DV (Green Card) Çekilişinin Durdurulma Kararı (Aralık 2025)
-
@nazlimb Şu an hangi evrak üzerinde olduğunu tam hatırlamıyorum ancak vize onayımızla birlikte gelen evraklardan birinde kabaca -vizenizin olması ülkeye alınacağınızı garantilemez, CBP sizi ülkeye almayabilir, evinizi arabanızı satmayın- benzeri bir ibare vardı. Yani normal zamanda bile vize bir garanti sunmuyor.
DV Lottery ile green card kazananlarının Lawful Permanent Resident yani daimi oturum statüsü ülkeye girişle başlıyor, bu sebeple apar topar geldik.
Yanlışım varsa deneyimli forum üyeleri düzeltecektir ancak durum özetle bu şekilde.
-
@bkio teşekkür ederim cevabınız için , kazanıpta bu kadar stresli süreçlerden geçmeniz dışardan bir göz olarak bile yorucu görünüyor umarım herkes vizesini rahatça alır ve ülkeye sorunsuz giriş yapabilir. Sizin de sürecinizi okuyorum yolunuz açık olsun🩵
-
Değerli forumdaşlar merhabalar,
Alınan son karar sonrasında bizim US'e ilk giriş deneyimimize aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. Selamlar.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/183/göçmen-vize-ile-abd-ye-ilk-giriş/3795?_=1767021421254 -
@bkio sanıyorum ki bu greencard lottery kazanıldığı yerde yazıyordu. benim aklımda öyle kalmış. çekilişi kazanmanız vizeyi garantilemez mülkünüzü satmayın gibi bir ifade vardı. belki vizeyle ilgili de yazıyordur.benim aklımda böyle kalmış
-
Merhabalar, 28 Aralık'ta New York JFK dan giriş yaptık girişimiz New York saatine göre sabah 11 de oldu , baya sorunsuz oldu parmak izi bile alınmadı. Tek ve çok büyük önerim aktarmanız yeterli süre olsun, en az 1.30 saat sıra bekkemişizdir. Sağlık zarfını teslim almadılar bile
-
@Uğur-Çelik Hayırlı olsun... gözünüz aydın.
-
@denizezgi randevu mailinde de yazıyor ancak daha sonra gelen bir evraktaki linkte vizenizin onaylanması ülkeye alınmanızın garantisi değildir ibaresi vardı. Sanırım “gelmeden önce bakın” diye verilen kağıttaki linkte yazıyordu.
-
@bkio
Vizesi basılanlar için şuanlık çok büyük bir sıkıntı olucağını sanmıyorum eğer yanlış beyan ve ya kriminal bir dosya vb. bir şey yoksa ülkeye alırlar diye tahmin ediyorum. çünkü dv pause geldi seni ülkeye almıcaz demek gibi bir yetkileri yok şuan. Eğer ilerde bir kararname çıkarsa durumlar değişebilir. -
Bu ileti silindi! -
Bugün JFK'a uçacak var mı ? 19:30 İstanbul Seferiyle
-
@Selimdiskaya52 bence en kısa zamanda havayolları şirketlerini arayın çünkü çok fazla iptaller oluyor. Teyit edin bence
-
@ayvalik10 Yurtiçi seferlerinde doğu bölgesine olan uçuşlar iptal edildi, güncel olarak kontrol ediyorum. ayrıca haber linkleri için teşekkür ederim
-
@ayvalik10 şu haberlere bakın... sonrada Amerika bizi neden almıyor, insanlar gidip bu sistematik işkenceye "20" yirmi yıldır oy veriyor, tıpkı hocanın bindiği dalı kesmesi gibi, mesajı hocanın komik durumu yüzünden alamadın ama bu yaşadığımız komik bile değil. (ilgili kısım tartışmaya sebebiyet verdiği için kaldırıldı)
-
Bu ileti silindi! -
Sınırdan geçtim, sorun yaşamadım. Adresimi tekrar söylememi istediler ardından stamp basıp işlemleri bitirdiler
-
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
Arkadaşlar 23 de giriş yapmıştık abd ye hatırlarsanız, bugün ssn eşimin de benim de geldi bilgilendirmek istedim sizi süreç bizim için belliki sorunsuz geçecek inşallah. Bu ssn götürüp kimlik falan alınıyormuş böyle bişey yapmalımıyız yoksa green card mı bizim kimliğimiz olacak şu cahil kardeşinizi aydınlatırmısınız
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
39
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum