Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• hemen arkasından bir mail daha aldım kcc den 🙂
    Thank you for your inquiry.

Your DS-260 has been processed. Your interview location is Bangkok. However, if you are not a legal resident of the selected Post, the Post retains the authority to decline the interview in accordance with the policy outlined here: Adjudicating Applicants in Their Country of Residence – August 28, 2025.

• Bu cevaplar bekledigimiz cevaplardi su an bence tamamen konsolosluk insiyatifine birakti kaldiki gecmis yillardada eu da cogu abd konsoloslugu oturumsuz bakmazdi ama vnn bk hk gibi bakanlar vardi, dusuk bir ihtimal kotu cocuk konsolosluk olsun derlermi ve oturum herkesten istermi cok zannetmiyorum bu noktada zaten 28 agustos oncesi tasiyan kisilerin sayisida cok oldugunu düşünmüyorum, umudum halen yüksek

• @bketcrsur dün bir arkadaşımıza daha bu şekilde yanıt geldi. yani 5 eylül’de gönderdiğiniz e-postaya şu anda bu şekilde yanıt veriliyorsa, bunu yeni alınmış bir karar olarak yorumluyorum. 28 ağustos öncesi dosyasını taşıyanlara ne olacağına dair ufak da olsa bilgi sahibi olduk. bilgileriniz için teşekkür ederiz.

• @bketcrsur güncellediğiniz için teşekkür ederim takipteydik çünkü. Umarım her şey güzel olur hepimiz için

• @bketcrsur Aaaaa

• @aysegul 2 gün oldu göndereli ama aynı soruyu ısrarla göndermek istemiyorum kcc den ters tepmesin sonra

• @koci Bu açıdan bakıldığında Viyana'ya taşınan dosyanın HK veya BK'a taşınması daha mantıklı görünüyor sanki, ya da bana öyle geliyor

• @demetdemirsf Artık isteseniz de dosya taşıyamazsınız. 28 Ağustos'ta bitti o. Öncesinde taşıdıysanız bir yere, kalsın. Sakın ellemeyin.

• @bketcrsur birde oturum istemezlerse ballı börek olacak .. paylasım ıcın cok tesekkurler

• @Arthur-Morgan Viyana'ya taşıdım ama "herkes kendi ülkesinde mülakata girecek" kararından sonra umutsuzluğa düştüm ve pek takip edemedim. Bundan sonraki süreçte 28K CN ile GC almak benim için mucize olur.

• @CARL-COX hep aklıma forumdaki şu konuşma geliyor " bangkok konsolosluğundaki çalışanların söylemine göre kesin olmamakla birlikte dosyasını 1 kasımdan önce taşımış olan kişilerden oturum talep etmeyecekler" buna da çok amin be 🙂

• @demetdemirsf şu an hiçbir konsoloslukta 28 ağustos öncesi taşıyanlara dair ne olacağı belli değil. bu viyana için de böyle hk bk için de. çünkü daha geçen hafta bir arkadaşımızın hk’dan aldığı geri dönüşte “eğer oturumunuz, vatandaşlığınız yoksa dosyanıza bakamayız” cümlesi vardı. siz de dosyanızı 28 ağustos’tan önce viyana’ya taşıdıysanız, bu konuda ne yapacaklarını nasıl bir yol izleyeceklerini hep birlikte göreceğiz.

• Amerika da amerika 🤣

• @demetdemirsf Kazanan sayısını hala bilmiyoruz. Bu yıl 23k'da bitmesi hiçbir şey ifade etmiyor 2026 için. Şansınız var.

Bu söylediğim, malum 3 konsolosluk mülakat vermeye devam ederse geçerli tabii ki 🙂

• ustraveldocs sitesinde ANKARA için kayıt açtığımda MAILING ADRESS kısmına hangi adresi yaazmamıs gerekiyor.
    image.jpeg

• @Arthur-Morgan Kazanan sayısının hala açıklanmaması da değişik bir durum gerçekten. Şeffaflık istiyorum 🙂

• @Arthur-Morgan Evet ben de size katılıyorum, kazanan sayısına göre şekillenen bir şey bu.Ayrıca şunu da düşünüyorum: 1 Ekim itibariyle DV2026 başlıyor. Mesela Bangkok'a taşımış, current olmuş ve mülakat bekleyen arkadaşlar direkt konsolosluğun mail adresine bu yeni gelen KCC'nin cevabı üzerinden-belki de ekran görüntüsü ileterek- şanslılarsa konsolosluğun takınacağı tutum hakkında bilgi sahibi olabilir. Mali yıl başlamış olacağı için artık açıklayıcı cevaplar almaya başlayabiliriz diye düşünüyorum.

• @ceycey12345 Ben de dün kcc'ye mail attım mülakat yerimi sormak için, bir saat önce cevap vermişler. Hong Kong olarak teyit ettiler

• @demetdemirsf

Merhaba,

Sürecin şu aşamasında yeni dosya taşımaların mümkün olacağını düşünmüyorum çünkü duyurunun en net bölümü orası gibi görünüyor.

Bir diğer husus ise, BNK’nın Kasım ayına henüz herhangi bir randevu vermemiş olması.
    Dolayısıyla, yeni bilgiler ışığında dosyaların konsolosluk inisiyatifine bırakıldığını biliyoruz; ancak bu konsoloslukların özelinde nasıl bir tutum sergileyecekleri konusunda hâlâ net bir bilgiye sahip değiliz.

Umarım sorun olmaz ve randevu vermeye devam ederler.

Hepimize bol şans.
    Saygılarımla.

• @demetdemirsf 28K ya takilmayin, kazananlar aciklaninca daha net konusabilecegiz ama gayri resmi sitelerdeki bilgilere gore gecen sene mak. Eu zone 40K iken bu sene 50K civari, bu da 28K nin sansi var demek oluyor, umulur ki 28.08 uygulanmasin :)… cok amin:)

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

137

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |