Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Sabitlendi Taşındı Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
16.5k 786 518.7k 770

  • Vizemiz onaylandı, bu forumu kuran bilgi paylaşan herkese bolca teşekkür ederim.
    En kısa sürede mülakat deneyimlerimizi ilgili sayfada paylaşacağım. 😊


  • @Bugra0666 merhaba. Size ocak ayı için Ankara’dan mülakat verildi mi? Excel de 03 Ocak tarihinde Ankara’dan mülakat almışsınız gibi görünüyor?


  • @Serapp KCC'nin mülakatı planlamasında sorun yok da oraya gidince oturum belgesi istenmesi ihtimali stres yaratıyor. :(


  • @Erkan-0 teşekkürler sizin de hayırlı olsun


  • @Arthur-Morgan Ben Kasım'a planlanması gereken HK randevularının 23 Ekim'e planlanmasını sizin aksinize olumsuz yorumlamıştım açıkçası. HK 1 Kasım'dan sonra oturumsuz kabul etmeyi bırakma kararı almıştır (büyükelçinin değişmesi de bunda etkili olmuş olabilir), bari Ekim bitmeden son bir tur destek atalım demiş olabilirler. Tabi bu bir teori, kuruntu da diyebiliriz. Şahsen Ankara'ya da güvenmediğim için, arafta devam 😅


  • @Omerfarukyilmaz hayırlı olsun🍀 5200 ile şüpheniz mi vardı ki❓ Hep böyle şanslı mısınız❓Daim olsun şansınız🍀♾️ Tavsiyelerinizi bekleriz🙋🏻‍♀️


  • @Captan-Levi Merhaba, son bültende mi current oldunuz ?


  • @hkilic Aynı hareketi Viyana da yapmıştı hocam, bu mantık doğru olsa Viyana da oturum isteyecek dememiz gerekir o zaman :)

    Önce mülakatları Ekim'e verdiler, ondan birkaç gün sonra 23 Eylül'de KCC, dosya taşındığı yerde kalır ama kararı konsolosluk verir dedi. Ondan 1-2 gün sonra da Bangkok hiçbir şey demeden dümdüz Kasım mülakatları dağıttı.


  • Formül A’yı neden çevirmemiz gerektiğine dair bir sebep var mı? Zaten çok dilli değil mi belge? Tercüman’a gidiyorum şimdi herşeyi netleştirmek istedim


  • @hkilic Oturum isteyecek konsolosluk öncesinde e-posta gönderip duruma dair bilgilendiriyor. DS260'ta yazıyor çünkü orada yaşamadığımız. Geçen yılların tecrübelerini okudum, bir tane bile oturumun gidince istendiğini görmedim.

    1 tane deneyim vardı sadece 2023 mü ne, şimdi arasam bulurum herhalde ama uğraşmak istemiyorum. Umman'a taşımış, mülakattan önce özellikle sormuş sorun olmaz demişler. Sonra gidince oturum sormuşlar, adam da ben e-posta gönderdim sorun yok demiştiniz demiş. Görevli de az bekle deyip perdeyi kapatıp gitmiş, beş dakika sonra geri dönüp bu şekilde de yapabiliyormuşum deyip onaylamış.

    Ben bir tane bile görmedim, oturuma dair hiçbir şey söylenmedi, gidince söylendi ve ben vize alamadım diyen.


  • @betülkya Merhaba, orada kredi skorunuz olmadan ev tutma sürecinizden bahseder misiniz?

    Vizeyi aldıktan sonra oraya gitmeden bu işi halletmek çok iyi olur ama çok yerde kredi skoru istendiği ve olmadan ev tutamazsınız gibi cevaplar buldum.


  • @hkilic evet mail attım cevap geldi


  • @ygzsays sorun olmaz merak etmeyin, bizimki de daha yeni geldi aynı gün almıştık onayları. junk mailler dahil sık sık kontrol öneririm


  • @emre-cebeci premium location linki hangisi ben tüm linklere baktım sadece vsf noktası ve premium delivery seçeneği çıkıyor


  • @zakaria siz hala mülakat alamadınız mı ?


  • Bu ileti silindi!

  • @uck 4 aydır numarası aktif ona ithafen dedim. Neden komik geldi anlamadım 😀


  • Bu ileti silindi!

  • Selamlar, sıralamam 11900 lerde, Haziran ayında dosyamı HK a taşıdım. Ankara' da yaşıyorum, HK da oturum vb. herhangi bir şeye sahip değilim. Şu an çok kararsızım dosyamı tekrar Ankara' ya taşıma konusunda. Benim durumumda olanlara tavsiye olarak şunu söyleyebilirim. Evet henüz current olmadık, dosyayı Ankara' ya taşımak daha kolay ama bunu yaptıktan sonra başka bir yere tekrar taşımamız mümkün değil. Bence HK un sürecini takip edip oturum istiyorum dediği anda (Öyle bir karar alırlarsa) current olmuş olsak bile Ankara ile iletişime geçip daha zor olsa bile dosyamızı taşıyabiliriz. Maddi durum da bunda oldukça etkili tabi. Bu arada ben kendi sıralamam civarı current olana kadar HK açısından konuyu netleştireceğimizi düşünüyorum. O yüzden bu şekilde beklemeye devam. Umarım hepimiz sorunsuz vizemizi alır, yeni sayfamızı başlatırız. :)


  • Arkadaşlar selam, bugün Ankara’da mülakata girdim. Mülakat sonunda tebrikler vizeniz onaylandı dediler. Fakat bana sarı zarf vermediler. Pasaportunuz 2 hafta sonra elinize ulaşır dediler. Böyle bir durum yaşayan var mı? Hesap özetini de geri verdiler diploma ile beraber


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

41

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum