Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @ahmeterol1912 Sevindim hadi hayırlı olsun 🙂

• @ATS16 aslında eşim ve oğlumun 24 temmuzda postalanmış görünüyor case trackerda fakat gelen birşey yok benim kartım hiç postalanmamış görünüyor. Benimle birlikte 3-4 arkadaş daha var aynı durumda olan. Ama onlar austinden giriş yaptılar kiminin 90 günü geçti kimin çok daha uzun süredir gelmedi onlarda postalandı dahi yazmıyor. Biz houston dan giriş yapmıştık. telefon ile konuşmayı beceremedik bir türlü muhatap bulamadık sürekli robot ile konuşmak zorunda kalıyoruz yazılı olarak da bir yere kayıt açamadık zaman çabuk geçiyor daha fazla uzamadan bir yolunu bulmam lazım. Ben vize evraklarımı yedeklemiştim eğer randevu alabilirsem san antonio daki uscis burosuna gideceğim fakat randevu dahi alamayan arkadaşlar var buda bizi düşündürüyor.

• @ATS16 Dün öğrendim Floridadaki posta adresine gitmiş yani girişte polise verdiğimiz güncel adres kağıdını hiç dikkate almamışlar ilk adresimize göndermişler ama orada şuan kimse yaşamıyor. Arkadaş site yönetimine baktıracak posta kutusuna eğer duruyorsa ayrıca usps'e geri gitme ihtimali varmıdır usps'e de ulaşıp soracağım.

• ⭐⭐⭐⭐

@metinbeci

Umarım sağ salim ulaşırsınız kartlara, bu yüzden ülkeye giriş esnasında adres değişikliği tavsiye edilmiyor ama sizin elinizde olan bir şey de olmadı zannederim. Birebir tecrübe etmedim USPS ile ilgili sorduğunuz soruyu ama forumda benzer tecrübe yaşayan kullanıcıları gördüğümü hatırlıyorum. Bol şans 🍀

• @cagrii ssn dun gelmis ve teslim aldim bugunde greencardin statusu 'we have approved your card........we ordered your card to be produced' seklinde degismis.

• image.jpeg

10 gündür card was mailed to me olarak yazıyor ama henüz gelen giden yok normal bir durum mu bu arkadaşlar

• ⭐⭐⭐⭐

@ahmeterol1912

ABD'ye ilk giriste adres degisikligi yaptiniz mi? Yaptiysaniz bir onceki adrese ait posta kutusunu da ivedilikle kontrol ettirmeniz iyi olabilir.

Beyan ettiginiz adres USPS Informed Delivery'de kayitli mi? Adresteki posta kutusu single house'a ait bir adres ise posta kutusu uzerinde isim yaziyor mu? Adreste yasayan kisi veya siz bu adreste yasiyorsaniz, hem posta kutusunu hem de posta kutusunun cevresini kontrol etmesini faydaniza olabilir. Bu kontroller sonrasi bolgenize bakan USPS post office'e gecikmeksizin gitmeniz yararli olacaktir.

• @ATS16 hayır adres değişikliği yapmadım ds formunda ki adresim aynı adres ssn geldi o adrese posta kutusunda ismim yazmıyor ama 3 katlı bir ev zaten ve uspd den her gün mail geliyor bugunkü gelicek paketler kargolar neler diye

• ⭐⭐⭐⭐

@ahmeterol1912

Sizin bölgenize bakan USPS post office'e uğramanız iyi olabilir sormak için zira 10 gün olmuş. Genellikle bu bildirimden 3-5 iş günü sonra ulaşıyor verdiğiniz adrese. 10/13 Pazartesi - Columbus day’i çıkarırsanız bugün 5.iş günü gönderim bildirimini gördüğünüz tarihten (10/10) sonra.

• @ATS16 şuan abd dışındayım beklemekten başka bir çarem yok heralde

• @ATS16 çok şükür kart gelmiş ama usps ten gelen maillere eklemenişler direk eve göndermişler

• ⭐⭐⭐⭐

@ahmeterol1912 gözünüz aydın 🙏🏻

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   ATS16 ATS16 
  • Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   E elbruz 
  • Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   A aysegul 

• @cagrii 5 gün önce card mailed to me olmuştu dün akşam verdiğim adrese gelmiş sistemde herhangi bir değişiklik yok ama. Amerikaya girdikten 21 gün sonra kartım teslim edilmiş oldu. Bekleyen herkesin kartına çabucak kavuşması dileğiyle.

• Merhaba, daha önce USA'da J1 vizesiyle bulunmamdan dolayı SSN'im vardı, bu nedenle yeni bir SSN istemediğimi bildirmiştim DS-260 formunu doldururken. USA'ya girişten sonra bu SSN'i tekrar aktifleştirmem gerekiyor mu ya da herhangi bir işlem yapmam gerekiyor mu bu konuda?

• Selamlar, yanlış başlıktasınız ancak cevap vereyim.

Ssn numaranız 30 sene de geçse değişmez. Aynı ssn’i kullanacaksınız. Ancak, sizin ssn kartınızın üzerinde “dhs onayıyla geçerlidir” gibi bir ifade olması lazım. Bunu da işverenler kabul etmeyebilir. İşe girişlerinizde problem olabilir.
    Telaşlanacak bir durum yok. Gittiğinizde bir ssa ofisine gidip kartınızı yenileyin.

@saydogan, içinde söyledi: Yeşil Kart'ın Adresinize Ulaşmasını Nasıl Takip Edersiniz?

Merhaba, daha önce USA'da J1 vizesiyle bulunmamdan dolayı SSN'im vardı, bu nedenle yeni bir SSN istemediğimi bildirmiştim DS-260 formunu doldururken. USA'ya girişten sonra bu SSN'i tekrar aktifleştirmem gerekiyor mu ya da herhangi bir işlem yapmam gerekiyor mu bu konuda?

• @cttl Teşekkür ederim cevabınız için

• @cagrii bey hayırlı olsun hangi eyalette kaç günde gelmiş oldu ssn ve greencartınız

• @06adm38 teşekkürler. Ssn 14 greencard 21 gün sürdü. New york vermiştim teslim alacağım adresi.

• Selamlar Austin girişlerde sanırım bir problem var çünkü kiminle konuştuysam SSN gelmiş fakat GC gelmemiş keza benimde öyle 10 gün sonra 3 ay olacak hala ödeme alındıda kaldı konuyla ilgili bilgisi olan var mı?

• Arkadaşlar kesinlikle havalimanında ilk girişte adres değiştirenler adresini görevli polise teyit ettirsin polisin basit bir zip kodunu yanlış işaretlemesi sebebiyle greencardım başka adrese gitmişti ve Cide problemler yaşadım kayıp başvurusu yaptım.

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   ATS16 ATS16 

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

142

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |