DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
Excel'de olan verilere ne oldu bende gözükmüyorlar?
-
@Selimdiskaya52 Birisi her şeyi silmiş. Yöneticilerde yedeği vardı diye hatırlıyorum. Düzelteceklerdir.
-
@aysegul hanim bahsedilen 13 eu basımı dv2025 kasım ayı icin mi gecerli?
-
@yuceezgi gerçekten bu yanıt o kadar değerli ki. gelebilecek en net cevaplardan biri olabilir bence. olumlu bir gelişme olarak görüyorum bende. konsoloslukların insiyatifine bırakılmış bir karar gibi duruyor yine. Bangkok'ta bu insiyatifi şimdiye kadar olumlu yönde kullanmış bir konsolosluk umarım bundan sonrası içinde mülakat dağıtıp çizgisini bozmaz. Hepimiz için hayırlısı olur herkes kartına kavuşur. çok aminn...
-
merhaba. Ustraveldocs kayıt esnasında premium location u seçtiğimizde pasaport başına ne kadar ücret talep ediliyor.

-
Ekim ayına randevu almış arkadaşlara bir sorum olacak. Dr.Nicolson 2dir benden ESC sayfasını istiyor. Ancak bana halen 2nl gelmedi. Konsolosluğun istediği evrakları da gönderdim ama güncelleme bekliyorum. Sizlere 2nl geldi mi? Ona göre konsoloslukla iletişime geçeceğim.
-
5 eylülde attığım maile kcc den net cevap geldi.
Thank you for your inquiry.If you submitted a reassignment request prior to August 28, 2025, and it was approved, your case will remain assigned to the Post you requested. However, if you are not a legal resident of the selected Post, the Post retains the authority to decline the interview in accordance with the policy outlined here: Adjudicating Applicants in Their Country of Residence – August 28, 2025.
-
hemen arkasından bir mail daha aldım kcc den :)
Thank you for your inquiry.Your DS-260 has been processed. Your interview location is Bangkok. However, if you are not a legal resident of the selected Post, the Post retains the authority to decline the interview in accordance with the policy outlined here: Adjudicating Applicants in Their Country of Residence – August 28, 2025.
-
Bu cevaplar bekledigimiz cevaplardi su an bence tamamen konsolosluk insiyatifine birakti kaldiki gecmis yillardada eu da cogu abd konsoloslugu oturumsuz bakmazdi ama vnn bk hk gibi bakanlar vardi, dusuk bir ihtimal kotu cocuk konsolosluk olsun derlermi ve oturum herkesten istermi cok zannetmiyorum bu noktada zaten 28 agustos oncesi tasiyan kisilerin sayisida cok oldugunu düşünmüyorum, umudum halen yüksek
-
@bketcrsur dün bir arkadaşımıza daha bu şekilde yanıt geldi. yani 5 eylül’de gönderdiğiniz e-postaya şu anda bu şekilde yanıt veriliyorsa, bunu yeni alınmış bir karar olarak yorumluyorum. 28 ağustos öncesi dosyasını taşıyanlara ne olacağına dair ufak da olsa bilgi sahibi olduk. bilgileriniz için teşekkür ederiz.
-
@bketcrsur güncellediğiniz için teşekkür ederim takipteydik çünkü. Umarım her şey güzel olur hepimiz için
-
@bketcrsur Aaaaa
-
@aysegul 2 gün oldu göndereli ama aynı soruyu ısrarla göndermek istemiyorum kcc den ters tepmesin sonra
-
@koci Bu açıdan bakıldığında Viyana'ya taşınan dosyanın HK veya BK'a taşınması daha mantıklı görünüyor sanki, ya da bana öyle geliyor
-
@demetdemirsf Artık isteseniz de dosya taşıyamazsınız. 28 Ağustos'ta bitti o. Öncesinde taşıdıysanız bir yere, kalsın. Sakın ellemeyin.
-
@bketcrsur birde oturum istemezlerse ballı börek olacak .. paylasım ıcın cok tesekkurler
-
@Arthur-Morgan Viyana'ya taşıdım ama "herkes kendi ülkesinde mülakata girecek" kararından sonra umutsuzluğa düştüm ve pek takip edemedim. Bundan sonraki süreçte 28K CN ile GC almak benim için mucize olur.
-
@CARL-COX hep aklıma forumdaki şu konuşma geliyor " bangkok konsolosluğundaki çalışanların söylemine göre kesin olmamakla birlikte dosyasını 1 kasımdan önce taşımış olan kişilerden oturum talep etmeyecekler" buna da çok amin be :)
-
@demetdemirsf şu an hiçbir konsoloslukta 28 ağustos öncesi taşıyanlara dair ne olacağı belli değil. bu viyana için de böyle hk bk için de. çünkü daha geçen hafta bir arkadaşımızın hk’dan aldığı geri dönüşte “eğer oturumunuz, vatandaşlığınız yoksa dosyanıza bakamayız” cümlesi vardı. siz de dosyanızı 28 ağustos’tan önce viyana’ya taşıdıysanız, bu konuda ne yapacaklarını nasıl bir yol izleyeceklerini hep birlikte göreceğiz.
-
Amerika da amerika 🤣
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
32
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum