yeni gelenlere destek mi köstek mi olmak lazım ?
-
@yalta Allah yapılan hiç bir iyiliği karşılıksız bırakmaz, kat be kat karşılığını verir.
-
Umudumuzu kaybetmeden herkese hüsnü zanla yanaşmak gerekiyor ama bu yinede temkinli olmaya mani değil. Yardım edip zarar görmeniz bir yana bir de zaman ve emek harcıyorsunuz. En büyük israf zaman israfıdır. Neyse...yorumumun gidişatı iftar programına dönmeden sonlandırayım :)
-
@Bahadır17 gayet güzel gidiyordunuz ben sizi ilgiyle dinliyorum. :)
-
@sinem Teşekkür ederim ilginiz için :) Eğer ilgi artarsa bir ramazan iftar programı hazırlayabiliriz :) Hem de Türkiye'deki hocalar gibi parada talep etmeyiz :) :) :) İlk soruda benden olsun, "Oruçluyken greencard çıkarsa orucumuz bozulur mu?" :D
-
bildigim kadarıyla yemedinizse ya da içmedinizse bozmuyor. :P
-
Sahi, hak yiyince bozuluyor mu? :p
-
@dreams_usa yeni gelenlere destek mi köstek mi olmak lazım ? içinde söyledi:
Red yiyince bozulur :)
-
@bahadır17 yeni gelenlere destek mi köstek mi olmak lazım ? içinde söyledi:
"Oruçluyken greencard çıkarsa orucumuz bozulur mu?"
:smile: Bak bu ilginç bir konu :) GreenCard ABD doğu yakası saatiyle öğleden sonra Türkiye saatiyle ise 19.00'dan itibaren öğrenebileceğini var sayarsak sisteminde kilitlendiğini varsaydığımızda gene en erken öğrenenler sanırım akşam 8-9 buluyor. Bu mantıkla oruç açıldığı için bozulmuyor. :p
-
@semavi yeni gelenlere destek mi köstek mi olmak lazım ? içinde söyledi:
@dreams_usa yeni gelenlere destek mi köstek mi olmak lazım ? içinde söyledi:
Red yiyince bozulur :)
🤣🤣🤣
-
@rüzgar Peki gc'yi kazandık diyelim. Bu sevinçle kılacağımız teravih namazı kabul olur mu ? :D
-
@bahadır17 duaları okurken DS260 formu current ungan konsolosluk mülakat gibi kelimeleri söyleriz valla günaha gireriz.
-
@semavi Red yiyince psikoloji bozulur, ruh dengesi bozulur. Şaka bir yana, bu konulara biraz daha devam edersek Allah (CC) tüm işlerimizi bozacak.:person_facepalming_tone2:
''Tövbe'' diyelim. -
Çocuğunu eşini eklemeyen, okul şartını tutturmayanlar dışında kimsenin red aldığına şahit olmadım. Sorun yaşanacağını sanmam. Yani sürpriz bir şey olmuyor çoğunlukla...
-
Türkiye'de insanlar birbirlerinin açıklarını arayıp ego tatmini yapiyor @semavi abi. Hastane de stajimi yaptığım zaman cok net görmüştüm. Herkes birbirini ezmeye veya öne geçme derdinde. Kimse başkasının hakkina girdiği icin de utanmiyor ne yazik ki.Tabi adam akilli olan yok mu tabi ki de var ama gercekten cok kucuk bir yuzde. 18 yaşındayım bunları ogrendim hayattan. Kendinize iyi bakin cümleten.
-
@semavi güzel cevaptı :) :)
-
@bahadır17 yeni gelenlere destek mi köstek mi olmak lazım ? içinde söyledi:
@rüzgar Peki gc'yi kazandık diyelim. Bu sevinçle kılacağımız teravih namazı kabul olur mu ? :D
Bildigim kadarıyla şükür de etmiş olacagınız için(namaz içinde) kabul oluyor. Hatta Makbul de oluyor. :)
-
https://www.youtube.com/watch?v=e6A9iZPjRgw
takip etmek için değil ama her Türk pis kaka bozuk karakterli olmadığını hatta onlar sayesinde neler kazanmışlar buyrun seyredin.
-
@birumut hala almancı kafasında olan insanlar var malesef kendileri giderken iyi biz gelirken kötü oluyor
-
@voom yeni gelenlere destek mi köstek mi olmak lazım ? içinde söyledi:
@birumut hala almancı kafasında olan insanlar var malesef kendileri giderken iyi biz gelirken kötü oluyor
Kimseye aldirma dogru bildigin yolda git yapici olmayan elestirilere kulak asma
-
Bana burda en fazla destek olan kuzenimden sonra bir brezilyali komsularim turk olmasina ragmen birak yardimlasmayi selam bile vermediler
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
26
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum