@azim bunlar hic onemli degil merak etmeyin, mulakatta ona bakmiyolar bile
Meltem Yildiz
@Meltem Yildiz
Meltem Yildiz tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİZiyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
Meltem Yildiz tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİZiyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
@archer2 onceden aldiginiz ds kodu yeni sistemde gozukur, onay sayfasinda... arayip sordugunizda da bilgi veriyorlardi...Randevum aktif gorunuyor mu?Ds kodu var mi diye sorun garanti olsun
-
@azim bunlar hic onemli degil merak etmeyin, mulakatta ona bakmiyolar bile
-
RE: Göçmen ve Göçmen Olmayan Vize Randevu Sisteminde Değişiklik (30 Mayıs 2025)Gündem içinde yayımlandı
@pathway merhaba ayni sey bende de var , anasayfa confirmation ulasamiyorum
-
RE: Göçmen ve Göçmen Olmayan Vize Randevu Sisteminde Değişiklik (30 Mayıs 2025)Gündem içinde yayımlandı
@carlon application dediginiz nedir?Comformation page 7 sayfalik bir onay, ben bunun yeterli olacagini dusundum
-
@Mehmet-Fatih-Aslan ayni durum bende de var, memurum esim vatandas ve isimi birakmam imkansin, altinayda bir gidip gelmem de imknsiz...vize basvurdum bakalim ne diyecekler
-
@kilroy benim randevum var ve buraya tikladim ancak appointment confirmation sayfasuna donemeiyorum,, randevum iptal edilor diye korkuyorum... hic girdiniz mi buraya ne yapabilirim
-
@ertutr hangi belgeleri aldilar giriste ve nasildi mulakat?
-
RE: B1/B2 Ziyaretçi Vizeleri Mülakat Deneyimleri ve Görüşme DetaylarıZiyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
@ATS16 merhaba, ben abd vatandasi olan esim nedeniyle greencard alabiliyorum ancak is nedeniyle abd ye gitmek istemiyorum, zira isim ve maasim iyi...vizeye basvurup bu sekilde alan oldu mu bildiginiz
-
RE: B1/B2 Ziyaretçi Vizeleri Mülakat Deneyimleri ve Görüşme DetaylarıZiyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
Bu sayfaya girmis bulundum ve su an confirmation sayfasina nasil donecegim bilemiyorum...yeni bir basvuru baslat dersen varolan be beklemede oldugum randevu iptal edilir... supporta yazdim cevap yok
-
@demetonurarya merhaba, ben ise confirmation sayfasina giremiyorum.Vize randuvu baslat, kapat seklinde menuler var, anasayfaya nasil ulasicam

Burda takildim