Yeşil Kart'ın Adresinize Ulaşmasını Nasıl Takip Edersiniz?
-
5 eylül de newarktan giriş yaptım ssn 1 hafta içinde geldi ama kart hala ödeme alındı ekranında sizce normal mi yoksa bir sorun var gibi mi?
-
Normal bir durum, 5 Aralık 2025 tarihine kadar (giriş tarihi itibariyle 90 gün) sabırla beklemeniz gerekiyor permanent resident kart (Greencard) için. Bu tarihe kadar gelmemesi halinde USCIS hesabınızdan kayıt oluşturabilirsiniz tekrar kart basımı için.
Permanent resident kart genellikle giriş tarihi itibariyle 20-30 iş günü içerisinde gönderimi tamamlanıyor.
-
@ahmeterol1912, içinde söyledi: Yeşil Kart'ın Adresinize Ulaşmasını Nasıl Takip Edersiniz?
5 eylül de newarktan giriş yaptım ssn 1 hafta içinde geldi ama kart hala ödeme alındı ekranında sizce normal mi yoksa bir sorun var gibi mi?
ben 12 ağustosta girdim 2 ekimde geldi acele etme :) bir gün o ekran değişiyor, kart basıma geçti sonrada postaya verildi mesajı çıkıyor pat diye geliveriyor, yeterki adresi doğru vermiş ol :) bir de ufak tavsiye, posta kutusuna adınızı yazın ben sorun yaşadım. ehliyetimi postacı ismim olmadığı için iade etmiş.
-
@ATS16 29 haziran 2025 de houston / tx dan giriş yaptık eşim ve oğlumun kartları basılıp postalanmış görünüyor ama gelen birşey yok benim kartım ise henüz basılmamış. Case Tracker dan kontrol ettiğimde usps takip numarasıda yazmıyor. uscis hesabımdan "Did Not Receive Card by Mail" secenegi ile ilerlediğimde receipt number kısmını dolduruyorum IOE ile baslayan kodu giriyorum ama Form Number kısmında bu sekilde uyarı veriyor ;
The form submitted for this case is not available for this tool. For more information, call the USCIS Contact Center at 1-800-375-5283 or 1-800-767-1833 (TDD for the hearing impaired).
DS 260 formunda florida olarak belirtmiştik adresi fakat amerikaya girişte havalimanında memura aile bireylerinin her biri için güncel adres bilgisi verdik kendimize ait bilgileri ve adreste oturan kişinin bilgilerini verdik. usps sistemine kayıt olduk bu adrese gelen postaları görebiliyorum fakat greencard ile ilgili email gelmedi usps uygulamasında da görünmüyor. eşimin ve oğlumun gönderilmiş görünüyor ama ortada birşey yok. kartım gelmedi diye bildirim yapacağımız sırada yukarıdaki kırmızı yazılı hatayı veriyor. Giriş yapalı 100 günü geçti. Yanlış yaptığımız birşey mi var ve nasıl bir yol izlemeliyiz.
-
30 ağustosta ödemiştim kartın parasını 6 ekimde de giriş yaptım. Ödeme yapıldı gözüküyor sadece. Ssn’den de haber yok simdilik 8 gün oldu inşallah gelir kısa sürede
-
Green Card Yenileme ya da Degistirme (I-90 Kaybolma/Calinma veya I-751/I-829 Kosul Kaldirma)
Öncelikle geçmiş olsun, yukarıdaki başlıkta deneyimler ve paylaşımlar size daha çok bilgi verebilir. 100 günden fazla süredir gelmemesi çok normal bir durum değil. Belirtilen numarayı aradınız mı? Case tracker uygulamasında USPS takip numarası yazmaması normal, hiç birimizde yazmıyordu.
-
SSN için en az 10-12 iş günü tanımanız tavsiyedir. Federal resmi tatil olan 10/13 Columbus day’i ve federal bir kurum olan SSA’in government shutdown‘dan etkilenme olasılığını da düşünmeniz gerekir.
Permanent resident kart için de en az 20-30 iş günü sabırla beklemeniz yararınıza olacaktır.
-
@ozgurs card was mailed to me olarak statüsü güncellenmiş 10 ekim de. haftaya da gelir sanırım. bu süreç bana sabrın önemini öğretti 😀 ilginiz içinde teşekkür ederim.
-
@ahmeterol1912 Sevindim hadi hayırlı olsun :)
-
@ATS16 aslında eşim ve oğlumun 24 temmuzda postalanmış görünüyor case trackerda fakat gelen birşey yok benim kartım hiç postalanmamış görünüyor. Benimle birlikte 3-4 arkadaş daha var aynı durumda olan. Ama onlar austinden giriş yaptılar kiminin 90 günü geçti kimin çok daha uzun süredir gelmedi onlarda postalandı dahi yazmıyor. Biz houston dan giriş yapmıştık. telefon ile konuşmayı beceremedik bir türlü muhatap bulamadık sürekli robot ile konuşmak zorunda kalıyoruz yazılı olarak da bir yere kayıt açamadık zaman çabuk geçiyor daha fazla uzamadan bir yolunu bulmam lazım. Ben vize evraklarımı yedeklemiştim eğer randevu alabilirsem san antonio daki uscis burosuna gideceğim fakat randevu dahi alamayan arkadaşlar var buda bizi düşündürüyor.
-
@ATS16 Dün öğrendim Floridadaki posta adresine gitmiş yani girişte polise verdiğimiz güncel adres kağıdını hiç dikkate almamışlar ilk adresimize göndermişler ama orada şuan kimse yaşamıyor. Arkadaş site yönetimine baktıracak posta kutusuna eğer duruyorsa ayrıca usps'e geri gitme ihtimali varmıdır usps'e de ulaşıp soracağım.
-
Umarım sağ salim ulaşırsınız kartlara, bu yüzden ülkeye giriş esnasında adres değişikliği tavsiye edilmiyor ama sizin elinizde olan bir şey de olmadı zannederim. Birebir tecrübe etmedim USPS ile ilgili sorduğunuz soruyu ama forumda benzer tecrübe yaşayan kullanıcıları gördüğümü hatırlıyorum. Bol şans 🍀
-
@cagrii ssn dun gelmis ve teslim aldim bugunde greencardin statusu 'we have approved your card........we ordered your card to be produced' seklinde degismis.
-

10 gündür card was mailed to me olarak yazıyor ama henüz gelen giden yok normal bir durum mu bu arkadaşlar
-
ABD'ye ilk giriste adres degisikligi yaptiniz mi? Yaptiysaniz bir onceki adrese ait posta kutusunu da ivedilikle kontrol ettirmeniz iyi olabilir.
Beyan ettiginiz adres USPS Informed Delivery'de kayitli mi? Adresteki posta kutusu single house'a ait bir adres ise posta kutusu uzerinde isim yaziyor mu? Adreste yasayan kisi veya siz bu adreste yasiyorsaniz, hem posta kutusunu hem de posta kutusunun cevresini kontrol etmesini faydaniza olabilir. Bu kontroller sonrasi bolgenize bakan USPS post office'e gecikmeksizin gitmeniz yararli olacaktir.
-
@ATS16 hayır adres değişikliği yapmadım ds formunda ki adresim aynı adres ssn geldi o adrese posta kutusunda ismim yazmıyor ama 3 katlı bir ev zaten ve uspd den her gün mail geliyor bugunkü gelicek paketler kargolar neler diye
-
Sizin bölgenize bakan USPS post office'e uğramanız iyi olabilir sormak için zira 10 gün olmuş. Genellikle bu bildirimden 3-5 iş günü sonra ulaşıyor verdiğiniz adrese. 10/13 Pazartesi - Columbus day’i çıkarırsanız bugün 5.iş günü gönderim bildirimini gördüğünüz tarihten (10/10) sonra.
-
@ATS16 şuan abd dışındayım beklemekten başka bir çarem yok heralde
-
@ATS16 çok şükür kart gelmiş ama usps ten gelen maillere eklemenişler direk eve göndermişler
-
@ahmeterol1912 gözünüz aydın 🙏🏻
-
A ATS16 bu başlıktan bahsetti
-
E elbruz bu başlıktan bahsetti
-
A aysegul bu başlıktan bahsetti
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
25
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum