Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2026 Sohbet Odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
8.7k 917 437.8k 874
  • ⭐⭐⭐⭐⭐

@Erkan-0 yanlış konu başlığındasınız.

DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

• adres konusunda yardimci olabilecek var midir? eyalet/sehir fark etmez christmas sonrasi abd'de olmayi planliyorum. kimseyi bulamadim, yardimlarinizi bekliyorum.

• @ATS16 tamamdır. Teşekkür ederim

• @Erkan-0 Unganlar ile telefon ile görüştükten sonra buraya tekrar bir not dusermisiniz acaba sistem mi değişti?
    Sarı zarf iptal oldu eğer bu sekilde bir sisteme geçtilerse ki bu sekilde olursa çok güzel olur

• @Yaheli Zarfları yine elden almak gerekiyor. aynı mail bana da gelmişti lakin raporları almam için bana bilgi verilmişti.

• @Yaheli selam
    Evet mail herkese geliyormuş. Ben gittim aldım raporları

• @Erkan-0 sağlık muayenesi randevusu alırken yazdığımız adres zarfın üzerinde mi yazıyor o adresteki arkadaşım taşındı mülakat günü adresi değiştireceğim sorun olur mu?

• @emreusa Olmaz mülakatta adresi tekrar teyit edecekler. Yeni adresi bir A4 kağıdına yazıp belgelerinizin arasına ekleyin. Mülakatta da belirtirsiniz.

• @SEVCAN-KARATAŞ teşekkür ederim

• ⭐⭐⭐⭐

@emreusa öncelikle bu tarz sorularınızı aşamalar başlığında sorsanız daha uygun olur, sizin durumunuzdaki talihliler de sonradan bu soru cevaplardan fardalanabilirler.

Prosedür olarak hiç sorun olmaz, girişte adres değişikliği yapabilirsiniz, ve büyük ihtimalle güncellenecektir. Ancak malesef bazen siz adres güncelleseniz de eski adrese gittiği case'ler de olabiliyor nadiren de olsa, aklınızda olsun.

https://yesilkartforum.com/forum/topic/1979/yeşil-kart-ın-adresinize-ulaşmasını-nasıl-takip-edersiniz/773
    Bu link, gerektiğinde kart takibiniz için size faydalı olacaktır, şimdiden okuyun mutlaka.

• @emreusa unganlardan aldığım zarfın üzerinde hiçbirşey yazmıyor zarfın üzerine yapılan aşıların kâğıdı ve akciğer röntgen CD si zımbalı şekilde verdiler. Mülakata gittiğinde evrakları teslim edince vize onayından sonra pasaportlarla birlikte o zarf geri gönderiliyor işte ozaman adresi konsolosluk üzerine yazıyor ve açmayın ibaresi belirtiyor

• banka hesap özetini tercüme ettirmemize gerek var mı ve QR kod olması gerekiyor mu ben oluşturunca QR kod çıkmıyor

• @maskrein Banka hesap dökümünü şubeden ingilizce olarak alabiliyorsunuz. QR kod edevlet üzerinden doğrulama yapılabilen evraklarda oluyor. Bu yüzden banka dökümünü QR kodlu alamıyoruz. Banka hesabınızın olduğu bankanın herhangi bir şubesinden talep edebilirsiniz.

• ⭐⭐⭐⭐

@maskrein sorularınızı lütfen aşamalar başlığında sorun ki hem sorunuz hem verilen cevaplar sizden sonrakilere de fayda sağlasın. Çünkü süreç için takip edilmesi gereken başlık 2026 aşamalar başlığı, burası sadece sohbet amaçlı kullanılmalı.

• 5 Kasım sabahı konsolosluk önünde yüzü kireç gibi, heyecandan ağlamak üzere duran biri görürseniz bilin ki o benim 😅 suratsızlığıma bakmayın, heyecandan öyle oluyor ki şimdiden düşündükçe nabzım 150-160’lara çıkıyor. Mutlaka sohbet etmek isterim.
    5 Kasım sabahında mülakatta görüşmek üzere.
    Dilerim ki hepimiz akşam vizelerimizi aldık diye tekrardan burada buluşuruz 🙏🏼

• ⭐⭐⭐⭐

@drbaykal yaa ben de normalde konuşan biriyimdir (uzun mesajlarımdan anlaşılabilir aslında 😜 ). Ama bu tip heyecan ve stres durumlarında kal gelebilir bana da, bakalım nasıl olacak. İnşallah hep birlikte, en azından çoğumuz selamlaşıp tanışabiliriz 🙂

• @aysegul aslında sizinle unganlarda beraberdik ama ne yazık ki ilk aşama heyecanı vardı o gün de üzerimizde ☺️ mülakat günlerimiz de aynıymış o gün tanışıp konuşuruz inşallah

• ⭐⭐⭐⭐

@drbaykal birkaç arkadaşımızla tanışmıştık, birkaçıyla da selamlaşmıştık sadece, olabilir 🙂
    İnşallah 🙂

Bugüne kadar ben çok rahattım da, artık bir tık gerilmeye veya heyecanlanmaya başladım sanırım.

• Yarın mülakata girecek herkese bol şans 🍀 yolunuz açık olsun.

• @bkio Yarın için herkese bol şans, umarım her şey çok güzel geçer!

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

43

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k