DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@gouryella Geçen yıl @TuttoSPORT 3-4 kere yer değiştirdi ve sorun olmadı. Profiline gidip mülakat deneyimini okuyabilirsiniz.
-
@Serapp, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
@gouryella Geçen yıl @TuttoSPORT 3-4 kere yer değiştirdi ve sorun olmadı. Profiline gidip mülakat deneyimini okuyabilirsiniz.
Teşekkürler kontrol edeceğim. Peki Bangkok'un mülakat dağıtımı ile alakalı yorumunuz nedir, malum Asya dosyalarına da bakıyorlar. Case number'ım 234xx. Dosyamı taşıma tarihim daha geç olduğu için olası bir yoğunlukta beni daha geriye atmaları söz konusu olabilir mi?
-
@gouryella Sayın @ugursway in bu konudaki mesajını okuyun isterseniz: https://yesilkartforum.com/forum/post/499001
Karar sizin. -
Panikle ani kararlar almamanızı tavsiye ederim.
Mayıs ayında bülten açıklanmadan hemen önce dosyasını BK'a taşıyan @rasitcenngiz 1 ay sonra mülakat alabildi mesela.
@gouryella, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
@Serapp, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
Teşekkürler kontrol edeceğim. Peki Bangkok'un mülakat dağıtımı ile alakalı yorumunuz nedir, malum Asya dosyalarına da bakıyorlar. Case number'ım 234xx. Dosyamı taşıma tarihim daha geç olduğu için olası bir yoğunlukta beni daha geriye atmaları söz konusu olabilir mi?
-
Merhaba, Ankara'da mulakatim var banka hesap dökümünü enpara ingilizce veremiyormus belgeyi Türkçe alamam problem olur mu ? Çeviri yaptırmam gerekli mi ? Birde henüz ıslak imzalı alamadım en kötü ihtimalle e-imzalı almam sıkıntı olur mu ?
-
Selamlar iyi forumlar millet.çam sakura sehir hastanesinden cıktim simdi polio icin antikor testi yapmiyorlar ,samatya hastanesi cerrahpasa bunlarda yapmiyor.direk dedikleri bizim(turkiyenin) asi listemizde olmadigi icin antikorda yapilmiyor dedi.polio yu HK yami biraksam ne yapsam arkadaslar ?
-
@Cansu-mer çam sakura ya biz de gidecektik Palio için, olmadığını söylediniz fikir edinmiş olduk. Teşekkürler.. Diğer aşıları yapıyorlar mı? Bilginiz var mı? Çünkü bizim de eksik aşılarımız kaldı ve eczaneden temin edemedik.
-
@ipek-çakıcı Saati 9 yazarak aldım. Bana da gelmedi 2nl maili ama saat farklı diye de sorun olacağını sanmıyorum
-
Tdap/Td :tetanoz,difteri,boğmaca : bunlar cocukluk oldugu icin ve hatirlatma dozu 10 yilda birmis .saglik ocaginiza gidin dedi antikor bakmiyormus ,cam sakura
Kkk: kabakulak,kizamik,kizamikcik
Hepatit B
Varicella:su cicegi
bunlara bakiyorlar -
@Cansu-mer teşekkür ederim faydalı biligler için🙏🏻
-
Ankara konsolosluk hesap hareketinizi kanıtlayan banka hesabı için İngilizce tercüme istemiyor, Türkçe olması yeterli. Bankaların yeni uygulaması barkodlu evrak vermesi, farklı bir şubeden ıslak imzalı ve imza sirküleri ile birlikte almak için zorlamanız olası bir aksiliğin önüne geçecektir.
-
@acaruzeyir , @Flight101 in bu paylasiminida goz atin
-
C Cansu mer bu başlıktan bahsetti
-
@gouryella IGRA Testi adında bir test var, balgam kültürüne gerek kalmıyor ve Türkiyede yedikulede yapılıyor. Rontgende sorun olursa bu yapılıyor ve net sonuç veriyor. Hong kong sağlık kurumları da ekledi listelerine bu testi.
-
@Zuhuratbaba, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
@gouryella IGRA Testi adında bir test var, balgam kültürüne gerek kalmıyor ve Türkiyede yedikulede yapılıyor. Rontgende sorun olursa bu yapılıyor ve net sonuç veriyor. Hong kong sağlık kurumları da ekledi listelerine bu testi.
Harika. O zaman balgam testi yüzünden 8 hafta bekleme riski artık yok anlamına mı geliyor bu? Hongkong'taki sağlık muayenesinde akciğerde leke çıktığında igra testi mi yapılacak?
-
Bu ileti silindi! -
@Serapp @gucarslan selamlar bu konu hakkinda bilginiz varmi veya nereden bu bilgiyi edinebiliriz tesekkurler
-
@Cansu-mer, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
@Serapp @gucarslan selamlar bu konu hakkinda bilginiz varmi veya nereden bu bilgiyi edinebiliriz tesekkurler
Şimdi HK resmi siteden baktım, daha önceki aşı listesini arşivimde tutuyordum karşılaştırma yaptım. IGRA testi her iki listede de var, yani bir farklılık yok, sadece fiyatlar değişmiş.
TC Sağlık Bakanlığı sayfasındaki bilgilere göre, tüberküloz tanısı için önce akciğer röntgeni çekildiği, IGRA testinin tanıya yardımcı olduğu ama kesin tanı koymak için balgam testi yapılması gerektiği yazıyor.
-
@Cansu-mer merhaba konu ile alakalı bizi aile hekimimiz sağlık bakanlığı seyahat sağlığı merkezine yönlendirmişti mart ayı için danıştığımda ellerinde vardı ve aşı kartı dahil tüm işlemleri kendilerinin yaptıklarını söylemişlerdi dilerseniz bir kontrol edin
-
Merhabalar. Doğru bölümde mi yazıyorum bilmiyorum değilse özür dileyerek benim durumumu kısaca anlatmak ve sorularıma cevap vermenizi rica ediyorum. Ben Amerika ya 2017 Ocak ayında B1B2 vizesi ile giriş yapıp 2019 yılında çıkış yaptım. 2021 yılında vize yenileme başvurusu yaptım. Waiver of grounds of ineligibility ibaresi ile 10 yıl giriş yasağı aldım. İmzamdan anlaşılacağı üzere cn 19binlerde 2025 yılı gc talihlisi oldum. İki sorum var. Birincisi benim şartlarımda olup da green card mülakatından immigrant vize alarak çıkan oldu mu :) Sizce mümkün mü? Mümkünse case mi başka bir ülkeye transfer etmek için geç mi kaldım? Yeşil pasaport sahibiyim vize engelim yok. Sayın @crazycells ve Sayın @gucarslan özellikle yorumlarınızı rica ediyorum. Çok teşekkür ederim.
-
Konu ile ilgili resmi karar merci CDC ve konu ile ilgili resmi yönergeyi aşağıya bırakıyorum. Mülakata gireceğiniz konsolosluğun yetkilendirdiği, sağlık muayenesine gireceğiniz sağlık kurumu ile konuyu yazılı teyit etmeniz faydanıza olacaktır.
Tuberculosis - Technical Instructions for Civil Surgeons

Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
56
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum