic copies of the required documents in .jpeg or.pdf format as attachments to [email protected]. Use your case number as the subject of the email. The maximum email size is 30MB. If the total size of your attachments is larger than 30MB, send multiple emails using your case number as the subject of each email. Please send your documents for KCC review only after you have collected all of the required documents for yourself and all accompanying family members. Send documents only to the [email protected] email address; for any document processing questions use the [email protected] email address.

    The following documents are required for all applicants:

    • Copy of the international travel passport biodata page
    • Birth certificate

    ......... şeklinde devam ediyor....

  • ⭐⭐⭐

    Doküman onay mailini biz de aldık arkadaşlar. Excel tablomuzda bu tarihle ilgili bir kolon yok ama eklesek iyi olur gibi geldi bana. Siz ne dersiniz?


  • @dscrt evet otomatik mail geldi, onay maili "records indicate" şeklinde başlamalı.


  • @supermario DV2019 (2019 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:

    geçen ay gerçekleşen şu 2. onay mail durumu biraz stres yaptı bizde. acaba bizede 2. onay maili gelicek ve ondan sonra mı randevu vericekler diye düşünmeden edemiyorum!!

    bence stres yapmaniza gerek yok, iki durumda da yapmaniz gereken tek sey beklemek.


Benzer Başlıklar

  • DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

    Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    19k
    1
    25 Oy
    19k İleti
    888k Bakış
    oktay3847O
    @Serapp müteşekkirim size, içimi rahatlattınız.. çok sağolun 🙏
  • 0 Oy
    965 İleti
    66k Bakış
    P
    Merhaba, uzun bekleyis sonucunda dun vizemiz onaylandi. Esim ve benim icin sorunsuz gecen bir mulakat oldu, 5-10 dakika arasiydi galiba. Konsolosluk da kalabalik degildi. Bekleyenlere sabirlar diliyorum.
  • Sayılarla Green Card Lotosu (Diversity Visa) Sürecine Bakış

    Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    73
    33 Oy
    73 İleti
    25k Bakış
    misha90M
    Teşekkür ederim cevabınız için.
  • 34 Oy
    251 İleti
    26k Bakış
    crazycellsC
    Değerli arkadaşlar, Başvuru süreci ile ilgili tüm bilgi, yöntem ve kullandığımız taktikleri forumda herkese açık bir şekilde paylaşmış olmamız, ve her ne kadar başvuru yapanlardan belirlenmiş kâr amacı gütmeyen kuruluşlara cüzi bir miktar bağış yapmalarını istesek de, Türkiye'deki kötüleşen ekonomik şartlar nedeniyle bu süreçten kaçınmayı tercih etmemiz sonucunda, Yeşilkart Forum başvuru servisini yavaş yavaş sonlandırma kararı aldık. Bu yıl başvuru yapacaklara tavsiyemiz, forumda geçen yıl yayınladığımız başvuru videosunu izleyerek formu nasıl dolduracaklarını iyice öğrenmeleri: https://www.youtube.com/watch?v=mR00DG-jua8 Videoda bahsedilen yöntemleri kullanarak başarılı bir şekilde başvurunuzu yapabilir, yine de aklınıza takılan soruları forumdaki uygun başlıklarda sormaya devam edebilirsiniz. Daha önce yalnızca forumun başvuru servisini kullanmış olan ve bu yıl da bizim aracılığımızla başvuru yapmayı planlayan kişiler için, onları yarı yolda bırakmamak adına bu sene de bağış karşılığında başvurularını yapacağız. Bu kişilere özel olarak detaylı bilgileri e-posta aracılığıyla ilettim. Bugüne kadar bu servisi kullanmış ve Türkiye'deki kâr amacı gütmeyen kuruluşlara bağışta bulunmuş herkese ayrıca teşekkür ederim. Başvuru yapacak herkese bol şanslar!
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

38

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum