Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @hkilic evet mail attım cevap geldi

• @ygzsays sorun olmaz merak etmeyin, bizimki de daha yeni geldi aynı gün almıştık onayları. junk mailler dahil sık sık kontrol öneririm

• @emre-cebeci premium location linki hangisi ben tüm linklere baktım sadece vsf noktası ve premium delivery seçeneği çıkıyor

• @zakaria siz hala mülakat alamadınız mı ?

• Bu ileti silindi!

• @uck 4 aydır numarası aktif ona ithafen dedim. Neden komik geldi anlamadım 😀

• Bu ileti silindi!

• Selamlar, sıralamam 11900 lerde, Haziran ayında dosyamı HK a taşıdım. Ankara' da yaşıyorum, HK da oturum vb. herhangi bir şeye sahip değilim. Şu an çok kararsızım dosyamı tekrar Ankara' ya taşıma konusunda. Benim durumumda olanlara tavsiye olarak şunu söyleyebilirim. Evet henüz current olmadık, dosyayı Ankara' ya taşımak daha kolay ama bunu yaptıktan sonra başka bir yere tekrar taşımamız mümkün değil. Bence HK un sürecini takip edip oturum istiyorum dediği anda (Öyle bir karar alırlarsa) current olmuş olsak bile Ankara ile iletişime geçip daha zor olsa bile dosyamızı taşıyabiliriz. Maddi durum da bunda oldukça etkili tabi. Bu arada ben kendi sıralamam civarı current olana kadar HK açısından konuyu netleştireceğimizi düşünüyorum. O yüzden bu şekilde beklemeye devam. Umarım hepimiz sorunsuz vizemizi alır, yeni sayfamızı başlatırız. 🙂

• Arkadaşlar selam, bugün Ankara’da mülakata girdim. Mülakat sonunda tebrikler vizeniz onaylandı dediler. Fakat bana sarı zarf vermediler. Pasaportunuz 2 hafta sonra elinize ulaşır dediler. Böyle bir durum yaşayan var mı? Hesap özetini de geri verdiler diploma ile beraber

• @Haksta-0 size sarı zarf verdiler mi? Bana vizeniz onaylandı tebrikler, pasaportunuz 2 hafta içerisinde adresinize ulaşacak deyip diploma aslını be hesap özetini bana geri verdiler.

• Arkadaşlar daha öncede yazmıştım. Pasaport teslimi için premium pickup seçmiştim fakat günlerdir gelen giden bir tracking number olmamıştı. Ve VFSden her gün reminder maili alıp pasaportunuz ankarada gelin alın yada teslimat şekli seçin diyordu. Oysa ben 600 lira ödeyip pickup seçmiştim. VFS twitter hesabı, ustraveldocs, vfs mail adresime defalarca yazdım hiçbir dönüş alamadım. Dün gelen linkten premium delivery seçip tekrar ödeme yaptım ve bugün tracking number maili geldi. Pasaport premium pickup değil delivery olarak adresimize yola çıktı. Özetle vfse fazladan 600 lira ödeme yapmış oldum. Umarım düzen oturur stresin önüne geçilir. Pasaport geldiğinde tekrar ileti paylaşacağım

• Arkadaşlar herkese merhabalar,
    Bir sorum olacak tecrübesi olanlar bilgilendirebilirse çok memnun olurum.
    Talihli sen değilsin kendisi sorsun diye kızanlarınız olabilir forumu ve kurallarını iyi bilen biri olarak ben sadece talihli olan kuzenime destek olmaya çalışıyorum.
    Kendisi denizci olduğundan ve aktif çalışıyor olduğundan internet kısıtı nedeniyle bilgilere ulaşmakta zorlanıyor.
    Kendisi ais kaydı yönergeleri ile pasaportunu teslim almak için başvuru yaptı ancak bahse konu yönergedeki sitenin artık faal olmadığını kaydı travelerdocs üzerinden yapması gerektiği konusunda mail attı.Ailecek mülakatlarını tamamladılar pasaport teslimi için kayıtlarını da oluşturdular.Ancak mülakat tarihi 7 kasımdan bu yana hala pasaportlarından haber yok. Bu konuyu nerden detaylıca öğrenebilir takip edebiliriz ? Ne yapmak gerek pasaportları teslim alabilmek için ? Vizelerinin basıldığı bilgisi de geldi aynı zamanda.
    Tecrübesi olanlar fikir verebilirse kendi sürecimde forumun sıkı takipçişi ve duacısı olarak bir kez daha çok memnun olurum.

• @zakaria merhabalar, tabii nasip olursa salı günü vize onayımızı aldığımız da detaylı anlatım yapacağım.

• Bu ileti silindi!

• @Guven4627 HK daha kimseden oturum istemedi. En hizli bitiren konsoloslukta HK oldu. Burda risk dosyayi geri Ankaraya tasimakda olabilir. Ozellikle su anki aktif numaralara yakin degilse… Mulakatlar dagitildiktan sonra oturum isterse dosyayi o zaman tasimak mantikli olan. Iki opsiyon varken (HK eger olmaz ise Ankara) durduk yere tek opsiyona inmek mantiksiz tabi bu bence.

• @earslann Ciddi ciddi mülakattan önce hiçbir şey söylenmeyip, mülakatta isteneceğine inananlar var.

Dediğiniz gibi tek risk Ankara'ya dönme noktasında olabilir fakat yeni sistemde artık current olunsa da, mülakat alınsa da taşımayı KCC yapıyor gibi görünüyor. Hem karar metninde böyle yazıyordu, hem de geçmiş sayfalarda birisi KCC'den aldığı yeni cevabı yazmıştı. "Mülakat planlandıktan sonra taşıma talebini direkt KCC'ye yönlendirin" yazıyordu. Eskiden bize yazmayın diyorlardı.

• Bu ileti silindi!

• @Caner-alçile Merhaba, vize basıldıktan sonra tarafımıza iletilen "GTS Premium Delivery (US Visa) Tracking" konu başlıklı mail içeriğinde UID bulunmakta. Oluşturulan USTravelDocs kaydında elden teslim seçeneği seçildiyse gelen UID ile mail içeriğindeki linkten randevu oluşturup pasaportları elden teslim almaları gerekmektedir. Adrese teslim seçeneğini seçtilerse başka bir mail ile UPS takip numarası göndermiş olmaları gerekiyor. İletilen takip numarası ile teslimat yola çıktıktan sonra UPS üzerinden takip edilebiliyor. Eğer maili görüntüleyemediyseniz ve spam kısmında da bulunmuyorsa [email protected] adresine durumu anlatan bir e-mail veya daha önceden forumda paylaşılan 0850 390 19 50 numarası üzerinden UsTravelDocs ile iletişime geçmenizde fayda olabilir. Ben önce elden teslim seçip sonrasında adrese teslim olmasını talep ettiğim için direkt adrese teslim istendiği zaman UID gelip gelmediği hakkında bir fikrim yok. Forumdaki diğer arkadaşlar da yardımcı olacaktır.

• @Guven4627 Ikamet yuzunden ret yemek istemez kimse yazmissiniz… Ben bilgilendirme amacli yazdim sonucta HK mulakat bekleyen cok insan var ve ortada hic birsey yok. Insanlar cok rahat panik yapabiliyorlar benim gozlemim bu yonde. Boyle bir firsati kimse panik yapip kacirsin istemem

• @Arthur-Morgan Evet maalesef dediginiz gibi yeni verilen mulakatlarla bunu gorucez. Eger ikamet isterlerse onceden soylerler ona gore dosya tasinir bu kadar basit. Panik yapilcak hic bir durum goremiyorum. Ben Hong Kongun mulakat vermeye devam edecegini dusunuyorum.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

140

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |