DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@doguyilma ben de başka birşey için dün Ceac e giriş yaptığımda formumun içerisine girdim. Sanki her şeyi hala dolduruyormuş gibi tüm satırlar düzenlemeye açık gibi duruyordu. bir an "laayynnn" diye içimden çığlık attım. sonradan öğrendim ki site yapısı sebebi ile bu şekilde ama herhangi bir işlem yapılamıyormuş. dolayısı ile site yapısı sebebi ile bazı görseller ve uyarılar çıkabilir. tamamlandı göründüğüne göre bir sıkıntı yok. Muhtemelen eski sayfa yapısı sebebi ile bu uyarıyı alıyorsunuz. daha önceden evrak yükleme süreci varmış eski yıllarda. şimdi bu şekilde bir süreç yok
-
@betülkya betül hn bir de mail gelecek dimi randevu icin bişey yapmama gerek yok sanıyorum.
-
@doguyilma eskiden mülakata götürdüğümüz belgeleri, mülakattan önce bir de mail atıyorduk onlara, muhtemelen o zamanlardan kalmış birşey. Önemli değil merak etmeyin.
-
Yurt dışına dosya taşımış olanlardan tarih alabilen var mı? Önemli bir gelişme olacak lütfen bizimle paylaşın.
-
@Serapp evet evet o yüzden dosyadaki datadakiler için konuştum :)
-
@Arthur-Morgan henüz bir şey yok bence pazartesiden sonra bir şeyler çıkacak gibi duruyor.
-
@yagmurgunes Evet şuan sadece mail gelmesini bekliyoruz.
-
ANKARA maili gelen arkadaşlar. Ne hazırlayıp vize görüşmeye gideceklerine dair bilgilendirme var mı?
-
@t-erbey001 gelen mailde sadece ilk başvuru yaptıgımız siteden durumu kontrol etmemiz gerektiği yazıyordu.
Orada ise
Mülakat tarih ve saati
Mülakata katılacak kişilerin isimleri
KCC davanızı görüşme ofisine iletti daha fazla soru görüşme ofisine( Ankara) iletilmelidir. Diyor. -
@ata35 başvurabilirsiniz sorun olmaz
-
@ata35 farklı dönemler olduğu için basvurabilirsiniz,bende başvuracağım zaten hayırlısı hakkimizda
-
@ata35, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
Merhaba, soruma uygun bir başlık bulamadığım için buraya yazmak istedim. Şu an 2026 talihlisiyim ama case number yüksek olduğu için yeni yılda 2027 için başvuru yapmak istiyorum. Yeniden talihli olursam iki dosya birbirini etkiler mi ? Süreç nasıl işler? Bilgisi olan varsa ve cevap yazabilirse çok sevinirim.
2027 için de talihli olursanız aynı anda iki dosya sahibi olabilirsiniz, birbirlerini olumsuz etkilemez. Hangisi mülakat alma potansiyeline sahipse onunla devam edersiniz.
-
Merhaba,
https://www.ustraveldocs.com/
Bu siteden profil oluşturulmalı vs. gördüm instagramda. Bu nedir, şuan oluşturabilir miyiz. İnceledim ama bir şey anlamadım açıkcası.
Bir de
https://ceac.state.gov/ceacstattracker/status.aspx
sitesinden case number ile sorgulamaya çalıştığımda "Invalid Immigrant Visa Case Number." hatası alıyorum ama her şey doğru -
Merhaba. e-devlet üzerinden formül A belgeme baktığımda üç senelik evli olmama rağmen hala kızlık soyadım görünüyor.Böyle durumla karsılasan var mı? Bir sıkıntı çıkar mı? Her ihtimale karsı en yakın sürede nüfusa gidip eğer yanlışsa düzeltme talep edeceğim.
-
@t-erbey001, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
ANKARA maili gelen arkadaşlar. Ne hazırlayıp vize görüşmeye gideceklerine dair bilgilendirme var mı?
Excel dosyasında yoksunuz.
👉 buradaki 2026 Excel tablosuna girip alt taraftaki beyaz alana bilgilerinizi ekleyin lütfen. -
Bu ileti silindi! -
@vedattt şuan neden ais kaydı yapmaya çaloşıyorsunuz, mülakat emailini mi aldınız?
-
@vedattt Vedat bey imzanızda DS-260 gönderim tarihini yazmanızı, sonra da 👉 buradaki 2026 Excel tablosuna girip alt taraftaki beyaz alana bilgilerinizi eklemenizi rica ederiz.
Bu eksikleri tamamladıktan sonra eğer mülakat alıp almadığınızı da yazarsanız size detaylı açıklamayı ona göre yapalım.
Kolay gelsin. -
merhaba mülakatı geçip abd ye gittiğimizde green card ve SSN nasıl alacağız. ? forumda bulamıyorum başlık bunlarla ilgili yardımcı olur musunuz ? bir bilgim yok bu konu hakkında
-
@Serapp bilgilerimi girdim
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
15
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum