Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Mehmet-ynd bazı kişilere gelmis ama bizim gibi bazı kisilere de gelmemis henuz, navigator uzerinden bakip yeni mail atacagiz cevap alamazsak.

• Arkadaslar Ben 14000 lerde siralamam var. Bana Ankara uzerinden sira gelme ihtimali var mi , Veya suanda nasil bir surec izlemem gerekir yardimci olabilirmisiniz. Tesekkurler Herkese Iyi bayramlar.

• @Mekselina-Kazan merhaba belgrad ta gireceginiz mulakat için oturum veya baska bir şart var mi ?

• @ollqher Hocam sana Ankara'dan sıra gelme ihtimali bence imkansız çok acil bir şekilde dosya taşımanı öneririm. Dosya taşıma konusunda da arama kısmında anahtar kelimeleri aratırsanız bilgi sahibi olursunuz. Youtube'da dahi birden fazla konuyla alakalı video var. Bol şans.

• @ollqher şu tarih olmuş sürecin bitmesine bir iki ay varken ve su cn ile Ankara bana mülakat verir mi diye soruyorsunuz kafayı yiyecem sizin cn ile aynı olanlar başka yerlerden vize aldı.

• @aliaytac41 Dosya tasima olarak hangi ulkeleri onerirsiniz ?

• @ollqher Bu dönem için Bangkok ve Hong Kong çok yardımcı oldular. Schengen probleminiz yoksa Viyana da olur. Bunlar kabul etmezlerse de gerekirse tek tek tüm konsoloslukları denemeniz gerekecek. Kolay gelsin.

• ⭐⭐⭐⭐

@ollqher

Bugunden 1 yıldan daha fazla bir süre önce, 13 Mayıs 2024 tarihinde sahip olduğunuz CN’ye Ankara’dan mülakat gelmeyeceği yazılmış size ancak dikkate almamışsınız ne yazık ki.

Sahip olduğunuz CN mevcut vize bültenine göre cut off içerisinde bu nedenle sadece konsolosluklara yazarak ve/veya o ülkeye giriş yaptıktan sonra o ülkede olduğunuzu kanıtlayarak dosyanızı taşıyabilirsiniz. Hangi ülkeye taşımalı tavsiye isteğiniz ile ilgili olarak da, artık sizin konsolosluk seçme lüksünüz yok, hangi ülke dosyanızı taşımayı kabul ederse orayı tercih etmek durumundasınız.

Forumdaki arama kısmına dosya taşıma, damga vb anahtar kelimeler yazarak geçmiş tecrübelere ulaşabilirsiniz. Konsolosluk aracılığıyla dosya taşıma hususunda en çok ugrasanlardan @MomisCan @nazlihande ve @Demayfo kullanıcılarının profillerine girerek dosya taşıma için nasıl çabaladıklarını da okuyabilirsiniz. Özellikle @Demayfo’nun mülakat deneyiminde dosya taşıma yapabileceğiniz konsoloslukların email adresleri bile mevcut. Cut off olduktan sonra konsolosluklara nasıl dosya taşıma talebi göndereceğiniz email formatı da bu iletide mevcut.

Yorucu, zaman olarak kısa ve maliyetli bir süreç sizi bekliyor. Bol şans ve kolaylıklar!

• Merhabalar, case numberım 31900 sizce current olur mu Eylül gelmeden diğer yıllara kıyaslama yaptığımızda? Ayrıca July visa bulletin tahmini ne kadar ilerler? Düşüncesi olan paylaşırsa çok sevinirim.

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   ATS16 ATS16 

• @zeynepebe
    Süreciniz hayırlı olsun ileriki illerde listenize almış olduğunuzu gördüm tekrar hayırlı olsun bu iletinizin altına Şundan dolayı yazıyorum evrak maili aldığınızı yazmışsınız rica etsem paylaşma imkanınız varsa paylaşabilir misiniz biz de Viyana‘da mülakata gireceğiz çünkü bu konuyla ilgili bilgi topluyoruz teşekkürler

• Arkadaşlar çabalamadan sadece beklemekle olmaz. Hem cutoff ta olup hemde hala Ankara yı beklemeye devam ederseniz ya büyük ihtimalle mülakat alamayacaksınız, ya da vizeniz yetişmeyecek. Ben 4000 li rakamımla bile 30 Temmuz u bekliyor olacaktım. Bana benzer numaralar 30 Temmuz a Ankara dan mülakat aldılar. Ben bile taşımak için Nisan ı bekleyerek hata yaptığımı düşünüyorum.

• @Aslan-3 teşekkür ederiz. Tabii ki paylaşımda bulunacagim ama şu anda yurtdışında olduğum için paylaşımı şu an için gerçekleştirmiyorum. 2025 mülakat deneyimleri kısmında paylaşımını gerçekleştireceğim inşallah.

• @gunnesss süreci imzaya taşırsan sdminler yanıt verir

• Bu ileti silindi!

• Selamlar. Antikor testi sonuçlarını ingilizce bir şekilde e-nabız dan pdf olarak indirmemiz yeterli mi sağlık muayenesi için yoksa onu da mı tercüme ettirmemiz gerekiyor? TR de olacağım 3 aşı daha var onları da mı aynı şekil çıkartacağım? Bir sorum da Dr. Andersonun istediği Us adress, Hong kong adress ve Email adress belgelerini ne şekilde çıkartmalıyım? Yardımlarınız için teşekkürler 🙂

• @yalcin61 e nabızdan ingilizce alınan pdfte bazı ibareler türkçe kalıyor bu nedenle çeviri yaptırmanızı öneririm. Özellike Kızamığı Measles olarak çevirttilmelisiniz.

• Kliniğe ve mülakata getirilecek evrak çıktılarının renkli olması gibi bir gereklilik var mı?

• Merhaba, Amerika’ya girdikten sonraki adres değişikliği yapmak istiyorum Online olarak yaptım değişikliği bir de Form AR-11 doldurup göndermem mi lazım ? Cevap verirseniz teşekkürler

• @Mekselina-Kazan istanbulda yaşıyoruz sıra numaramız bizimde 15xxx lerde ankarayı beklemek istemiyoruz bizde dosyamızı belgrad a taşımak istiyoruz mail atarsak kabul görürmüyüz oturum izni vs isteniyormu bilgileriniz için şimdiden teşekkür ederim

• kcc'ye mail attık 2. maili almadığımız için, teknik problem olduğunu cuma gününe kadar düzelmezse tekrar mail atmamız gerektiğini söylediler. Öncesinde de Hk konsolosluğunu dosyamızı açmaları için atmıştık fakat yanıt alamamıştık. Esc sayfasında mülakat bilgilerimiz gözükmüyor şu an. Hong kong konsolosluğunun dosyamızı açması için ( evlilik sebebiyle güncelleme) kcc!den mail beklemeli miyiz yoksa şimdi tekrar hong kong konsolosluğuna mail atsak dosya açtırsak da olur mu? Acaba mülakat bilgilerimiz sayfada görünmediği için mi yanıtlamadılar diye soru işareti var aklımda.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

121

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |