Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV (Green Card) Çekilişinin Durdurulma Kararı (Aralık 2025)

• 31 Aralık 19:30 ta JFK uçuşum var.. Gelişmeleri yazacağım doğru başlık altında.

• Merhaba, uzun süredir belki 1-2 yıldır forumu üye olmadan okuyor takip ediyordum. Artık zamanı geldi ya diyerek üye oldum. Benim anlamadığım tek kısım alınan karar aslında dv2027 yi etkilemiyor mu dv2026 kazananları özellikle de vizelerini alan kişiler neden bütün planlarını bozup apar topar abd ye giriş yapmaya karar verdi? trump mı korkutuyor sizi? vize basıldı sonuçta almama gibi bi durum olabilir mi?
    Bu arada herhangi bi greencard ya da vize başvurum yok sadece hayalim bir gün abd de yaşamak belki kariyerimi orada inşa etmek amacıyla merakımdan forumu takip ediyorum ^^

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@nazlimb bir vizeye sahip olmanız, o vizeyle o ülkeye girişinizin garanti altına alındığı anlamına gelmez.
    bu yüzden ilgili başkanlık kararnameleri her zaman vize sahiplerini hatta green card sahiplerini bile etkileyebilir.
    vize sahibi olup, ilk girişini yapmamış herkes risk altında olduğu için bu durum yaşanıyor.

• @gucarslan milyar kere yazın nelere malolabikeceğini çocuğa anlatır gibi anlatın ama yine ne olacak canım vizem basılmış diyip aldığı riskin nelere sahip olabileceğini fark bile etmeyecek istemeyecek.Boş ver herkes için hayırlısı.Umarım sorunsuz olur herkes için.

• @nazlimb Şu an hangi evrak üzerinde olduğunu tam hatırlamıyorum ancak vize onayımızla birlikte gelen evraklardan birinde kabaca -vizenizin olması ülkeye alınacağınızı garantilemez, CBP sizi ülkeye almayabilir, evinizi arabanızı satmayın- benzeri bir ibare vardı. Yani normal zamanda bile vize bir garanti sunmuyor.

DV Lottery ile green card kazananlarının Lawful Permanent Resident yani daimi oturum statüsü ülkeye girişle başlıyor, bu sebeple apar topar geldik.

Yanlışım varsa deneyimli forum üyeleri düzeltecektir ancak durum özetle bu şekilde.

• @bkio teşekkür ederim cevabınız için , kazanıpta bu kadar stresli süreçlerden geçmeniz dışardan bir göz olarak bile yorucu görünüyor umarım herkes vizesini rahatça alır ve ülkeye sorunsuz giriş yapabilir. Sizin de sürecinizi okuyorum yolunuz açık olsun🩵

• Değerli forumdaşlar merhabalar,
    Alınan son karar sonrasında bizim US'e ilk giriş deneyimimize aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. Selamlar.
    https://yesilkartforum.com/forum/topic/183/göçmen-vize-ile-abd-ye-ilk-giriş/3795?_=1767021421254

• @bkio sanıyorum ki bu greencard lottery kazanıldığı yerde yazıyordu. benim aklımda öyle kalmış. çekilişi kazanmanız vizeyi garantilemez mülkünüzü satmayın gibi bir ifade vardı. belki vizeyle ilgili de yazıyordur.benim aklımda böyle kalmış

• Merhabalar, 28 Aralık'ta New York JFK dan giriş yaptık girişimiz New York saatine göre sabah 11 de oldu , baya sorunsuz oldu parmak izi bile alınmadı. Tek ve çok büyük önerim aktarmanız yeterli süre olsun, en az 1.30 saat sıra bekkemişizdir. Sağlık zarfını teslim almadılar bile

• @Uğur-Çelik Hayırlı olsun... gözünüz aydın.

• @denizezgi randevu mailinde de yazıyor ancak daha sonra gelen bir evraktaki linkte vizenizin onaylanması ülkeye alınmanızın garantisi değildir ibaresi vardı. Sanırım “gelmeden önce bakın” diye verilen kağıttaki linkte yazıyordu.

• @bkio
    Vizesi basılanlar için şuanlık çok büyük bir sıkıntı olucağını sanmıyorum eğer yanlış beyan ve ya kriminal bir dosya vb. bir şey yoksa ülkeye alırlar diye tahmin ediyorum. çünkü dv pause geldi seni ülkeye almıcaz demek gibi bir yetkileri yok şuan. Eğer ilerde bir kararname çıkarsa durumlar değişebilir.

• Bu ileti silindi!

• Bugün JFK'a uçacak var mı ? 19:30 İstanbul Seferiyle

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Selimdiskaya52 bence en kısa zamanda havayolları şirketlerini arayın çünkü çok fazla iptaller oluyor. Teyit edin bence

• @ayvalik10 Yurtiçi seferlerinde doğu bölgesine olan uçuşlar iptal edildi, güncel olarak kontrol ediyorum. ayrıca haber linkleri için teşekkür ederim

• @ayvalik10 şu haberlere bakın... sonrada Amerika bizi neden almıyor, insanlar gidip bu sistematik işkenceye "20" yirmi yıldır oy veriyor, tıpkı hocanın bindiği dalı kesmesi gibi, mesajı hocanın komik durumu yüzünden alamadın ama bu yaşadığımız komik bile değil. (ilgili kısım tartışmaya sebebiyet verdiği için kaldırıldı)

• Bu ileti silindi!

• Sınırdan geçtim, sorun yaşamadım. Adresimi tekrar söylememi istediler ardından stamp basıp işlemleri bitirdiler

• Bu ileti silindi!

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

130

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |