@ATS16 Mühendisim 2 hafta sonra görüşmeye gidiceğim destekleyici belge olarak sizce ne götürmeliyim ? Birde zorunlu olarak götürmemiz gereken belgeler 2 adet güncel fotoğraf + Pasaport + Confirmation page ödemeyi online yapmıştım da geçen sene onla alakalı bir şey yapmam gerekiyor mu birde appointment sayfasını çıktı almam lazım mı yeni sayfadaki ? sizce ben ne yapmalıyım
Onur Hakverdi
@Onur Hakverdi
Onur Hakverdi tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİZiyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
-
RE: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİZiyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
Mühendisim 2 hafta sonra görüşmeye gidiceğim destekleyici belge olarak sizce ne götürmeliyim ? Birde zorunlu olarak götürmemiz gereken belgeler 2 adet güncel fotoğraf + Pasaport + Confirmation page ödemeyi online yapmıştım da geçen sene onla alakalı bir şey yapmam gerekiyor mu birde appointment sayfasını çıktı almam lazım mı yeni sayfadaki ?
-
@ATS16 anladım hocam bazıları diyor ki işte ekrana bakarak konuşuyorlar vs şimdi bu schengenide 1 nevi ABD için aldım diyebilirim yanmasını istemem yani boş pasaport varmış gibi bakmazlar umarım sorarlar yurtdışına çıktınız mı diye
-
Arkadaşlar merhaba 8 Temmuz da görüşmem var DS160 formunu geçen sene 2024 Kasım da doldurmuştum fakat orda aklıma takılan şey 5 yıl içerisinde yurtdışı çıkışı oldu mu sorusuna hayır demiştim çünkü o zaman yoktu ama 1 ay önce schengen giriş çıkışım oldu şimdi yeni sisteme geçildiği için barkod numarası eşleşme olayı vs var birde konuşurlarken hep ekrana bakıyormuş ordaki kişiler napmam lazım yardımcı olabilir misiniz ?
-
Arkadaşlar merhaba 8 Temmuz da görüşmem var DS160 formunu geçen sene 2024 Kasım da doldurmuştum fakat orda aklıma takılan şey 5 yıl içerisinde yurtdışı çıkışı oldu mu sorusuna hayır demiştim çünkü o zaman yoktu ama 1 ay önce schengen giriş çıkışım oldu şimdi yeni sisteme geçildiği için barkod numarası eşleşme olayı vs var birde konuşurlarken hep ekrana bakıyormuş ordaki kişiler napmam lazım yardımcı olabilir misiniz ?