[Arşiv] DV2019 Mulakat Deneyimleri
-
Sayın @lion doktor randevusunda hangi şıkkı seçeceğinizin bir önemi yok. İstediğinizi seçebilirsiniz. Doktor randevusunu 30 önceden alabilirsiniz.
-
@lion arkadaş alabilirsiniz demiş ancak ben 30 gün önesine randevu verilmez diye bir uyarı hatırlıyorum. Siteden kontrol edin unganların zaten size en geç ve en erken ile ilgili uyarı verecek.
-
@baha evrakları atınca çok kısa bir süre sonra evraklar ulaştı maili gelecek. Genellikle aynı gün geliyor. Bundan 4 hafta sonra da belgeler incelendi sorun yok maili gelecek. Ve bu mailin tarihine göre gelecek ay ya da bir sonraki ay randevu veriliyor.
-
@baymyrat sıkıntı yok hocam :) ben sormasam başkası sormuştur. Deneyiminiz boşa gitmedi :) birileri faydalandı ya da faydalanacak :) siz yazın yeterki.
-
@lion secenekler arasinda cekilis varsa cekilis, yoksa gocmen vize diye secebilirsiniz.
30 gunden daha oncesinde gun vermiyordu diye hatirliyorum. Sistemden deneyin veriyorsa veriyordur, vermiyorsa yapacak bir sey yok.
-
@cenkay henüz değil ama 23binlere mail aylar önce geldiginden göndereyim dedim evrakları.
-
@baha 23binlere aylar önce gelmedi mail. Hatta şu an takip excelimizde sadece 1 kişiye 26 şubatta gelmiş görünüyor. Bana henüz gelmedi mesela.
-
@coder ben panikleyip attım dün, 23binlerden sonra bir sessizlik oldu çünkü.
-
@the-black-eagle anladım teşekkürler 4 hafta çokmuş ya ben bi iki güne belgelerde sıkıntı yok mailini alırım işi bırakırım diyodum:)
-
@baha bize geçen hafta 2 günde geldi evrakların tamam olduğu emaili. Belki case no 8K olmasından kaynaklanmıştır
-
@baha bir araştırma yapılıyor ve bu ortalama 4 hafta 1 ay kadar sürüyor.
-
@meltemerva 2 gün sonra gelen evraklarınız ulaştı maili olmasın. Dediğiniz gibi sizin numara çoktan current olduğundan öncelik tanınıp hemen halledildiyse başka. Ama 2 günde check etmeleri ne kadar mümkün bilmiyorum.
-
@the-black-eagle bende sizin yardımlarınız la yapmıştım onay maili 3 günde geldi bize numaramız 17xxx inşallah mayıs ayında mülakat tarihi alırız
-
Sayın @the-black-eagle araştırmadan kastınız ne oluyor acaba tama anlamadım kusura bakmayın
-
@yılmaz detayını açıkçası bilmiyorum ancak ds260 formundaki bilgiler ve sağlanan evrakların doğruluğu check ediliyor sanırım. Böylelikle konsolosluktaki işler sadece prosedüre dönüşüyor ve sorununuz yok ise vizenizi alıyorsunuz.
-
@the-black-eagle kontrol ettim ,KCC ye 12 martta evraklarimizi gonderdik, ayni gun alindi maili ,ertesi gunu 13 martta "Records indicate you have submitted a complete and valid DS-260" ile baslyan onay mailini aldik. Dediginiz gibi onceden current olmanin etkisi olabilir.
-
Selamlar herkese,
Case Number'im 16 binlerde Subat ayinin 17sinde dokuman talebi mailini aldim. 20sinde dokumanlari gonderdim ayni gun otomatik maili ertesi gun yani 21inde "Records indicate..." ile baslayan onay maili geldi.
Hala mulakat tarihi ile ilgili bir mail almadim. 4 hafta - 1 ay arasi olan arastirma sureci onay mailinden sonra olan surec mi?
-
@sonat-karan bende sizin gibi beklemedeyim ayın sonunda mail alırız umarım
-
@meltemerva sonuçta bu mail ile evrak talep olayı bu sene çıkan bir olay. Sürecin yeni olması nedeniyle 4 hafta süren olay artık hızlandırılmış olabilir. Yeni bir sürecin oturması zaman alır sonuçta. Demekki bazı şeyler oturtuldu ve süreç hızlandırıldı. Açıkçası aklıma başka birşey gelmiyor.
-
@sonat-karan mulakat tarihi bekleme suresi kisiden kisiye degisebilir, siz zaten ustunuze duseni yapmissiniz. Bu saatten sonra sadece beklemeniz gerekiyor.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
11
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum