Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @supernovaa tebrikler, bol şanslar.

• Yasaklı

@sefa size de bol şans

• ⭐⭐⭐⭐

@sefa Kolay gelsin Yarın sıkıntısız bir mülakat diliyorum. Başaracağını biliyorum. Keyfini çıkar.

• @redsat2000 güzel dileklerin için çok teşekkür ederim abi.

• merhaba pasaportum hala gelmedi cuma vizem onaylanmıştı pttye soruyorum barkod no istiyolar öyle birşey yok elimde. nasıl öğrenebilirim durumunu

• @berkergn13 ceac te bir kontrol edersen eğer issue yapılmışsa sana email geliyor zaten gönderildi diye.

• Cuma günü onaylanan vizemi dün pasaportum elime ulaştı dosya ile birlikte, bugn uscis fee ödemesini yaptım. şimdi önümde hoca ve lab bulmak kaldı, güzel planlayıp gitmem gerekir, 2 nisan gibi gitmeyi planlıyorum.
    bir kez daha burdaki arkadaşlara teşekkür etmek istiyorum!

• Sayın @ahmad Amerika hayatında başarılar.

• benim gibi cuma mülakata giren arkadaşlar pasaportlarını almış. ceactan baktım benim de issued yazıyor ama pasasortum hala gelmedi üstelik konsoloslukla adresini verdiğim ptt şubesinin arası 500m . sorun ne olabilir sizce

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@berkergn13 DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:

benim gibi cuma mülakata giren arkadaşlar pasaportlarını almış. ceactan baktım benim de issued yazıyor ama pasasortum hala gelmedi üstelik konsoloslukla adresini verdiğim ptt şubesinin arası 500m . sorun ne olabilir sizce

benim gorebildigim tek sorun, sizin telasiniz 🙂

Durumu hicbir yerden kontrol etmenize gerek yok, size bildirim yapilmasini beklemelisiniz. Konsolosluktaki calisanlar ayni anda iki farkli isi yapamazlar, herkesin dosyasi sirayla degerlendiriliyor.

• @ahmad Tebrikler bol şanslar.

• Yasaklı

@berkergn13 bugün gelir dert etmeyin vizeniz basılmış sorun olmaz bugün PTT'den SMS alırsınız 🙂

• Yasaklı

@ahmad yolunuz açık olsun 🙂

• @crazycells haklısınız daha önceki usa visalarım hep 2 gün içinde geldi o yüzden biraz geç gibi geldi

• Bugünki greencard görüşmem olumlu sonuçlandı. Ancak hiçbir konsolosluk görevlisi AIS KAYDI ni istemedi.benimde bu evrak lazim degilmi demek aklima gelmedi o heyecanla. Pasaportun gönderilmesinde bir sıkıntı yaşanırmı.yoksa onlar pasaport no dan hangi subeye gondereceklerini bilirler mi?

• Bizim de bu sabah vizelerimiz onaylandı detaylar sonra

• Güzel dileklerini ileten herkese çok teşekkür ederim. Vizelerimiz onaylandı. Detayları sonra yazacağım.

• @sefa allah hayırlı uğurlu etsin. bundan sonraki süreçleri de rahat bir şekilde tamamlamanız duası ile. Allah yardımcınız olsun.

• @uslanmaz çok teşekkür ederim.

• @blaxseed Allah hayırlı etsin inşaallah. Bundan sonraki süreçleri de rahat bir şekilde tamamlamanız duası ile. Allah'a emanet olun.

Benzer Başlıklar

• 153
  • 5888
  • 57
  • 729
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

132

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |