[Arşiv] DV2019 Mulakat Deneyimleri
-
Sayın @harun-dv2019 Çok geçmiş olsun inşallah sıkıntısız bir şekilde atlatırsınız süreci
Bu sene şansımız güler bizde gc talihlisi olursak aynı süreci maalesef bende yaşıyacam gelişmeleden haberdar ederseniz sevinirim. -
Biz de mulakatimizi 17 Nisan’da tamamladik. Olumlu sonuclandi. Butun deneyimlerini paylasan arkadaslara ve ozellikle @crazycells ‘e cok tesekkur ediyorum. Umarim bu sene herkes vizesini sagsalim alir. Sevgilerle.
-
@cherry DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:
Biz de mulakatimizi 17 Nisan’da tamamladik. Olumlu sonuclandi. Butun deneyimlerini paylasan arkadaslara ve ozellikle @crazycells ‘e cok tesekkur ediyorum. Umarim bu sene herkes vizesini sagsalim alir. Sevgilerle.
tebrikler, bundan sonraki surecte bol sanslar.
-
@mstfa3425 bu saatten sonra yapmaniz gereken tek sey beklemek. Eger bir eksiklik varsa ya da ekstra belge gerekiyorsa size ulasirlar.
-
@crazycells Benim 29 Nisan da hastane randevum var o tarihe kadar yeni bir mail gelmesse randevuma gitmelimiyim 10 mayıs da ise vize görüşmem var
-
@mstfa3425 DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:
@crazycells Benim 29 Nisan da hastane randevum var o tarihe kadar yeni bir mail gelmesse randevuma gitmelimiyim 10 mayıs da ise vize görüşmem var
Evet, hem hastaneye hem de mulakata katilin.
-
...........................
-
merhabalar,
mülakat için istenen evraklardan adli sicil kaydı ve banka cüzdanı gibi güncel olması gereken evrakları mülakata ne kadar süre kala hazırlamalıyız?
-
@ggg KCCye gönderdiğin evrakları götürebilirsin. Hesap dökümünü de mümkün en güncel haliyle. Ama 1 aya kadar sorun çıkmamış burada bahsedilen deneyimlere göre.
-
@yalta hayırlı olsun yeni hayatınızda başarılar.
-
Sayın @yalta başarılar dilerim yeni hayatınızda.
-
@yalta DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:
Merhaba arkadaşlar bu gün 10:30 itibari ile vize görüşmemiz olumlu sonuçlandı. Tüm forum ailesine çok teşekkür ederim. Özellikle sana @crazycells
Gözünüz aydın yeni hayatında mutluluklar başarılar diliyorum.
-
@yalta DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:
Merhaba arkadaşlar bu gün 10:30 itibari ile vize görüşmemiz olumlu sonuçlandı. Tüm forum ailesine çok teşekkür ederim. Özellikle sana @crazycells
hayirli olsun, bol sanslar.
-
@yalta hayırlı olsun mutluluğunuz daim olsun. Çok sevindim.
-
Herkese çok teşekkür ederim. Ankara da uğramak istediğim ama koşuşturmadan unuttuğum arkadaşlardan da özür dilerim.
-
@ggg ben hesap dokumunu bugun aldim.mulakatim 20 mayis ins bi sorun cikmaz.
-
green card başvurusu yaparken KEMAL olan ismimi KEMAl Olarak yazmışım. mülakatta bir sorun yaşarmıyım veya vizem onaylanınca ismimin göçmen vizesine yanlış basım olurmu amerikada heryerde sorun yaşarım diye endişem var. konsoloslukta bu konu ile ilgili bir düzenleme olabilirmi. bir de bu konuyu mülakat esnasında söylersem elenirmiyim acaba sonuçta onların merhametine kaldım ne yapıcam ben bilgi verirmisiniz arkadaşlar
-
@captainblue bu soruyu soran üçüncü kişisin ve herkese yazılan cevabı sana da yazalım senden önce mülakata giden olmadığından bilinmiyor fakat bundan dolayı dolayı elenende yok zaten türkçe karakterlerle ilgili anlayış gösteriylelerdir sen veya başkası giderse görücez sonucunu
-
@yalta hayırlı ugurlu olsun. Hersey istedigin gibi olur inşallah
-
Amin @roccorocco teşekkür ederim.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
45
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum