Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @gucarslan evet ama summit tarihi olarak hangisini baz alacaklar acaba?

• Merhabalar,

2022 yılında halı saha maçı yaparken aşil tendonum koptu ve aşil tendon ameliyatı geçirmiştim, doktor kontrolünde bu ameliyatı geçirdiğimi belgelemem gerekiyormu, bu konuda bilgisi olan varmı acaba.

• KCC ye mail atarak mülakat yerimi değiştirmem için son tarih nedir? Bültenin açıklanması bu durumu etkiler mi?

• @burkingham Sizin numaranız artık aktif olduğu için KCC ile değil konsolosluklarla görüşerek dosya taşıma yapmanız gerekiyor. Detaylı bilgi başlığın 4. iletisinde mevcut.

• ⭐⭐⭐⭐

@burkingham, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

KCC ye mail atarak mülakat yerimi değiştirmem için son tarih nedir? Bültenin açıklanması bu durumu etkiler mi?

Dosyanız artık aktif. KCC üzerinden değişiklik yapamazsınız. Ancak konsolosluklara yazarak şansınızı deneyebilirsiniz.

• ⭐⭐⭐⭐

@Umayalp07

Tendon ameliyatınızı belgelemeniz gerekmiyor. Sağlık kontrolünde esas kontrol edilen ABD’ye göç ederseniz herhangi bir bulaşıcı hastalık taşıyıp taşımadığınız, ABD’de topluma zarar vermenize yol açabilecek herhangi bir psikolojik rahatsızlığınız var mı veya herhangi bir uyuşturucu madde bağımlısı olup olmadığınız sorgulanıyor.

• Bu şekilde bir mail geldi. tüm bilgilerim doğru nedir bu acaba

• Herkese merhaba ilk bülten yayınlandı mı acaba nereden bakılıyor?

• image.png

Bu mail nedir. Bu şekilde mail geldi. Güncellenecek herhangi bir bilgimin olduğunu düşünmüyorum

• @ATS16 Teşekkür ederim

• @betülkya tesekkur ederim ancak pek anlayamadım bana yardımcı olur musunuz bultende neye dikkat etmem gerekiyor

• ⭐⭐⭐⭐

Az önce cn 100ün altında olan biri 15 ekim için Ankara'dan mülakat emailini aldığını belirtti. Numarası düşük olan arkadaşlarımız (özellikle ilk 500 olabilir mesela ) emaillerini kontrol edebilir şu 1-2 gün, veya sistemden kontrol edip dosyaları hala at KCC mi at Ankara mı görünüyor buna bakabilir veya KCC ye sorabilir. Burayı da bilgilendirebilirseniz süper olur 🙂

Edit:Maili alan arkadaşın dosyası hala at KCC görünüyor, yani orada güncelleme yok şuan itibariyle, bilginize.

• ⭐⭐⭐⭐

@yagmurgunes bültende sonlara doğru baktığınızda kıta isimlerinin yer aldığı 2 tablo göreceksiniz, 2. olan tabloda Europe yazan yerde 7.750 yazıyor. Bu şu demek; Ekim ayında dosyası EU bölgesinden olan kişilerden numarası 7.750nin altında olanlar bağlı oldukları konsolosluklardan mülakat randevusu alabilir demek. Ama kesin alacak değil, alabilir demek sadece.

• @aysegul çok sevindim haraketlilik başladıııı

• @aysegul merhaba benim de numaram dusuk ama daha mail gelmez o halde degil mi kasım aralık belki?

• ⭐⭐⭐⭐

@yagmurgunes 2025te ne olduğunu söyleyebiliriz ancak bu seneyi hiç bilemiyoruz. 2025te 17xxlü dosyalar Şubat ayında mülakata girdi.

• @aysegul çok teşekkür ederim 🥰

• bu şekilde mail geldi? bu nedir arkadaşlar
    WhatsApp Image-1.jpeg

• @aysegul Ayşegül hanım siz haberi nerden aldınız

Benzer Başlıklar

• 73
  • 11427
  • 728
  • 19441
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

165

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |