@fatmucu, içinde söyledi: Turist Vizesiyle Coronavirus Zamanı Ülkeye Giriş
@DustyBlue, içinde söyledi: Turist Vizesiyle Coronavirus Zamanı Ülkeye Giriş
royal air maroc ile ucuz bilet bulabilirsiniz yasakta yok gördüğüm kadarıyla kazablanka üzerinden new yorka uçuşlar mevcut türkiyeden.
Hemen bakalim, bu arada tarihleri nasil ayarliyosunuz? Mesela skyscannerda en ucuz ay felan deyip hangi gunlerin kac lira oldugunu kapsamli bi sekilde gorebiliyoruz ama bu sirkette sadece tahmini tarihleri girebiliyorum ve sonuc cikmiyor.
Tesekkurler bilgi icin.
özel olarak royal air moroc için bakmadım new york için uçuşları incelerken klm in hemen altında bu şirketi gördüm.

o yüzden elimi çabuk tutmalıyım. Sizin durumunuzda bu kadar eziyet ve maddi külfete katlanarak 6 haftalık dil okulunu da turist vizesiyle kaçak çalışmayı da tercih etmezdim. Bence sizin için en faydalı olacak şey yazın WAT ile Amerika'ya gelip hem çalışıp bir öğrenci için ciddi sayılabilecek miktarda para biriktirmek hem de dil öğrenmek olacaktır. İnsanlarla etkileşim içinde olacağınız bir iş kolu seçerseniz 6 haftalık dil kursunda sağlayacağınız ilerlemeden çok daha fazla ilerletebilirsiniz İngilizcenizi. Bence bu seçeneği de değerlendirin...

tekrardan çok teşekkür ederim.