DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@aysegul teşekkür ederim Ayşegül Hanım. evet asıl talihli benim.
-
@ATS16 merhabalar bende Ankara’da gireceğim mülakata. Lakin benimde başımdan yıllar önce bir boşanma geçti şuan 2019 dan beri evliyim.
Sorum şu : Ankara şuan evli olanlardan da eski boşanma evraklarını istiyormu şuan evli olduğumuz için neden istesinki diye düşünüyorum. Yanlışmı düşünüyorum. Zaten vukuatlı nüfus kaydında gerekçeli boşanma gözüküyor. Tüm bilgisi olan arkadaşlardanda yorum bekliıyorum.
Şimdiden herkese teşekkürler 🙏 -
@Erkan-0 selamlar, evet bosandiginiza dair belgeleride vermeniz gerekiyor. Asagidaki linkten detaylarini bulabilirsiniz.
https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/Supplements/Supplements_by_Post/ANK-Ankara.html
-
-
YesilkartForum'da sorularınıza yanıt ve dogru yanitlar alabilmek için vize surecinizin detaylarini imzanizda belirtin lütfen. Imzanizi aşağıdaki adimlari takip ederek olusturabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin?_=1623761125532
Bilgilerininizi Excel dosyaya da eklemeniz süreciniz ve forum işleyişi için önemli
-
Öncelikle tebrikler!
YesilkartForum'da sorularınıza dogru yanitlar alabilmek için vize surecinizin detaylarini imzanizda belirtin lütfen. Imzanizi bu adimlari takip ederek olusturabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin?_=1623761125532
Bilgilerininizi Excel dosyaya da eklemeniz süreciniz ve forum işleyişi için önemli.
DS260’i doldurmak ve süreci başarı ile tamamlamak için hala geç değil, bu konu basliginin ilk dört iletisini dikkatli okuyarak formunuzu bir an önce doldurarak sürecinizi devam ettirebilirsiniz. Bol şans!
-
Selamlar, mülakata Hong Kong'da gireceğiz. Eşim hamile ve araştırmalarıma göre tahmini mülakat tarihim doğuma denk gelecek. Bu sebepten ötürü erteleme talebinde bulunsam konsolosluk erteleme yapar mı? Bilgisi olan cevaplarsa çok sevinirim.
-
@ATS16 öncelikle değerli bilgileriniz için çok teşekkürler.
Ankara tercüme istiyormu -
Size hitaben bir önceki mesajımda yazmıştım ama gozunuzden kaçtı herhalde. Mahkeme kararının orijinali ve belgenin yeminli tercuman cevirisini de hazirlamalisiniz.
-
@ATS16 birde şu sıkıntı var. Benim boşanma davam ve karar 2006 yılında Almanya mahkemesinde görüldü eşim Almandı ve ben alman eşimi uzun zaman göremedim bulamadım orayada gidemedim ve bu yüzden ben oranın kararını çok zaman sonra tanıma tenfiz davası ile burda gerçekleştirdim. Şimdi Almanya’dan herhangi bir evrak almam gerekirmi. 2006 yılında Almanya’da dava görüldü nasıl ulaşırım oraya onuda bilmiyorum. Yada buradaki mahkemeden oranın kararını burda tanına tenfiz davasıyla tanıttığım karar belgesini alsam yeterli olurmu acaba. Karışık bir durumda kaldım. 😔
-
Dosyanizda sıklıkla karşılaşılmayan bir çok istisnai durum var, 21 yaş altı evladınız ve medeni durum değişikliği gibi. Birde 8xxx CN ile Ankara’da devam edeceksiniz herhalde. Almanya boşanma durumunuzu kanıtlar evrak ve davanizin türü ile ilgili kişisel bir bilgim yok ama tavsiyem olası bir sürpriz yaşamamak için orijinal mahkeme kararına ulaşmaniz hususunda maksimum çaba gösterirdim sizin yerinizde olsam zira önünüzde uzun bir zaman var olası mülakat tarihinize.
-
-
@Erkan-0 Türkiye'de açılan tenfiz davası dosyasında Almanya Mahkemesi kararının bir örneği olması lazım. Hangi asliye hukuk mahkemesinde görüldü ise mahkeme kalemine gidip bakın. Hem Almanya Mahkemesi kararını hem de buradaki tenfiz sonucunu tercüme ettirmeniz faydalı olacaktır.
-
Merhaba, DS-260 formunu doldururken calısmıyordum fakat suanda yeni bir işe girdim. Formu guncellemem gerekir mi sizce ?
-
@Spectator Selamlar...Formunuzu açtırma işleminizi mülakat aldıktan sonra yapmanız uygundur. Önünüzde mülakat için takribi 1 yıla yakın zaman var, hayatınızda olabilecek her değişiklikte form açtırıp eklemek yerine, çok elzemse en son aşamada yapmanızı tavsiye ederim
-
@Spectator, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
Merhaba, DS-260 formunu doldururken calısmıyordum fakat suanda yeni bir işe girdim. Formu guncellemem gerekir mi sizce ?
Kesinlikle güncellemeniz gerekmiyor. Örneğin, iki ay sonra bu işi beğenmeyip ayrıldınız, sonra başka bir işe girdiniz, ardından evinizi değiştirdiniz… Böyle birçok değişiklik olabilir. Her seferinde formu açtırıp güncellemek mi gerekecek? Tabi ki hayır.
Oğlum formu doldururken işsizdi sonra işe girdi mesela. Mülakatta bu konuyla ilgili soru gelirse cevaplarsınız. Aksi takdirde ne form açtırın ne de mülakatta sorulmadıkça her hangi bir şey anlatmayın. -
@metinbeci Hayır 3 yerde çalışmıyorum. 3 yerde çalışıyorum diye yanlışlıkla girdim. Şimdi açtırıyımı yoksa sonradan mı açtırayım.
-
Merhaba dosya taşıyacağız kccye mail attığımızda işlemi kendileri mi yapıyor yoksa dosyamizi açıp içindeki bilgileri değiştirip yeni konsolosluğu işaretleyip adresimizi degistirip bizim mi göndermemiz gerekiyor
-
Cevap: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
Merhaba,
Viyanaya dosya taşıyabilmek için şhengen vizesi yetiyormu ve sağlık raporunu viyanadanmınalmak zorundayız? -
Cevap: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
Dosyamı taşımayı düşünüyorum. Yurt dışındaki konsolosluklar case numarasına göremi mülakat veriyor? Eğer ben taşımak için başvuru yaptığım esnada benim case numaramı geçmişlerse yinede mülakat tarihi veriyorlarmı? Cevaplarsanız sevinirim.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
24
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum