Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Göçmen ve Göçmen Olmayan Vize Randevu Sisteminde Değişiklik (30 Mayıs 2025)

Gündem
578 166 39.7k 168

• @AYSY33 pasaport teslim alınabilir maili gelince seçenek olarak da premium pick up geliyor bir bağlantı ile oradan satın alabiliyorsunuz. 2 gün sonra aldık.

• @nazmi4343 issued olduğu gün saat 2 itibariyle teslim alınabilir oldu sistemde mail akşam 5 gibi gelmişti. pick up seçmiştik traveldocs sayfasından ama ödeme yaptırmamıştı. gelen mailde ödeme yapabileceğimiz link gelmişti. çok kalabalık değilseniz kesinlikle teslimat satın alın mail geldikten sonra. 20 kişi için yaklaşık 90 dk bekledik.

• @ismailipek Yanitiniz icin tesekkurler. Aslinda teslimat veya ayni sehir pick-up istiyorum ama konsoloslugun pasaportu kac gun icinde vfs'ye teslim edeceginden ve teslim ettikten sonra premium teslimat satin almamiz halinde pasaportumun tarafima kac gunde ulastirilacagini bilmiyorum gorusmeden sonraki hafta ucusum da oldugu icin riske atmak da istemiyorum. Yani yanlis anlamadiysam siz ayin 10 unda vize gorusmesine girdiniz, 11'inde sistemde issued olup ayni gun saat 5'te pasaportunuz VFS'nin ofisine ulasmisti degil mi? Mail de ayin 11'i aksam mi gelmisti odeme yapabilirsiniz veya gelip alabilirsiniz seklinde? Uzun oldu kusura bakmayin 2 gun kaldi gorusmeme o yuzden sormam gerekiyor. Tesekkur ediyorum cok.

• Merhaba
    24.06.2024 tarihinde Ankara da green kart vize mülakatım var. Yalnız bu bahsedilen pasaport teslim alma yeri vb şeyleri eski sistemde yapmadım yeni sistemde nasıl yapacağım. Kafam baya bi karıştı Mesela vize ücretini konsoloslukta mı ödeyeceğim yoksa yeni ustraveldocs sitesinde mi. Yardım edebilecek biri olursa sevinirim.

• Aynı durumdayız 24 haziran görüşme var bi beceremedim kayı işini ds 260 onay numarası yazıyor giriyorum kabul etmiyor

• @gucarslan merhaba
    24.06.2025 tarihinde green kart mülakatım var yalnız pasaport teslim alma yerini eski sistemde denedim zamanı geçtiği içi yapamadın yeni sistemde de kayı yapamıyorum. Gelen mailde böyle bir ibare var
    New System Registration: Create a profile at ustraveldocs.com at least 2 days before your visa interview.
    Legacy Applicants: If you previously registered at ais.usvisa-info.com, follow the legacy applicant instructions on the new platform. anladığım kadarıyle görüşmeye gitmeden 2 gün önce kayıt yaptırmış olmamız gerekiyor. ama yapamadım bir türlü

• @ismailipek merhaba
    ds 260 onay numarasına ne yazıyoruz aa ile başlayan kodu yazıyorum onaylamıyor

• @nazmi4343 Selamlar evet. Vize memuruyla sohbet ederken de sormuştum. Biz vizenizi hazırlıyoruz yarın gün içinde basılmış ve vfs'ye teslim edilmiş olur ancak teslimat işini vfs yaptığı için onların bilgilendirmelerini takip edin demişti. bir aksilik çıkmazsa randevunuzdan sonraki gün akşam 5 gibi vfs ofisini ziyaret edin derim eğer vaktiniz oursa.

• @ismailipek MERHABA
    24.06.2024 tarihinde Ankara da green kart vize mülakatım var. Yalnız bu bahsedilen pasaport teslim alma yeri vb şeyleri eski sistemde yapmadım yeni sistemde nasıl yapacağım. Mesela vize ücretini konsoloslukta mı ödeyeceğim yoksa yeni ustraveldocs sitesinde mi. ustraveldocs sitesine girdiğimde ds260 onay numarası istiyor yazıyorum kabul etmiyor.Yardım edebilecek biri olursa sevinirim.

• @İrem-Cuarto bizim basvurudada cocuklara aynı c53 kodlu vize turu cıktı case actım sız cıkınca bılgı verirseniz sevinirim bizim randevu 27 haziranda

• Ödemeyi yaptım ama mevcut tarih yoktur diyor ne zaman açılır sürekli kontrol mü etmem gerekiyor?

• @oprmngr, içinde söyledi: Göçmen ve Göçmen Olmayan Vize Randevu Sisteminde Değişiklik (30 Mayıs 2025)

@İrem-Cuarto bizim basvurudada cocuklara aynı c53 kodlu vize turu cıktı case actım sız cıkınca bılgı verirseniz sevinirim bizim randevu 27 haziranda

Benim randevum yarın, henüz hiçbir şey değişmedi. Feedbacklerimize dönülmedi.

• Arkadaslar sistem degisikligi sonrasi pasaportu Ankara VFS ofisinden adresine kargo ile gonderim secip teslimat hizmeti kullanan oldu mu hic bu aralar? Kac gunde kargolayip tarafiniza ulastirdilar yapan varsa lutfen bilgi verebilir mi? Bahseden olmadi hic herkes ofisten aliyor sanirsam.

• @İrem-Cuarto Hadi hayırlısı bize nasıl gectiğini yazarsanız cook seviniriz .Kolaylıklar dilerim

• @levent07 cozum bulursanız paylasın lutfen

• @levent07, içinde söyledi: Göçmen ve Göçmen Olmayan Vize Randevu Sisteminde Değişiklik (30 Mayıs 2025)

Merhaba
    24.06.2024 tarihinde Ankara da green kart vize mülakatım var. Yalnız bu bahsedilen pasaport teslim alma yeri vb şeyleri eski sistemde yapmadım yeni sistemde nasıl yapacağım. Kafam baya bi karıştı Mesela vize ücretini konsoloslukta mı ödeyeceğim yoksa yeni ustraveldocs sitesinde mi. Yardım edebilecek biri olursa sevinirim.

Oncelikle bilgilerinizi imzaniza yazin.Ben nonimmigrant icin söyle yaptim. Ustraveldocs.com adresine giriyorsunuz. elinizde comformation numaranız var. Onu girip pasaport numarasıda girip sistemdeki email adresini girerek kaydediyorsunuz.Nonimigrant mi immigrant mi diye iki tus var. Size hangisinuyuyorsa onu isaretleyin.bilgileri dikkatlice ve yavas girin yanlislik olmasin. Size iki tane özel soru soruyor sistem ve cevap yazıyorsunuz. Onları kaydedin unutmayın sonra. Kaydol u tikliyorsun. Sonra giriş diyerek şifrenizi ve soru ve cevapları istiyor sizden onları girince sizin mülakat la ilgili tarihleriniz çıkıyor zaten. Ama bu arada pasaportu nereden almak istiyorsunuz sorusuna kendi memleketinizdeki yeri işaretlerseniz odeme yapacaksiniz$22. Iste onu ödemekte sorun yasayanlar oldu. Iste odeme olayını denyimleyenlerde yazabilir burada. Hatta yukarılara okursanız bir arkadaş ondan bahsetmisti.

• teşekkürler

• Yeni kayıt oldum randevu almak istediğimde randevu mecvut değil diyor napabilirim?

• Herkese günaydın,

Yeni sistemde randevuyu yeniden planlamak için mevcut olanı iptal ediyor muyuz? 4-5 gündür girip bakıyorum ama hiç bir randevu gözükmüyor. Sistem oturmadığı için kurcalamak istemiyorum. Bir arkadaşımız 2027 den 2025 temmuz ayına çektiğini görmüştüm yeni sistemde ama bulamadım yazsını nasıl yaptığını.
    image.png
    Su an hiçbir zaman dilimi mevcut değil yazıyor yeniden planla dediğinizde.

• @AYSY33 Yardımınız için teşekkürler .Valla bir şeyler yaptım pasaport teslim yerini seçtim vize seçeneklerinden interview olanı seçtim ön onay sayfasında bekliyor. 24.06.2024 mulakat tarihi sanırım başka birşey yapmama gerek yok

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

15

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k