Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

(B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

• @tak3517 VFS deki yogunluktan kaynakli tonlarca kisinin pasaportunu gonderemiyorlar maalesef. alternatif cozum olarak; istanbulda tanidiginiz birine dilekce yazip (noter onayli olmasina gerek yok), ekine pasaport sahibinin kimlik fotokopisini ekleyin. sizin adiniza teslim alip, size kargolayabiliyor. Bu sekilde alan cok kisi var. Hem ekonomik hem de daha fazla beklememis olursunuz.

• Merhaba @Muhtaradana size sormak istedim bu konuda guncel paylasimlariniz oldugu icin. Eski AIS`ten randevu alip yeni sistemde de hesap yaratmistim. Randevu tarihi, pasaport no vs dogru sekilde yeni sisteme aktarilmis.

Yeni sisteme giris yapinca bazi fiks uyarilar cikiyor ve 1 ve 2. maddeleri anlayamadim cunku "USTravelDocs profile" dedikleri yerde DS160 gibi vs bir bilgi yok. Sadece Appointment Confirmation da bu bilgiler var ve dogru olarak gorunuyor.

"1. Make sure the DS-160 barcode matches the number in your USTravelDocs profile and on your appointment confirmation letter. The DS-160 form must be completed and submitted online.
    2. If you have applied for a U.S. visa previously, please update your current DS-160 barcode number in your USTravelDocs profile."

Bu bilgileri gorebildigimiz bir profile sayfasi var mi gercekten? Cok tesekkur ederim size ve diger arkadaslara

• Mühendisim 2 hafta sonra görüşmeye gidiceğim destekleyici belge olarak sizce ne götürmeliyim ? Birde zorunlu olarak götürmemiz gereken belgeler 2 adet güncel fotoğraf + Pasaport + Confirmation page ödemeyi online yapmıştım da geçen sene onla alakalı bir şey yapmam gerekiyor mu birde appointment sayfasını çıktı almam lazım mı yeni sayfadaki ?

• @ahmetbusra çok teşekkürler cevabınız için, ödeme sayfasına geldiğimde cash / USD-debit-credit seçeneğinden hangisini seçip mastercard ile ödeyeceğim?

• Ds160 formunun tamamının çıktısı gerekiyor mu vize görüşmesinde? Eğer gerekiyorsa onu alabileceğim link paylaşabilir misiniz? Ben bulamadım. Confirmation page aldım sadece. Randevu perşembe günü.

• @ssoydan88

Confirmation page yeterli

• @ATS16 Mühendisim 2 hafta sonra görüşmeye gidiceğim destekleyici belge olarak sizce ne götürmeliyim ? Birde zorunlu olarak götürmemiz gereken belgeler 2 adet güncel fotoğraf + Pasaport + Confirmation page ödemeyi online yapmıştım da geçen sene onla alakalı bir şey yapmam gerekiyor mu birde appointment sayfasını çıktı almam lazım mı yeni sayfadaki ? sizce ben ne yapmalıyım

• ⭐⭐

@Onur-Hakverdi destekleyici belgeler olarak bir çok evrak götürmüştüm hiç birine bakmamışlardı ama boş gitmekten daha iyidir diye düşündüm aldığım evraklar.

1. Sgk işe giriş belgem, hizmet dökümüm, banka hesaplarım
    2. Tapu ve araç ruhsatı
    3. Daha önce yurt dışın çıktığımı gösteren fotoğraf ve kaldığım otellerin faturaları

Hiç birine bakmadılar.

Benden istenen sadece ds160 formunun onay sayfası ve 2 adet fotoğraf oldu

• @Onur-Hakverdi

Mülakatınız öncesi B1/B2 Ziyaretçi Vizeleri Mülakat Deneyimleri ve Görüşme Detayları konu başlığındaki özellikle olabildiğince yeni tarihli mülakat deneyimlerini okumanız faydanıza olabilir. Benim bir tavsiye iletmem doğru olmayabilir, her kişisin kendi özeli ve profilinde degisikler olabilir. Bol şans!

• Ankara için randevu bulamıyorum, randevu alabilen var mı?

• @Djordan023 bu durumun çözümünü bulabildiniz mi pasaport size ulaştı mı? Az evvel ödeme yaptım. İlçe seçiminde doğru ilçe göstermiyordu. Emin olamıyorum ulaşıp ulaşmayacağına. Siz sıkıntısız teslim alabildiniz mi?

• Merhaba, randevu gunum geldi ancak confirmation sayfasina ulasamuyorum.Vize ana sayfasindayim, ancak sol menude randevuyu kapat ve yeniden baslat, randevuya devam et diyor... burdan nasil cikip asil randevumu goruntulerim...Acaba su an menuleri bilen birileri yqrdilci olabilir mi

• @ertutr hangi belgeleri aldilar giriste ve nasildi mulakat?

• @kilroy benim randevum var ve buraya tikladim ancak appointment confirmation sayfasuna donemeiyorum,, randevum iptal edilor diye korkuyorum... hic girdiniz mi buraya ne yapabilirim

• @Mehmet-Fatih-Aslan ayni durum bende de var, memurum esim vatandas ve isimi birakmam imkansin, altinayda bir gidip gelmem de imknsiz...vize basvurdum bakalim ne diyecekler

• Arkadaşlar ds160 formu doldururken ve orada seyehat planı oluştururken 9 temmuz 2025 gidiş 23 temmuz 2025 de dönüş olarak bir plan oluşturdum fakat vize randevusu aldığımda 2026 yılına randevu verdi öyle olunca da benim seyehat planı uyuşmadı sonra vize randevusunu 7 temmuz 2025 e alabildik ama yinede vize onayı alsam bile pasaporta vize onayı basımı felan bir hafta sürecek ve yine plan uyusmayacak

Vize mülakatında durumu anlatsam vize onayım olduğunda yine gezi ve yer planda bir değişiklik olmadan gidiş dönüş tarihini sonradan ayarlayacagimi söylesem bir problem olur mu

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@azim Sorun olmayacaktir formdaki tarihler ile mulakat tarihinin uyumlu olmamasi. Mulakatinizda seyahat planinizdan ve seyahat esnasinda yapmak istediklerinizden bahsederek konsolosa seyahat sonrasi ulkenize doneceginize dair kanitlar/beyanlar sunmaniz yeterli olacaktir

• @Meltem-Yildiz ds 160 confirmation sayfasını soruyorsanız https://ceac.state.gov/CEAC bu bağlantıdan alabilirsiniz. Diğer randevu bilgilerinin olduğu bir döküman vardı onu nereden aldığımı hatırlamıyorum ama randevu sisteminin içinde bir yerden buldum onu ben

• @azim bunlar hic onemli degil merak etmeyin, mulakatta ona bakmiyolar bile

• @Onur-Hakverdi Onur Bey merhaba, biz de 2024 Ekim’de formu doldurduk, eylül ayında da mülakata gideceğiz ancak yeni sayfaya giriş yapmaya çalıştığımda; “eski hesap güncellenemiyor, doğum tarihi ve pasaport numarasını eski hesaba kaydedildiği gibi girdiğinizden emin olun. Her başvurucunun geçerli bir e-posta adresine ihtiyacı olduğunu unutmayın” uyarısı alıyorum. Siz herhangi bir sorun yaşamadan giriş yapabildiniz mi acaba? Kesinlikle yeni hesapla örtüşmüyor.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

38

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k