Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @mhepekiz hocam tebrik ederim, yolunuz açık olsun. Umarım herkes için süreç böyle sorunsuz geçer.

  • ⭐⭐ Yasaklı

    Adiniza cok sevindim.Bende birkac gündür Incek rehabilitasyonda ninemle ugrasiyorum.Amerikadaki avrupadaki akrabalar(Abd de olup gelmemizi istemeyen)!! felcin sonrası bir ugrayıp gittiler. Ihale green card cıkan babama kaldi. Tamda bu aralar ds 260 ı doldurtmaya ikna etmeye birkaç tik kalmisken bu olay oldu neyse artık ihale babamla bana kaldıgına göre gidemeyiz biryere büyüklerimize bakmak bir namus sonucta.Incek Ankara merkeze göre 4-5 derece daha soguktu. Umarım bu sene de bana cikar alip basimi giderim.. İzmirde mavisehirde cocukken kalmistim güzel yerdi. Selamlarimla


  • @mhepekiz hayırlı olsun, darısı biz bekleyenlerin başına... Amerika' da bol şans.


  • @ahmad DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:

    Öncelikle @crazycells olmak üzere forumdaki bütün yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim.
    Doktor randevum 27 şubat tarihi, İstanbul dan saat 7:20 uçağına bindim, belkoairle kızılayda indim, 25-30 dakika yürüdüm, Dr Unganlara ulaştım, saat 10:15 di, saat 10:30 da randevum vardı. Herşey gayet iyi geçti, ek olarak 4 aşı vuruldum, tetanoz difteria, kkk( kızamıkçık) ve grip aşısı. İlk 3 çok eskiden vurulduğundan yaklaşık 25 sene önce dolayısıyla yenilerini vurdu.
    Toplam 378 $ tuttu. (Düzen Lab ve Dr. Ungan)
    Randevu sabah 7:45 ti, yaklaşık 7:20 de ordayıdım, valiz ve çantamı emanete bıraktım. İçerisi biraz heyecanlıyıdı, benim doğduğum şehir adı karmaşıklığım hiç bir sorun teşkil etmedi.
    Vize memuru çok tatlı bir insandı, Türkiye’ye neden geldin ne yapıyorsun, orda ne yapacaksın diye sordu, cevaplandıktan sonra vizeniz onaylandı dedi, ben ek olarak adres değişikliği yaptım. Toplam 3-5 dakika sürdü sürmedi...
    Farkettim bazı durumlar:
    Sıranız geliyorsa ve sizden sonraki kişi alınıyorsa evli yada çocuklu kişilerdir, panik yapmayın mesela 002 sıra numaranız var ama 003 yanıyorsa ( ben biraz panikledim).
    Vize memurları gayet iyi ve ilgililer:) hiç turistik başvuruya benzemiyor( bir kere Ankaradan red yemiş olarak şaşırdım ).
    Şimdi orda hoca bulmak kaldı... umarım hepimiz Amerika da güzel hatıralar biriktiririz....

    herkese merhaba,sayın Ahmad daha önce red yediğinizden bahsetmişsiniz.özel değilse sebebini öğrenebilirmiyim?çünkü bende daha önce red yedim sebebi şuydu: eğitim için başvurmuştum , elçilikteki görevli benim birdaha Amerikadan dönmeyeceğimi düşündüğü için vizeme red vermişti 😃 .Daha önce red yediğim için tedirginim oyuzden sormak istedim.


  • @crazycells sistemde daha önceden non-immigrant vizem için kaydım olduğundan aynı bilgilerimle giriş yaptım. Sistem hem non-immigrant hem de immigrant visa olarak ikiye bölünmüş durumda. Sanırım aktif olmadığından randevu onayını veremiyorum. Yeni bir mail adresiyle denemeye de çekindim - o yüzden sormak istedim. Teşekkür ederim!


  • @nwtzki ben de red yemiştim f1 vizesinde. Yıl 2005. Tam 6 gün sonra tekrar mülakata girip almıştım. İlk soru 6 günde ne değişti idi 🙂 anlattım ve aldım 🙂


  • @nwtzki ama bu öğrenci vizesi değil. Zaten amaç göç etmek 🙂 Bunda da bu göç etmez burda kalır diye reddedecek diil ya 🙂 Stres yapma yani 🙂


  • @mhepekiz tebrikler, darısı başımıza 🙂


  • @crazycells bu konuda tavsiyeniz nedir . KCC'nin forma türkçe anlamı olan kelimeler kullanımından olumsuz cevap verme bir durumu var mıdır konsolosluğa göndermeden önce.
    Sİzce mülakat tarihi belli olunca konsoloslukla çözsem bu olayı daha mı iyi olur.


  • Merhaba,
    10 Nisanda gidiş-11 Haziran dönüş (istanbul-Atlanta) biletimi aldım. THY 3712 TL'ye.
    Bir sorum var acaba #USCIS ucretini # ne zaman ödemek mantıklı yani 1ay önce mi yatırsam veya seyahattan 10 gün önce mi? Önerisi olan var mı? Amacım greencard ve SSN kartımın biran önce basılıp tarafıma gönderilmesi içindir.


  • @nwtzki turist vizesiyidi, sonra istanbuldan almistim.

  • ⭐⭐⭐⭐

    @gunesdogdu 1 ay kala yeterlidir.


  • Arkadaşlar Merhaba,
    Sizlere Sağlık Muayenesi Deneyimimi aktarmak istiyorum.Henüz gidemeyenler için faydalı olur umarım.
    Randevu Tarihi: 1 Mart 2019 10:00

    1-) Öncelikle 4.Kat Unganlar Ofisine
    Çıkıyoruz.

    Girer girmez pasaportunuzu ve case numaranızı vermenizi istiyorlar.(Bunlar dışında başka hiç bir şey istemiyorlar.)
    “Daha sonra , oturup bekleyin.Size haber vereceğiz.” Denildikten sonra fotoğrafınızı çekip tekrar yerinize oturmanızı isteyecekler.Bütün bu işlemler tamamlandıktan sonra İçeriye Unganlar Ailesi tarafından muayene edilmeye çağırılıyorsunuz.Üstünüzü tamamen çıkarıp,mavi önlüğünüzü giydikten sonra ise,Mr/Ms Ungan’ı beklemeye koyuluyorsunuz ki bir anda geliverip;size o meşhur sorularını tatlı tatlı soruyorlar.(Alkol,Sigara,Uyuşturucu,Adam öldürme,intihara teşebbüs etc. )
    Zaten sohbet esnasında ne oldu, ne bitti anlamadan aşılarınızı oluyorsunuz.
    Mr/Ms Ungan ile işiniz bittikten sonra
    280 $ kadar ücret ödüyorsunuz.(Aşı kartına sahip değildim).
    Aşı kartına sahip olmayanlar ortalama 4 aşı vuruluyor ve bu da total de ;
    Unganlar için Total = 280 $

    2-) Daha sonra 3.Katta ki Düzen Laboratuvarına İniyoruz.

    Vee burada Unganlardan farklı olarak önceden hesap ödüyorsunuz ki evlere şenlik.İner inmez herkes için sabit olan ücreti, 118 $ alıyorlar.(Yetişkin)
    Yani burada ise,Kan, idrar ve son olarak Röntgeninizi çekiyorlar. Tahliller bittikten sonra size verilen evraklarla birlikte tekrar bir üst kata yani 4.kata Unganlar ofisine çıkıp teslim ediyorsunuz.
    Hepsi bu kadar.”Yarın gelip,sonuçlarınızı alabilirsiniz diyorlar.”
    Tüm bu işlemler 10:00 da başlayan randevum ile beraber 12:00 da bitti.

    Düzen Laboratuvarı Total = 118 $
    (Makbuzunuzu almayı unutmayın lütfen.Sizler istemezseniz vermezler)

    Tek Kişi , Unganlar + Düzen Laboratuvarı =
    280 $+ 118 $


  • Merhaba iyi günler, kccden dün belge göndermem için mail aldım. Nüfus kayıt örneğini alırken kişi talebi veya kurum talebini soruyordu. Ben kişi talebi dedim ve bu şekilde yolladım. Herhangi bir kurum adı yazmadım. Bir sorun olur mu acaba? Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Teşekkürler şimdiden.


  • @chemforlife sorun olurmu bilmiyorum ancak biz kurum deyip Kentucky Consular Center yazmıştık. Ama sonuçta belge aynı ve barkodlu. Talep kısmı içeriği değiştirmiyor. Ancak adli sicil kaydında kurum seçmezsen konsolosluk ve dolayısıyla abd seçemeyeceğinden otomatik ingilizce gelmez. Ama zaten türkçe de kabul ediliyor.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @ibrahimdv2019 DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:

    @crazycells peki bunu kcc^den formu açtırıp mı düzeltsem daha mantıklı olur ( sonuçda formu submit ettiğim süre değişecek ve randevu veya maille onay durumlarında sarkmalar olacak ) yoksa bu durumu randevu aldıktan sonra konsolosluk görüşmesi öncesi konsoloslukla konuşarak mı çözmeliyim. teşekkürler

    Konsoloslukla aranizda halletmeniz bence de daha uygun olur. 👍

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @smoothsurfin DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:

    @crazycells kendim ve eşim için vukuatlı nüfus kaydını edevletten alıyorum. 2 ve 10 yaşindaki çocuklarim için nüfus idaresinden ayri ayri birer nüfus kaydı almama gerek var mıdır? edevletten aldıgim vukuatli nüfus kayit belgesi cocuklarim icin yeterli midir?

    sizin belgenizin kopyasini goturmeniz yeterli. Ayrica almaniza gerek yok.


  • @ibrahimdv2019 hocam dv260dan bahsediyorsunuz degilmi? turkçe anlami olan kelimeleri hangi bölümlerde kullandiniz acaba?

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @onurr DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:

    @crazycells sistemde daha önceden non-immigrant vizem için kaydım olduğundan aynı bilgilerimle giriş yaptım. Sistem hem non-immigrant hem de immigrant visa olarak ikiye bölünmüş durumda. Sanırım aktif olmadığından randevu onayını veremiyorum. Yeni bir mail adresiyle denemeye de çekindim - o yüzden sormak istedim. Teşekkür ederim!

    evet, sorun degil; bence gelecek hafta deneyince sorunun ortadan kalkmis olmasi lazim.

    Eger, sorun devam ederse AIS sitesinde iletisim bilgilerinden kendilerine ulasip sorunu halletmelerini isteyin.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @ibrahimdv2019 DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:

    @crazycells bu konuda tavsiyeniz nedir . KCC'nin forma türkçe anlamı olan kelimeler kullanımından olumsuz cevap verme bir durumu var mıdır konsolosluğa göndermeden önce.
    Sİzce mülakat tarihi belli olunca konsoloslukla çözsem bu olayı daha mı iyi olur.

    KCC boyle bir karar veremez, merak etmeyin.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

73
Çevrimiçi

40.7k
Kullanıcı

4.4k
Konu

424.3k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum