-
@finalhope , @Ryback , @Serapp , @serel
Cok tesekurler. Sagolun. -
@smartcells hayirli olsun, eski yazismaya baktim, iki sene olmus, cok sevindim sizin adiniza .
-
@smartcells Cok sevindim sizin adiniza. Benzer bir HUB (TSMC Arizona) bizim burada da var, fiyatlar cok farkli tabii ama emlak potansiyeli olan yerler buralar. Icinize sinsin, saglikla, guzel guzel oturun, anilarla doldurun yeni yuvanizi.
-
@smartcells guzel gunlerde huzurla oturun, bahcenizde bol mangalli kalabalik sofralariniz olsun ☺️
-
@smartcells gule gule oturun... Tebrikler
-
-
@smartcells Yeni evinizin size “yuva” olması dileğiyle hayırlı uğurlu olsun sağlıkla huzurla keyifle oturun 🧿
-
@zge, içinde söyledi: Mortgage Kredisi ile Ev Sahibi Olmak
@smartcells Yeni evinizin size “yuva” olması dileğiyle hayırlı uğurlu olsun sağlıkla huzurla keyifle oturun 🧿
Cok tesekkurler
-
merhaba, hayirli olsun eviniz. surec ilk andan imzaya kadar kac gun surdu acaba?
-
@geçmiştengeleceğe, içinde söyledi: Mortgage Kredisi ile Ev Sahibi Olmak
merhaba, hayirli olsun eviniz. surec ilk andan imzaya kadar kac gun surdu acaba?
Tesekkurler.
Eve verdigimiz teklifin kabul edilmesinden imza atmaya kadar gecen sure 50 gun kadar. Bizden kaynaklanan bir 10 gun gecikme de oldu. Mortgage kredisi ile ev alindigi zaman islemler en az 1 ay suruyor. 1-1,5 ay normal sureler.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
26
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum