Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @cttl teyit için annemin e devletine baktığımda onun evlendikten sonraki soyadı yazıyor o yüzden tedirgin oldum

• @Serapp çok teşekkür ediyorum..

• @Serapp merhaba benim cn im afrika için aktif ama ben dosyamı ankaranın durumuna göre taşımayı düşünüyordum. Kcc üzerinden taşımak için avrupa cut off durumunu mu takip etmeliyim genel olarak benim cn imin herhangi kıtada cut off olması kcc üzerinden taşımayı etkiler mi?

• Merhaba,

Konsolosluk instagramında Bu siteden profil oluşturulmalı diye gördüm. Bu nedir, şuan oluşturabilir miyiz. İnceledim ama bir şey anlamadım açıkcası.

• ⭐⭐⭐⭐

@ugur077 mülakat tarihinizi aldıktan sonra yapacaksınız buraya kaydınızı.

• @t-erbey001 merhaba imza kısmı ile excele farklı numaralar girmişsiniz öğrenebilmemiz adıma hangisi doğru söyler misiniz 500 lerde misiniz yoksa 1000 lerde mi excelde 500lü söylemişsiniz ama

• Merhaba Case No 17600 lerde , Ankara üzerinden kaydı tamamladım. Sizce gelme şansı varmı

• ⭐⭐⭐⭐

@t-erbey001, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

ANKARA maili gelen arkadaşlar. Ne hazırlayıp vize görüşmeye gideceklerine dair bilgilendirme var mı?

Excele giriş yapmışsınız, elinize sağlık.
    Ancak imzanızda 1XXX excelde ise 5XX yazıyor.
    Eğer doğrusu 5XX ise imzanızı düzeltmenizi rica ederiz.

Mülakat tarihini aldıktan sonra yapmanız gereken işlemlerle ilgili bilgiler, DV2026 Mülakat Deneyimleri başlığındaki BU İLETİDE yer alıyor. Ancak iletide adı geçen AIS PTT kayıt sistemi değişti. Onun yerine https://www.ustraveldocs.com/tr/tr/ sitesinden kayıt yapmanız gerekiyor.
    Kolay gelsin.

• Tayland için aşı listesi olan var mı? sanırsam covid aşısını kaldırmışlar.

• @Serapp teşekkürler

• @falsepoet teşekkürler

• @Serapp Viyana veya Yurtdışı konsolosluklarında pasaportunu kargo yoluyla değil de elden teslim alacaklar için de kayıt yaptırılması gerekiyor mu acaba?

• @Emre-Kurtulmuş teşekkürler

• ⭐⭐⭐⭐

@MetMete, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Serapp Viyana veya Yurtdışı konsolosluklarında pasaportunu kargo yoluyla değil de elden teslim alacaklar için de kayıt yaptırılması gerekiyor mu acaba?

Hayır, Viyana ve Hong Kong'da elden teslim ediyorlar, kayıt yaptırılmıyor. Bangkok'da posta ile.

• Bu ileti silindi!

• @koray2831, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Arkadaslar,bildigim kadari ile konsolosluk ozelinde harf siralamasi ile ilerliyorlar....Ankara(A harfi) randevulari dagitti misal...Viyana en son sıra gelicek gibi....haftaya Cuma gününe kadar bütün konsolosluklardan randevu mailleri gelir....heee kaç numaraya kadar ilk randevulari dagiticaklar onu da dagitilan talihliler sayesinde ögrenecegiz.....Misal henuz CN si 500-1000 arasi olan kimsenin ankaradan randevu aldigini duymadiysak demek ki Ekimde CN 500 e kadar olan numaralara randevu dagitildi....

Merhaba, harf sıralamasına göre dağıtım olmuyor. Konsolosluklar KCC’ye bildirim yapıyorlar, kaç uygun slotları olacağına dair, KCC ona göre dağıtım yapıyor. Yani o ay Konsolosluk bildirim yapmazsa, KCC dağıtım yapmıyor. Dağıtım sırası Konsolosluğun talebine göre şekil alıyor.

• Merhabalar. Ben bi yerde kaçırdım galiba, 2nl nedir

• ⭐⭐⭐⭐

@osmanatasoy00 2025 mülakat deneyimlerinde paylaşıyorlardı arkadaşlar, bir bakın lütfen.

• @Mert-A

Benim bu forumda okuyup anladığım kadarıyla, cut-off olduktan sonra mülakata gireceğiniz konsolosğun iş yükü ve çalışma hızı ile alakalı bir durum devreye giriyor, mali yıl bitmeden sizin CN numaranıza kadar mülakat verilebilir, ama örneğin Ankara gibi çok ağır işleyen bir konsolosluk ise sizin numaranıza ulaşmadan mali yıl kapanmış olursa cut-off olmanıza rağmen mülakat yetişmeyebilir, yani burada benim anladığım kadarıyla ilgili konsolosluğun çalışma hızı ve temposu .

• ⭐⭐⭐⭐

@cncncnr "second notification letter" açılımı, yani mülakat emaili dediğimiz o email demek. Size, durumunuzda bir güncelleme olduğunu(mülakatınızın belirlendiğini kastediyor), kontrol etmeniz gerektiğini bildiren email. Sayfanızı kontrol ettiğinizde de mülakat gününüzü ve saatinizi öğrenmiş oluyorsunuz. Kısaca bu şekilde açıklanabilir.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

136

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |