Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

@Erkan-0 Türkiye'de açılan tenfiz davası dosyasında Almanya Mahkemesi kararının bir örneği olması lazım. Hangi asliye hukuk mahkemesinde görüldü ise mahkeme kalemine gidip bakın. Hem Almanya Mahkemesi kararını hem de buradaki tenfiz sonucunu tercüme ettirmeniz faydalı olacaktır.

• Merhaba, DS-260 formunu doldururken calısmıyordum fakat suanda yeni bir işe girdim. Formu guncellemem gerekir mi sizce ?

• ⭐⭐⭐

@Spectator Selamlar...Formunuzu açtırma işleminizi mülakat aldıktan sonra yapmanız uygundur. Önünüzde mülakat için takribi 1 yıla yakın zaman var, hayatınızda olabilecek her değişiklikte form açtırıp eklemek yerine, çok elzemse en son aşamada yapmanızı tavsiye ederim

• ⭐⭐⭐⭐

@Spectator, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhaba, DS-260 formunu doldururken calısmıyordum fakat suanda yeni bir işe girdim. Formu guncellemem gerekir mi sizce ?

Kesinlikle güncellemeniz gerekmiyor. Örneğin, iki ay sonra bu işi beğenmeyip ayrıldınız, sonra başka bir işe girdiniz, ardından evinizi değiştirdiniz… Böyle birçok değişiklik olabilir. Her seferinde formu açtırıp güncellemek mi gerekecek? Tabi ki hayır.
    Oğlum formu doldururken işsizdi sonra işe girdi mesela. Mülakatta bu konuyla ilgili soru gelirse cevaplarsınız. Aksi takdirde ne form açtırın ne de mülakatta sorulmadıkça her hangi bir şey anlatmayın.

• @metinbeci Hayır 3 yerde çalışmıyorum. 3 yerde çalışıyorum diye yanlışlıkla girdim. Şimdi açtırıyımı yoksa sonradan mı açtırayım.

• Merhaba dosya taşıyacağız kccye mail attığımızda işlemi kendileri mi yapıyor yoksa dosyamizi açıp içindeki bilgileri değiştirip yeni konsolosluğu işaretleyip adresimizi degistirip bizim mi göndermemiz gerekiyor

• Cevap: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
    Merhaba,
    Viyanaya dosya taşıyabilmek için şhengen vizesi yetiyormu ve sağlık raporunu viyanadanmınalmak zorundayız?

• Cevap: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
    Dosyamı taşımayı düşünüyorum. Yurt dışındaki konsolosluklar case numarasına göremi mülakat veriyor? Eğer ben taşımak için başvuru yaptığım esnada benim case numaramı geçmişlerse yinede mülakat tarihi veriyorlarmı? Cevaplarsanız sevinirim.

• ⭐⭐⭐

@yasinkoç
    Selamlar ...

1. Vize sürecinizin imzaya taşınması ve imzada güncellemelerin yapılması,
    2. DV2026 Excel Tablosuna forumdaki kullanıcı adınız ile bilgilerin girilmesi,
    3. DV2026 Green Card Lotosu Aşamaları başlığının ilk iletisinden itibaren okunması. Süreç ile ilgili soruların bu başlık altında sorulması.
    4. Dosya taşımayı düşündüğünüz konsolosluklarda yada taşıdıysanız ilgili konsoloslukta gerçekleşmiş mülakat anlatımları için DV2025 Mülakat Deneyimleri başlığının takip edilmesi.

Sürecinizi en iyi şekilde yönetebilmeniz, sorularınıza daha hızlı ve net cevaplar almanız açısından önemlidir.
    Sürecinizde başarılar...🍀

All you need, only read...

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   Flight101 Flight101 
  • ⭐⭐⭐

@B_E_L_G_I_N
    Kcc ye mail attığınızda dosya transferini onlar yapıyor, bunu da sizin talep mailiniz cevaplayarak bildiriyorlar. Bu başlığın 4. iletisinde işlemler ile ilgili ayrıntılara ulaşabilirsiniz..

• @olcay-san mülakat tarihiniz belli olmadan dosyanızı açtırmayın. Şuan için erken.

• @metinbeci Tamamdır Çok teşekkür ederim mülakat tarihi gelince o zaman açtırırım tekrardan çok teşekkürler

• @olcay-san, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhabalar ben 2026 greencard talihlisiyim, ds-260 formunda geçmiş iş yerlerini girmeye çalışırken aynı zamanda üç yerde çalışıyormuş gibi girdim. Sizce ne yapmalıyım dosyayı hemen açtırıyımı yoksa mülakat alınca mı açtırayım yardımcı olursanız çok sevinirim.

Merhaba, bu verinin hiçbir önemi yok. Formunuzu bunun için açtırmanıza da gerek yok. Mülakatta sorarlarsa izah edersiniz. İlla ben açtırmak istiyorum diyorsanız, ki bence hiç gerek yok, en iyi zaman mülakat aldıktan sonra formunuzu açtırmak olacaktır.

• Bangkok da sürecin yaklaşık 3 hafta süreceğini okudugum kadariyla tahmin ediyorum. ABD Konsolosluğu’na ve sağlık merkezine yakın, güvenli yer onerebilirmisiniz

• Merhaba, dosya değişikliği için KCC'ye yazmıştım bu cevabı aldım:

Based on the information you have provided, your interview location has been changed from Ankara to Bangkok. The new interview location will not appear on your DS-260, but will be used by KCC for scheduling purposes. When we have scheduled your interview, you will be required to log into the Entrant Status Check (ESC) to view your appointment notification. At that time, please verify that your appointment is scheduled for the correct post. If for any reason it is not, you may contact KCC again at [email protected].
    Bu benim dosyamın yerinin Bangkok'a değiştiği anlamına mı geliyor? Çünkü Ceac'de hala Ankara olarak gözüküyor normal mi? Kontrol etmek istedim, sonra son dakika yanmayayım konsolosluk konsolosluk gezmek var :d Bangkok elçiliğine de yazmam gereken bir şey var mı? Veya bunu nasıl konfirme edebilirim?
    Bu işlemi yapalı 1.5 ay civarı oldu cevap da 28.05'de gelmişti

• ⭐⭐⭐⭐

@Scythep

1-Dosyaniz Bangkok’a taşınmış, KCC yazılı teyit etmiş.
    2-Ceac’da Ankara olarak gözükmesi normal.
    3-Konsolosluğa yazmaniza gerek yok, yazsanız bile dikkate almayacaklardır zira DV2026 süreci 01.10.25 tarihinde başlıyor.
    4-Cevabin 28.05.25 tarihinde gelmiş olmasında sıkıntı yok.
    5-Ileryen zamanda endişelerinizi gidermek istiyorsanız KCC’ye mali yıl başladıktan sonra “where is my interview location” metnini içeren bir email atabilirsiniz, mail taslağını arama butonundan anahtar kelimeler yazarak talihlilerin paylaşımlardan bulabilirsiniz.
    6-KCC’nin her taşıdığı dosyaya kesin mülakat verilecek diye bir husus yok, DV25 sürecinde bazı talihlilerin yaşadığı üzere, KCC tarafından cut off olmadan dosya taşıma yapmış olmaları ve kendisinden daha büyük CN’lere mülakat tarihi atanmış olmasına rağmen mülakat tarihi alamayan talihliler oldu. Açıklanacak bültenleri ve excel’den atanan mülakat tarihlerini takip etmeniz sürecinize faydası olacaktır.
    7-İmzanizi dosyanızı taşıdığınız Bangkok bilgisine göre güncellemenizi, excel dosyada da düzeltmeniz önemli.

Bol şans!

• @ATS16 Çok teşekkürler, her sorduğum sorunun cevabını fazlasıyla yazmışsınız. Peki 6 numarada geçen olay başımıza gelse, muhtemelen çok sık yaşanan bir durum değildir ama süreci nasıl ilerletiyoruz? Exceli ve geçmiş yılları da takip ediyorum, aslında 2025 yılı şu an ilerlediği için orayı takip etmek benim seneye olacak olan yolculuğuma epey ışık tutuyor. Bültenleri de bekleyeceğim. İmzayı düzenliyorum, teşekkürler tekrardan.

• ⭐⭐⭐⭐

@Scythep

Rica ederim. DV2025 talihlileri @ecetinus @vitruvius kullanıcılarının paylasimlarini okuyabilirsiniz, 6 no’lu maddede geçen olasi sıkıntı ile ilgili.

• @Serapp Anladım, tesekkur ederim.

• @Flight101 degistirmek gerekmiyormus ama sorulursa ekstra olarak, mulakatta belirteceğim.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

124

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.3k

| | | |