@fatmucu, içinde söyledi: Turist Vizesiyle Coronavirus Zamanı Ülkeye Giriş
@DustyBlue, içinde söyledi: Turist Vizesiyle Coronavirus Zamanı Ülkeye Giriş
royal air maroc ile ucuz bilet bulabilirsiniz yasakta yok gördüğüm kadarıyla kazablanka üzerinden new yorka uçuşlar mevcut türkiyeden.
Hemen bakalim, bu arada tarihleri nasil ayarliyosunuz? Mesela skyscannerda en ucuz ay felan deyip hangi gunlerin kac lira oldugunu kapsamli bi sekilde gorebiliyoruz ama bu sirkette sadece tahmini tarihleri girebiliyorum ve sonuc cikmiyor.
Tesekkurler bilgi icin.
özel olarak royal air moroc için bakmadım new york için uçuşları incelerken klm in hemen altında bu şirketi gördüm.

Öğrenci vizesi için başvuran birine Instagramı kapalı olduğu için şu anda karar verilemeyeceğini gün sonuna kadar hesabı herkese açık yapıp öyle onay/red verebileceklerini söylediler. Başka bir öğrenciye aile gelirlerini gösteren bir belge sunmalarını rica ettiler. Başka dikkatimi çeken şey ise mesleğiniz. Bazı görüşmedeki insanlar ben öğretmenim, mühendisim vs. demek yerine işini uzatarak anlattıkları için (detay verdikçe) vize verme oranları düştü. Sizden detay isteyip orada kaçak kalıp kalmayacağınızı anlamaya çalışıyor gibi geldi bana. Herkese iyi yolculuklar...inşallah bana da