DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@Serapp KCC'nin mülakatı planlamasında sorun yok da oraya gidince oturum belgesi istenmesi ihtimali stres yaratıyor.

-
@Erkan-0 teşekkürler sizin de hayırlı olsun
-
@Arthur-Morgan Ben Kasım'a planlanması gereken HK randevularının 23 Ekim'e planlanmasını sizin aksinize olumsuz yorumlamıştım açıkçası. HK 1 Kasım'dan sonra oturumsuz kabul etmeyi bırakma kararı almıştır (büyükelçinin değişmesi de bunda etkili olmuş olabilir), bari Ekim bitmeden son bir tur destek atalım demiş olabilirler. Tabi bu bir teori, kuruntu da diyebiliriz. Şahsen Ankara'ya da güvenmediğim için, arafta devam

-
@Omerfarukyilmaz hayırlı olsun
5200 ile şüpheniz mi vardı ki
Hep böyle şanslı mısınız
Daim olsun şansınız
♾️ Tavsiyelerinizi bekleriz
️ -
@Captan-Levi Merhaba, son bültende mi current oldunuz ?
-
@hkilic Aynı hareketi Viyana da yapmıştı hocam, bu mantık doğru olsa Viyana da oturum isteyecek dememiz gerekir o zaman

Önce mülakatları Ekim'e verdiler, ondan birkaç gün sonra 23 Eylül'de KCC, dosya taşındığı yerde kalır ama kararı konsolosluk verir dedi. Ondan 1-2 gün sonra da Bangkok hiçbir şey demeden dümdüz Kasım mülakatları dağıttı.
-
Formül A’yı neden çevirmemiz gerektiğine dair bir sebep var mı? Zaten çok dilli değil mi belge? Tercüman’a gidiyorum şimdi herşeyi netleştirmek istedim
-
@hkilic Oturum isteyecek konsolosluk öncesinde e-posta gönderip duruma dair bilgilendiriyor. DS260'ta yazıyor çünkü orada yaşamadığımız. Geçen yılların tecrübelerini okudum, bir tane bile oturumun gidince istendiğini görmedim.
1 tane deneyim vardı sadece 2023 mü ne, şimdi arasam bulurum herhalde ama uğraşmak istemiyorum. Umman'a taşımış, mülakattan önce özellikle sormuş sorun olmaz demişler. Sonra gidince oturum sormuşlar, adam da ben e-posta gönderdim sorun yok demiştiniz demiş. Görevli de az bekle deyip perdeyi kapatıp gitmiş, beş dakika sonra geri dönüp bu şekilde de yapabiliyormuşum deyip onaylamış.
Ben bir tane bile görmedim, oturuma dair hiçbir şey söylenmedi, gidince söylendi ve ben vize alamadım diyen.
-
@betülkya Merhaba, orada kredi skorunuz olmadan ev tutma sürecinizden bahseder misiniz?
Vizeyi aldıktan sonra oraya gitmeden bu işi halletmek çok iyi olur ama çok yerde kredi skoru istendiği ve olmadan ev tutamazsınız gibi cevaplar buldum.
-
@hkilic evet mail attım cevap geldi
-
@ygzsays sorun olmaz merak etmeyin, bizimki de daha yeni geldi aynı gün almıştık onayları. junk mailler dahil sık sık kontrol öneririm
-
@emre-cebeci premium location linki hangisi ben tüm linklere baktım sadece vsf noktası ve premium delivery seçeneği çıkıyor
-
@zakaria siz hala mülakat alamadınız mı ?
-
Bu ileti silindi! -
@uck 4 aydır numarası aktif ona ithafen dedim. Neden komik geldi anlamadım

-
Bu ileti silindi! -
Selamlar, sıralamam 11900 lerde, Haziran ayında dosyamı HK a taşıdım. Ankara' da yaşıyorum, HK da oturum vb. herhangi bir şeye sahip değilim. Şu an çok kararsızım dosyamı tekrar Ankara' ya taşıma konusunda. Benim durumumda olanlara tavsiye olarak şunu söyleyebilirim. Evet henüz current olmadık, dosyayı Ankara' ya taşımak daha kolay ama bunu yaptıktan sonra başka bir yere tekrar taşımamız mümkün değil. Bence HK un sürecini takip edip oturum istiyorum dediği anda (Öyle bir karar alırlarsa) current olmuş olsak bile Ankara ile iletişime geçip daha zor olsa bile dosyamızı taşıyabiliriz. Maddi durum da bunda oldukça etkili tabi. Bu arada ben kendi sıralamam civarı current olana kadar HK açısından konuyu netleştireceğimizi düşünüyorum. O yüzden bu şekilde beklemeye devam. Umarım hepimiz sorunsuz vizemizi alır, yeni sayfamızı başlatırız.

-
Arkadaşlar selam, bugün Ankara’da mülakata girdim. Mülakat sonunda tebrikler vizeniz onaylandı dediler. Fakat bana sarı zarf vermediler. Pasaportunuz 2 hafta sonra elinize ulaşır dediler. Böyle bir durum yaşayan var mı? Hesap özetini de geri verdiler diploma ile beraber
-
@Haksta-0 size sarı zarf verdiler mi? Bana vizeniz onaylandı tebrikler, pasaportunuz 2 hafta içerisinde adresinize ulaşacak deyip diploma aslını be hesap özetini bana geri verdiler.
-
Arkadaşlar daha öncede yazmıştım. Pasaport teslimi için premium pickup seçmiştim fakat günlerdir gelen giden bir tracking number olmamıştı. Ve VFSden her gün reminder maili alıp pasaportunuz ankarada gelin alın yada teslimat şekli seçin diyordu. Oysa ben 600 lira ödeyip pickup seçmiştim. VFS twitter hesabı, ustraveldocs, vfs mail adresime defalarca yazdım hiçbir dönüş alamadım. Dün gelen linkten premium delivery seçip tekrar ödeme yaptım ve bugün tracking number maili geldi. Pasaport premium pickup değil delivery olarak adresimize yola çıktı. Özetle vfse fazladan 600 lira ödeme yapmış oldum. Umarım düzen oturur stresin önüne geçilir. Pasaport geldiğinde tekrar ileti paylaşacağım
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
26
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum

Vize Bulteni - Aktif(Current) Olan ve Mulakat Tarihi Verilecek Dosya(Case) Numaralari

Sağlamlıq: Viza görüşünüzə xüsusi olaraq təyin olunmuş həkimdən tibbi yoxlanışlar haqqında arayış da aparmalı olacaqsınız. Bu arayışı viza görüşünə daxil olacaq hər bir kəs təqdim etməlidir.