DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@Ysfuncu
Kesinlikle emin olmamakla birlikte kritik bir hata yaparsınız diye düşünüyorum.Nedenine gelirsek Viyana bu cut off’u temizleyemedi yani cut off olmasına rağmen mülakat vermedikleri var ( Forumdan iki kişi ).
Bu da size en erken nisanda değil de mayısta mülakat vermeleri anlamına geliyor.
Vizeniz mayısı da kapsasaydı kesinlikle taşıyın derdim ancak mayısın ilk haftası vizeniz bitiyor. Sonra ya tekrar vize alacaksınız ya da ankara geri kabul eder mi sizi bilemedim.
Çok ortada bir durum. İyi araştırmanızı öneririm. Farklı fikirleri olan arkadaşlar da olacaktır. -
Viyana konsolosluğu daha önce okuduğumuz deneyimlere göre yardımsever yaklaşım içinde oldu bende talebimi iletirken bu durumuda göz önünde bulundurmalarını isteyeceğim bakalım sonuç ne olacak.
-
@Ysfuncu
Olabilir hocam, rica ederseniz mart sonuna doğru bile verebilirler. Çünkü geçen cut off’un tamamını temizlemişlerdi, muhtemelen mart ayında boşlukları vardır..
En doğru kararı siz verirsiniz tabiki, şimdiden başarılar. -
Yanlış beyanlar veya ifadeler kullanmak sürecinizin olumsuz bitmesine sebep olacaktır, aşağıdaki deneyimleri okumanızı ve ilgili belgeyi temin etmenizi tavsiye ederim.
https://yesilkartforum.com/forum/post/361001
https://yesilkartforum.com/forum/post/224635
Anahtar kelimeler: Russian Federation, Police Certificates, Prison Records, СПРАВКА (Police Clearance)
-
Merhabalar, Mülakat yerim viyanada ve en az 2-3 ay sonra olacağını düşünüyorum ancak erasmus dolayısıyla şimdiden avrupaya giriş yapmak zorundayım. Anlayan arkadaşların yardımcı olması çok iyi olur. Aşağıya 2 hafta önce yaptırdığım antikor testimi bırakıyorum bu antikor testi eksik midir? antikor testi sonuçlarına göre olmam gereken aşılar hangileridir ve bu antikor testi sonucundan çıkmayan olmam gereken aşılar hangileridir.
Aile hekimim bunların bulunmadığını söyledi.Antikor test sonucuma göre:
Anti HBs - Pozitif(63.85)
Anti HIV - Negatif(0.27)
HBsAg - Negatif(0.20)
Anti HCV - Negatif(0.12)
VDRL-RPR - Negatif(0.11)
Varicella zoster virus(VZV) Ig G - Pozitif (16.72)
Varicella zoster virus(VZV) Ig M - Ara Değer(10.49)
Kızamık Ig M - Ara Değer(10.64)
Kızamık Ig G - Negatif(7.48)Bu soruyu sormamın sebebi birkaç gün sonra uçak biletimin bulunması elimden geldiğince hızlı şekilde bulabildiğim aşıları olmak istiyorum. Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.
-
@cttl asla acmam zaten bu konuyu sormadiklari surece. cok rahatlattiniz. bilgi icin tesekkur ederim.
-
@Emirhan-Baydur Selamlar yaşınızdan bağımsız sonuçları değerlendirdiğimde olmanız gereken tek açı MMR (Türkiye'de KKK)..Hepatit B ve su çiçeği için antikorunuz var... Muhtemelen bir de TdaP+Polio kombinasyonunu olmanız gerekecektir. Dr. Molnar kabul ettiği için söylüyorum bu aşının kabul gören hali Tetraxim adıyla aile hekimliklerinde bulunur...İkna edebilirseniz yaptırabilirsiniz..
-
@Iricss selam, akşam üzeri 5 ya da 6’dan sonra telefona cevap veriyorlardı, sitelerinde yazıyor iletişim ile alakalı kısımda orayı arayarak sorunuzu tekrar sorabilirsiniz
-
@ilaydadoganay merhaba,
ikisini de formu açtırdığınızda güncelleyebilirsiniz ya da mülakat sırasında konsoloslukta beyan edebilirsiniz.
kendilerinin bunları güncelleme yetkisi var. -
- şüphesiz ki en hayırlınız, schengen vizesini viyana mülakatı için kullanacak olanlarınızdır.
-
-
@finn_ teşekkür ederim bu ileti gözümden kaçmış
-
Hong Kong'tan sağlık randevusu için bir türlü tarih alamadım:(
-
Merhabalar, Şuan Toronto’da yaşıyoruz ve bir aksilik olmazsa 14 Nisan’da Montreal’de görüşmeye girecegiz. Interview Checklist de bulunan belgeleri tamamladim fakat ilgili baslik altinda asagidaki ek aciklama mevcut.
*****Adım 3: Mülakat öncesi kontrol listenizi tamamlayın ve orijinal belgeleri toplayın
Aşağıdaki kontrol listesini yazdırın ve mülakatınıza getirin. Gerekli tüm belgelerin orijinallerini ve her birinin fotokopisini getirmelisiniz. Ayrıca bu belgeleri çevrimiçi başvurunuza yüklemelisiniz . Konsolosluk sizin adınıza belge yüklemeyecektir. *******Daha onceMontreal’de mulakata giren adaylarin elektronik olarak belge yükledigini gormedim hiç yazılarında. Online basvuru kismindaki link direkt ceac.gov.tr adresine yonlendiriyor fakat sitede belge yukleyebilecek bir alan sunmuyor.Benzer tecrubesi olan biri var mi? Durumu teyit edebilmek icin konsolosluga mi yazmaliyim?
-
@cttl Merhaba, Brüksel Konsolosluğu'nda mülakatım olacak 11 Nisan'da. Apostilli olarak mı talep ediyorlar belgeleri? Yani ıslak imzalı olarak. Öyle ise eğer Türk Konsolosluğu'ndan temin edebiliyor muyuz? Teyit edebileceğimiz bir mecra var mıdır? Şimdiden bol şanslar. Teşekkürler.
-
Hong Kong'da 3 Mart'taki vize görüşmemiz olumlu sonuçlandı çok şükür. Aynı gün içinde e-postalarımızı aldık, ertesi gün (bugün) pasaportlarımızı teslim aldık. Maalesef 2 arkadaşımız (1 aile) red yedi,
1'i hala e-posta bekliyor pasaportunu almadı henüz AP'de (birkaç güne Issued olacağını umuyoruz),diğerlerimiz (~15 kişi varızdır) onay aldık. Mülakat deneyimi yakında.Güncelleme: Mülakattan sonra durumu Issued olmayan arkadaşlar da Issued oldular. Sistemsel bir sorun yaşanmış.
-
Merhaba, mülakatınız hayırlı olsun.
Brükselle ilgili maalesef hiç deneyim okumadım ve bilgim yok, yanlış bilgi verebilirim. Bilen arkadaşlar mutlaka vardır yardımcı olacaklardır.
Ancak ben olsam, apostil gerekip gerekmediği konusunda abd brüksel konsolosluğuna;
Belgelerin konsolosluktan alınıp alınmadığıyla ilgili de Türkiye brüksel konsolosluğuna yazardım.Hızlıca cevap alabileceğinizi düşünüyorum.
@mekanikerr, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
@cttl Merhaba, Brüksel Konsolosluğu'nda mülakatım olacak 11 Nisan'da. Apostilli olarak mı talep ediyorlar belgeleri? Yani ıslak imzalı olarak. Öyle ise eğer Türk Konsolosluğu'ndan temin edebiliyor muyuz? Teyit edebileceğimiz bir mecra var mıdır? Şimdiden bol şanslar. Teşekkürler.
-
@ugurbocegi öncelikle hayırlı olsun vizeniz tebrik ederiz. Red sebebi ve AP sebebini biliyor musunuz acaba? Bizim de 3 nisanda mülakatımız var. Şimdiden teşekkürler tekrar tebrikler

-
Ankara Büyükelçiliği bugün kapıda ki herkesi eve yollamış. Görüşmeler iptal edilmiş şeklinde paylaşımlar gördüm internette.
-
@gucarslan Uğur bey dosya taşıma hakkında fikirlerinizi çok iyi biliyorum aslında ama atacağım mailde spesifik olarak dosya taşıma ve mülakat talebimi nisan ayı içerisinde olması için talepte buluncam olumlu bir cevap alabilirmiyim ? Fikrinizi merak ediyorum
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
36
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum

Vize Bulteni - Aktif(Current) Olan ve Mulakat Tarihi Verilecek Dosya(Case) Numaralari

Sağlamlıq: Viza görüşünüzə xüsusi olaraq təyin olunmuş həkimdən tibbi yoxlanışlar haqqında arayış da aparmalı olacaqsınız. Bu arayışı viza görüşünə daxil olacaq hər bir kəs təqdim etməlidir.