Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @boredeng gecmis postlara biraz baktim cogu kisiye gec geliyor sanirim. Ne zaman sisteme dusecek acaba? KCC e maili ile saglik randevumuzu aldik neyseki.

• @minus-zero yok hayır henuz gelmedı

• @MomisCan Teşekkürler. Sizin de DS-260 belgesinde belirttiğiniz okul ismi ile diplomadaki isim farklı mıydı? Doğru mu anladım?

• Selamlar. DS260 formunda kalacağım adresin posta kodunu yanlış yazdığımı farkettim. 90036 yerine 90046 yazmışım. Bunu formu açtırmadan mülakatta söylesem olur mu acaba?

• @aliaytac41 Mülakatta DS260 formunda kullanılan adresten farklı bir adres için güncelleme yapılabiliyorsa pek tabii yapılabilir diye düşünüyorum. Sehven bir hata olduğunu belirtebileceğiniz gibi yeni bir adresle güncelleme de yapabilirsiniz. Formunuzu açtırmanızı tavsiye etmiyorlar.

• @cdevelioglu Güncelleme yapıldığını biliyorum. Orada belirtmek daha mantıklı gibi, teşekkür ederim

• ⭐⭐⭐

@aliaytac41 Selamlar..Kalacağınız adresi green card teslimi yapılacak adres olarak yazmış olduğunuzu düşünüyorum. Konsoloslukta yenileme imkanınız bulunmaktadır. Hatta Amerika'ya girişte bile güncelleme yapılabilmektedir.

• @Flight101 Evet hocam, o adres. Teşekkür ederim

• 2nl mailleri yeni bultenden sonra gelecek galiba

• @cagrii evet sanirim oyle olacak gibi veya 10 gune gelebilir.

• Buraya kayıt olmamız gerekiyor mu?
    IMG_5538.png

• Merhabalar, dosyamın Viyana'ya taşınması için mail atmıştım ancak adres belirtmediğimle alakalı dönüş yaptılar. aşağıdaki şekilde mail atsam uygun olur mu? yoksa daha açıklayıcı nedenler mi yazmalıyım? Ya da sabit bir mail formatı varsa nereden ulaşabilirim?

Dear KCC Officer,

I kindly request that the interview location for our DV case (Case Number: 2026EU00011XXX) be changed to Vienna, Austria, as I and my accompanying family members will be physically present in xxxxxxxx during the interview period.

This request includes all applicants listed in our case: myself, my spouse, and our children.

Thank you for your time and support.

Best regards,
    Aaa Bbbb
    x0/y0/19xx
    2026EU00011XXX

• formül a ve formül b belgeleri çok dilli fakat asıl yazılanlar ilk olarak türkçe fransızca ve almanca. İngilizce çeviri yapılmış olmalı diyor hong kong büyükelçiliği sayfasında, şimdi bir de online belge yüklemek gerekecek. Daha önceki mülakatlarda bazı kişiler çeviri yaptırmış bazıları yaptırmamış ve sıkıntı çıkmamış ama online yüklemede dil ingilizce olmayınca sıkıntı çıkar mı, bilgisi olan var mı bu konuda?

• @tolga-ozfidan
    Merhabalar, emalinizi daha sadelestirebilirsiniz, surec zaten asil talihli uzerinden ilerlemektedir ve KCC sizin dosyanizi tasidigi zaman otomaik olarak butun aile uyelerinizin de dosyalari tasinmis oluyor.
    “Mulakat yerimin x’ten y’e degistirilmesini istiyorum, surec boyunca kalacagimiz adres sudur”. Bu sekilde sade bir email atmaniz isteginizi daha net hale getirecektir. Ayrica DV yiliniz ile alakali sorulari, DV yiliniza ozel olusturulan basliklar altinda sormaniz gerekmektedir.

• Selamlar, vize reddinin ardından dün Bangkok başta olmak üzere şansımı denemek adına Tiflis ve Saraybosna konsolosluklarına da mail gönderdim. Henüz bir dönüş almadım. Bangkok ortalama ne kadar sürede dönüş sağlıyor? Yakın zamanlarda konsolosluk üzerinden taşımış olan varsa öğrenmek isterim.

• @alyosha Formül A ve B gibi önemli evrakları Türkçe alıp ingilizce tercüme ettirmek ve işi sağlama almak varken neden bunu kendinize yapıyorsunuz.
    Lütfen bu kadar sona gelip sizi sıkıntıya sokabilecek hareketlerden kaçının ve işinizi garantiye alın.

• @MomisCan haklısınız aslında, muhtemelen ikisini de kabul ederler ama işi garantiye almak en mantıklısı.

• Merhaba sevgili forum üyeleri an itibarıyla mülakattan onay almış durumdayız. Mutluyuz☺️ mülakat tecrübemizi en yakın zamanda detaylı bir şekilde yazacağız ☺️ Bu süreç içerisinde sorularımıza cevap veren, deneyimlerini paylaşan herkese teşekkür ederiz.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

B1/B2 vizesiyle ABD'de doğum yapmış talihlilerin dikkatine!

herkese merhaba,
    daha önce B1/B2 vizesiyle ABD'ye gidip, doğum yoluyla çocuğuna vatandaşlık almış ve şu an DV sürecinde olan talihli arkadaşlarımız olduğunu biliyoruz.

bu teknik olarak mümkün olsa da, vizenin amacı dışında kullanıldığı gerçeğini elbette ki değiştirmiyor.
    önceki yıllarda bu durum sorun olmuyordu ancak; Trump sonrası süreçte bu durumun sorun yaratacağını tahmin ediyorduk.

bugün, daha önce B1/B2 vizesiyle ABD'de doğum yapıp çocuğuna bu yolla vatandaşlık almış DV2025 talihlisi bir arkadaşımızın başvurusu direkt olarak bu sebep gösterilerek reddedildi.

bunu ilk defa yaşıyoruz ve gerçekten çok büyük bir olay.
    her sene bu durumda olan arkadaşlarımız vizelerini sorunsuzca aldılar ama artik direkt olarak bir ret sebebi statüsü kazanmış oldu.

bu durumda olan arkadaşlarımız varsa, şimdiden her şeye hazırlıklı olmalarını tavsiye ederim.

• @3rdcaptain bangkok mail ile dosya taşıma yapmıyor.

Benzer Başlıklar

• 12173
  • 7344
  • 15676
  • 153
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

160

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |