Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Formül A: Doğum belgenizdir. Doğduğunuzdaki yani evlenmeden önceki soyadınız yazar.

Formül B: Evlilik belgenizdir.

@yuceezgi, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhaba. e-devlet üzerinden formül A belgeme baktığımda üç senelik evli olmama rağmen hala kızlık soyadım görünüyor.Böyle durumla karsılasan var mı? Bir sıkıntı çıkar mı? Her ihtimale karsı en yakın sürede nüfusa gidip eğer yanlışsa düzeltme talep edeceğim.

• Merhaba, harf sıralaması ile ilerlemiyorlar böyle bir bilgi yok. Mesela bazen ilk dağıtım bülten günü viyana için gelebiliyorken, ankara için 5-6 gün sonra gelebiliyor.

2nl mailleri gecikebilir hiç gelmeyebilir de. Önemli bir detay değil bu, mail gelecek diye şartlamayın. Haftaya kcc'den öğrenirsiniz mail atıp.
    Siz 2k sıralama ile ekimde Viyana'da mülakata girersiniz rahat olun. Bu arada çok doğru karar vermişsiniz dosya taşıyarak.
    Şimdiden tebrikler 😉

@koray2831, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Arkadaslar,bildigim kadari ile konsolosluk ozelinde harf siralamasi ile ilerliyorlar....Ankara(A harfi) randevulari dagitti misal...Viyana en son sıra gelicek gibi....haftaya Cuma gününe kadar bütün konsolosluklardan randevu mailleri gelir....heee kaç numaraya kadar ilk randevulari dagiticaklar onu da dagitilan talihliler sayesinde ögrenecegiz.....Misal henuz CN si 500-1000 arasi olan kimsenin ankaradan randevu aldigini duymadiysak demek ki Ekimde CN 500 e kadar olan numaralara randevu dagitildi....

• Herkese günaydın Hong Kong dan yada Viyana dan mülakat maili alan varmı ?

• @betülkya Betül Hanım bana da hala mail gelmedi gelirse mailden sonra ne yamamız lazım süreç nasıl işliyor.

• ⭐⭐⭐⭐

@05kartal16, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@betülkya Betül Hanım bana da hala mail gelmedi gelirse mailden sonra ne yamamız lazım süreç nasıl işliyor.

Merhaba. Dosyanızı taşıdınız mı? Eğer Ankara'da bekliyorsanız mülakat maili beklemeyin, ancak 2026 yaz aylarında sıranız gelebilir.

• @t-erbey001 Hayırlı olsun. 2nl maili almışsınız:) Sıra numaranız 1000'lerde miydi?

• ⭐⭐⭐⭐

@t-erbey001 İlk kazandığınızı öğrendiğiniz sayfada güncelleme olduğunu bildiren e-posta bu. Giriş yapın alt tarafta mülakat günü ve saati yazar.
    Mülakatınız hayırlı olsun.
    Lütfen imzanızı güncelleyin ve excele giriş yaparsanız çok iyi olur.

• ⭐⭐⭐⭐

@t-erbey001 öncelikle Serap Hanım'ın size linkini verdiği Excel dosyasına forum isminizle bilgilerinizi girin lütfen. Bu hepimizin sürecini takip için (özellikle bizden sonrakilerin daha sağlıklı ilerleyebilmesi için) çok faydalı ve çok önemli.

İkinci olarak, imzanızda case number bilginizi şu şekilde günceller misiniz; yani 10xx veya 13xx veya 18xx gibi. Yani mülakat mailinin binlerin başına mı yoksa ortasına mı sonuna mı hangi aşamaya kadar geldiğini anlamaya çalışıyoruz da 🙂 Çok önemli bizim için. Çünkü numaranız binlerde, ve Ankara nın binlere ekimde mülakat vermesi bu sene için çok güzel birşey olacak 🙂

Üçüncü olarak, istenen belgeler ile ilgili mülakat tarihinizden yaklaşık 2 hafta önce bir email alacaksınız. Ayrıca bu forumun 2026 mülakat deneyimleri başlığının ilk iletisinde gerekli belgeler yazıyor. 2025 mülakat deneyimlerini okursanız da zaten her aşamayı detaylıca öğrenmiş olursunuz. Bol şans ve tabiki tebrikler.

• ⭐⭐⭐⭐

Bu ileti silindi!

• Bu ileti silindi!

• @Serapp öncelikle cevabınız için teşekkürler, dosyamı bangkok'a taşıdım.

• Herkese hayırlı olsun ilk bülten, mücadele eden, emek veren ve isteyen herkesin umarım bu forumda mutlu mülakatlarına şahit oluruz. Biz de ailece erken bir schengen mücadelesi veriyoruz bu ara, şayet red alırsak dosyayı KKC üzerinden en geç ne zaman başka bir yere taşıyabiliyoruz acaba ?

• ⭐⭐⭐⭐

@Serapp öncelikle cevabınız için teşekkürler, dosyamı bangkok'a taşıdım.

Tamamdır. İmzanıza eklemişsiniz, excele de ben ekledim.
    Mülakat tarihini öğrendikten sonra öncelikle Bangkok’taki resmi sağlık kuruluşundan muayene randevusu almanız gerekiyor. Ardından evraklarınızı hazırlarsınız. Bangkok’ta mülakata girenlerin deneyimlerini okuyarak tüm adımlar hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz.

DV2024 Mülakat Deneyimleri
    DV2025 Mülakat Deneyimleri

• ⭐⭐⭐⭐

@Aslan-3, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Herkese hayırlı olsun ilk bülten, mücadele eden, emek veren ve isteyen herkesin umarım bu forumda mutlu mülakatlarına şahit oluruz. Biz de ailece erken bir schengen mücadelesi veriyoruz bu ara, şayet red alırsak dosyayı KKC üzerinden en geç ne zaman başka bir yere taşıyabiliyoruz acaba ?

Kolay gelsin, umarım alırsınız. Dosya numaranız aktif olmadığı sürece KCC üzerinden değiştirebilirsiniz. İlk bülten 7750 açtı ama bu bir kaç ay yatay gidebilir veya çok az artabilir. 14 binli numaraların aktif olması kesin olmamakla birlikte yeni yılın ilk aylarını bulabilir.

• 7750 çok yüksek değil mi? Bu hayra alamet mi yoksa tam tersi mi? Önümüzdeki aylarda hızlı hızlı bitirirler ve olabildiğince fazla kişi vize alır diye düşünüyor bir yanım, öbür yanım da ilk bir kaç ay çok yüksek gider ve biter, 20k üstü de alamaz diye korkuyor.

• @Serapp

Teşekkür ederim 🙏

• @Serapp Tesekkür ediyorum , mülakat tarihi bana mail ile bildirilecek mi yoksa ben bir mail vs mi göndermeliyim ..

• @betülkya aynen. çok teşekkür ederim.

• ⭐⭐⭐⭐

@Serapp Tesekkür ediyorum , mülakat tarihi bana mail ile bildirilecek mi yoksa ben bir mail vs mi göndermeliyim ..

Size bir mülakat atandığı zaman KCC mail yollar. Eğer isterseniz Pazartesiden sonra KCC'ye böyle bir mail yollayıp sorabilirsiniz:
    https://yesilkartforum.com/forum/post/506337

• Bu arada cut-off içinde olma ve mülakata çağrılma arasındaki bağlantı ile anlayamadığım bazı şeyler var, okusam da bulamadım. Mesela atıyorum Mayıs ayında cut-off 22k oldu. Benim numaram cut-off içinde, ama mülakat verilmedi. Numaram cut-off içinde olduğu için önümüzdeki aylarda mülakat veriliyor mu, yoksa direkt hiç verilmeme ve yanma ihtimali de var mı?

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

138

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |