[Arşiv] DV2019 (2019 Green Card Lotosu) Asamalari
-
@crazycells Bunca yoğunluğunuzun arasında hepimizle tek tek, itinayla ilgileniyorsunuz. Gerçekten size nasıl teşekkür edebileceğiz bilmiyorum.
-
@mindi DV2019 (2019 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:
@crazycells Bunca yoğunluğunuzun arasında hepimizle tek tek, itinayla ilgileniyorsunuz. Gerçekten size nasıl teşekkür edebileceğiz bilmiyorum.
rica ederim. Bol sanslar!
-
Evrak maili bize de geldi bugün :)
-
Merhabalar,
Durumumuzu öğrenmek için arayabileceğimiz Türkiye'de olan bir telefon numarası var mı, yoksa sadece KCC'nin Amerika'daki ofisi mi ilgileniyor?
Ayrıca case numaram 2binlerde olmasına rağmen 10 gündür evrak mailinin gelmemesi normal midir sizce, yoksa ne yapmam gerekir?
Teşekkür ederim. -
@baykal1923 sadece Kentucky Consular Center cevaplıyor sorularınızı çünkü dosyanız orada. Ayrıca daha 9 gün önce göndermişsiniz ds260'ı. Numaranız çok düşük olsada geçen sene mayısta doldurup hala evrak maili alamayanlar var bence normal gelmemesi.
-
@mindi ya cok sevindim bizim hala gelmedi.. Siz daha önce mail attınız mı peki
-
@science kaçta geldi mail.. Bize hala gelmedi :( çok moralim bozuldu..
-
-
@mindi bizde 24.05.2018 de göndermişiz. Arasam mı acaba kkc yi
-
@dscrt bu hafta bekleyin dilerseniz... Bizlere de bugün geldi. Yarın öbür gün size de gelir sanırım.
-
@mindi haklısınız.. Bu haftayı bekliyim ben
-
Biz geçen ay evrakları da göndermiştik mail gelmeden, Nüfus Kayıt Örneği'nin vakti geçmişti, onu yenileyip hepsini gönderdik yeniden evrakların. İsterseniz arayıp sorun ya da mail atın beklemeden. @Dscrt
-
@science Merhabalar. Bende vukuatlı nüfus kayıt örneğini gönderdim fakat İnglizce ye çevrilmişini gönderdim. Orjinalini göndermedim. Hata yaptım göndermemekle. Onlardan cevap bekliyorum. Teşekkürler
-
@science bizde cuma günü mail attık evrakları onlar istemeden.. Şimdi şöyle Bi mail geldi.
Thank you for your inquiry..
You forms have been received and are processing. Allow several weeks for processing....
Sizede böyle bir mail geldi mi peki evraklardan sonra -
@science Siz orjinalini mi gönderdiniz? Yoksa İngilizceye çevrilmişini mi?
-
Biz evrakların hem Türkçesini hem de Tercüme edilmişini gönderdik ne olur ne olmaz diye düşünerekten. Evrakları mail attıktan sonra otomatik bir mail geldi sadece, "Your forms..." gibi bir mail almadık henüz. @cavedo @Dscrt Sizin yerinizde olsam arar ya da mail atardım, belki biz telaşlanıyoruz, süreç zaten olması gerektiği gibi ilerliyordur yalnız geçen ay (bizden istenmeden gönderdiğimizde) evrakları gönderdikten sonra aradığımızda evraklarınız OK demişlerdi ve bir kaç hafta beklemeniz gerekir denmişti, belki de şimdi sıra geldi numaramıza ve vakti geçmiş evrakları güncellememiz için de request maili göndermiş olabilirler. Tabi bunların hepsi varsayım sonuçta.
-
@science peki siz ilk attıgınızda otomatik mail geldi mi? Bizim geldi 2 gün sonra bu maili yolladılar çünkü
-
Arkadaslar, simdi "Records indicate” maili geldi, evraklar tamam artık mülakat tarihini beklemeliyim mi?
Records indicate you have submitted a complete and valid DS-260 application for each family member, and you have provided all required documentation to the Kentucky Consular Center.
Interviews are scheduled numerically based on case numbers that have completed processing. Interviews for the DV 2019 program will begin in October 2018 and conclude on September 30, 2019. Please refer to the visa bulletin at www.travel.state.gov to locate the current numbers being processed. This bulletin is updated after the 15th day of each month. Once an interview date has been scheduled, you will receive notification via email to check http://www.dvlottery.state.gov. -
@muhammetnzr hayırlı olsun onay maili almışsınız. Bundan sonra bizler gibi sadece mülakat tarihi beklemelisiniz
-
@frozen tamam, teşekkür ederim.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
32
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum