Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐⭐

@ilaydadoganay merhaba,

ikisini de formu açtırdığınızda güncelleyebilirsiniz ya da mülakat sırasında konsoloslukta beyan edebilirsiniz.
    kendilerinin bunları güncelleme yetkisi var.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Ysfuncu

- şüphesiz ki en hayırlınız, schengen vizesini viyana mülakatı için kullanacak olanlarınızdır.

• @finn_ teşekkür ederim bu ileti gözümden kaçmış

• Hong Kong'tan sağlık randevusu için bir türlü tarih alamadım:(

• Merhabalar, Şuan Toronto’da yaşıyoruz ve bir aksilik olmazsa 14 Nisan’da Montreal’de görüşmeye girecegiz. Interview Checklist de bulunan belgeleri tamamladim fakat ilgili baslik altinda asagidaki ek aciklama mevcut.

*****Adım 3: Mülakat öncesi kontrol listenizi tamamlayın ve orijinal belgeleri toplayın
    Aşağıdaki kontrol listesini yazdırın ve mülakatınıza getirin. Gerekli tüm belgelerin orijinallerini ve her birinin fotokopisini getirmelisiniz. Ayrıca bu belgeleri çevrimiçi başvurunuza yüklemelisiniz . Konsolosluk sizin adınıza belge yüklemeyecektir. *******

Daha onceMontreal’de mulakata giren adaylarin elektronik olarak belge yükledigini gormedim hiç yazılarında. Online basvuru kismindaki link direkt ceac.gov.tr adresine yonlendiriyor fakat sitede belge yukleyebilecek bir alan sunmuyor.Benzer tecrubesi olan biri var mi? Durumu teyit edebilmek icin konsolosluga mi yazmaliyim?

• @cttl Merhaba, Brüksel Konsolosluğu'nda mülakatım olacak 11 Nisan'da. Apostilli olarak mı talep ediyorlar belgeleri? Yani ıslak imzalı olarak. Öyle ise eğer Türk Konsolosluğu'ndan temin edebiliyor muyuz? Teyit edebileceğimiz bir mecra var mıdır? Şimdiden bol şanslar. Teşekkürler.

• Hong Kong'da 3 Mart'taki vize görüşmemiz olumlu sonuçlandı çok şükür. Aynı gün içinde e-postalarımızı aldık, ertesi gün (bugün) pasaportlarımızı teslim aldık. Maalesef 2 arkadaşımız (1 aile) red yedi, 1'i hala e-posta bekliyor pasaportunu almadı henüz AP'de (birkaç güne Issued olacağını umuyoruz), diğerlerimiz (~15 kişi varızdır) onay aldık. Mülakat deneyimi yakında.

Güncelleme: Mülakattan sonra durumu Issued olmayan arkadaşlar da Issued oldular. Sistemsel bir sorun yaşanmış.

• Merhaba, mülakatınız hayırlı olsun.

Brükselle ilgili maalesef hiç deneyim okumadım ve bilgim yok, yanlış bilgi verebilirim. Bilen arkadaşlar mutlaka vardır yardımcı olacaklardır.

Ancak ben olsam, apostil gerekip gerekmediği konusunda abd brüksel konsolosluğuna;
    Belgelerin konsolosluktan alınıp alınmadığıyla ilgili de Türkiye brüksel konsolosluğuna yazardım.

Hızlıca cevap alabileceğinizi düşünüyorum.

@mekanikerr, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@cttl Merhaba, Brüksel Konsolosluğu'nda mülakatım olacak 11 Nisan'da. Apostilli olarak mı talep ediyorlar belgeleri? Yani ıslak imzalı olarak. Öyle ise eğer Türk Konsolosluğu'ndan temin edebiliyor muyuz? Teyit edebileceğimiz bir mecra var mıdır? Şimdiden bol şanslar. Teşekkürler.

• @ugurbocegi öncelikle hayırlı olsun vizeniz tebrik ederiz. Red sebebi ve AP sebebini biliyor musunuz acaba? Bizim de 3 nisanda mülakatımız var. Şimdiden teşekkürler tekrar tebrikler 🎉

• Ankara Büyükelçiliği bugün kapıda ki herkesi eve yollamış. Görüşmeler iptal edilmiş şeklinde paylaşımlar gördüm internette.

• @gucarslan Uğur bey dosya taşıma hakkında fikirlerinizi çok iyi biliyorum aslında ama atacağım mailde spesifik olarak dosya taşıma ve mülakat talebimi nisan ayı içerisinde olması için talepte buluncam olumlu bir cevap alabilirmiyim ? Fikrinizi merak ediyorum

• @kinghaze35 red alan arkadaşlarımız sanırım Green Card'a başvuru esnasında EU bölgesi yerine AS bölgesini seçmişler, case number'ları EU değildi. Bilinen bir red sebebiydi ancak yine de şanslarını denemek isteyip HK'ye geldiler, iyi ki de gelmişler çok değerli iki kişi ile tanıştık.

AP sebebini bilmiyoruz, aslında AP demek de doğru değil belki. Bizim sonuçlarımız 1 günde çıktı, bahsettiğim arkadaşınki henüz çıkmadı. En geç 2 güne kesin çıkar diye umuyoruz ama neticede gecikti. Vize görüşmesi esnasında kendisine AP kağıdı verilmedi, vize memuru "vizesinin onaylanmasını tavsiye edeceğini" söylemişti, o yüzden Issued olacağına inanıyoruz.

• @ugurbocegi çok teşekkürler bilgi için. üzücü bir durum ama umarım kesin red değildir eksik evrak vs ile ilgili bir red kodu var diye biliyorum. Umarım toparlarlar Hong kong a gidip mülakat yapmak ciddi maddi manevi yük.

• @kinghaze35 kesin red maalesef. Bu gibi bir durumda izlenebilecek bir yol, yöntem var mı @gucarslan'a sormak lazım. Bahsettiğim arkadaşlar dilerlerse süreçlerini paylaşırlar.

• @ugurbocegi vizeniz hayırlı olsun deneyimlerinizi bekliyoruz 🙂

• @cttl Teşekkür ederim cevabınız için. Sizin de mülakatınız Viyana'da olacak. Sağlık raporunu nereden temin etmeniz gerekiyor ve Covid 19 aşısı ile ilgili bir talep var mı raporda? Teşekkürler tekrardan. Sizin de mülakatınız iyi geçsin dilerim.

• ⭐⭐⭐⭐

@mekanikerr

https://yesilkartforum.com/forum/post/463067

Arama butonunu kullanmak ücretsiz ve çok ise yarıyor, süreçte çok okuyan ve çabalayan başarılı oluyor. Bol şans 🍀

• @minnesota bu gün o tarafda işim vardı konuşma şansım oldu bir kişi ile sistem çalışmıyor herkesi geri gönderiyorlar dedi bana da.

• @ugurbocegi verdiğiniz emeklerin karşılığını almışsınız, tebrik ediyorum amerikadaki yeni hayatınızda her şey gönlünüzce olsun.

Benzer Başlıklar

• 12173
  • 83
  • 642
  • 153
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

123

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |