Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Hesapta dolar yerine TL göstersek kabul edilir mi ?

• ⭐⭐⭐⭐

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@elvank-isik o standart bir mesaj. normalde belge yükleme durumu aile birleşimi vizeleri için geçerli.
    ama montreal konsolosluğu'na bir mail atın yine de, belki onların süreçlerinde bu şekilde bir güncelleme olmuştur.
    zannetmiyorum ama yine de yazın siz, garanti olsun.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Ysfuncu vize bitiş tarihinizi de yazabilirsiniz viyana'ya, eğer boş slotları varsa sizi de alabilirler.
    eğer nisan ayı için olumsuz cevap alırsanız bana ulaşın özelden, destek olacağım size.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@ugurbocegi ilgili arkadaşlarımız ret aldırlar, süreçlerini biliyorum.
    böyle bir hatanın istisnası yok, olmadı, olamaz da.

• @gucarslan Mailimi gönderdikten 5 dakika sonra otomatik yanıt geldi navigatöre yönlendirildim.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Ysfuncu tamam, herkes gibi siz de bu şekilde ilerleyeceksiniz.

• Tüm sağlık raporlarının mülakat yapılan ülkeden alınması gerekiyor. Yani siz Belçika-Brükselden alacaksınız.
    Yetkili sağlık kuruluşlarına aşağıdaki linkteki medical examination kısmından ulaşabilirsiniz, sadece bunlardan alınan raporlar geçerli unutmayın:

Bunun dışında, covid aşısı ülkede varsa halen yapılıyor. Ülkede yoksa yapılmıyor. Mesela Türkiye’de aşı olmadığı için mülakata Türkiye’de katılacaklara yapılmıyor. Ama belçika’da aşı varsa size yapacaklardır.

@mekanikerr, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@cttl Teşekkür ederim cevabınız için. Sizin de mülakatınız Viyana'da olacak. Sağlık raporunu nereden temin etmeniz gerekiyor ve Covid 19 aşısı ile ilgili bir talep var mı raporda? Teşekkürler tekrardan. Sizin de mülakatınız iyi geçsin dilerim.

• @gucarslan Maili gönderdikten sonra mail taslağı kendi kendine değişti ama bakalım umarım bi sorun olmaz. Destekleriniz ve yardımlarınız için teşekkür ederim

• @ugurbocegi merhaba bölge seçimi derken Ankara dışında mi tercih yapmışlar

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Ecehzr türkiye doğumluysanız EU üzerinden kazanmanız lazım.
    doğum ülkesini hatalı seçmişler hepsi bu.

• Sabah dosya taşıma mailime bu şekilde bi cevap aldım. Umarım tarih konusunda bi problem yaşamayız.

Thank you for your email. We will accept your DV case to be processed at the U.S. Consulate in Vienna and KCC will transfer your case to our office.
    Once your case is ready for the interview, we will contact you again with further information.
    Please note that you are responsible for obtaining a Schengen visa for Austria. Our office is not able to assist you with this process.
    We cannot expedite any DV cases to be processed faster and we cannot schedule an earlier appointment. You must be prepared to remain in Austria throughout the processing of your visa application.
    KCC is responsible for appointment scheduling. Any inquiries must be done with KCC regarding your appointment.
    The COVID vaccination must be within the last 12 months. You may get a COVID vaccination at our doctor's office when taking the medical exam, cost is 15 Euro.
    For further information regarding vaccinations, please contact our Panel Physician’s office at: https://visa.medau.at/en/

• @Ysfuncu inşaallah en yakın zamana verirler mulakatinizi vize süreniz bitmeden

• @Uzuzi inşallah. Vizemiz 23Mart - 6 Mayıs arası mayısın başına verseler bile kurtarır en kötü ihtimal vize ihlali yapcaz mecbur

• Herkese merhaba tekrardan @gucarslan beyin tavsiyesiyle vize görüntülerimizi ve mülakata girmek istediğimiz tam tarih aralığını belirten bir mail gönderdim ve bu maile yaklaşık 1 saat sonra böyle bi dönüş aldık “”Thank you for your quick response. We will get back to you again regarding your interview appointment.”” Sanırım istediğimiz tarihlere mülakat planlayacaklar 🙂

• @gngnrnzn direkt arayın hocam. Dk si 36 tl yazıyor. Risk almaya degmez.

• ⭐⭐⭐⭐

@Ysfuncu, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Herkese merhaba tekrardan @gucarslan beyin tavsiyesiyle vize görüntülerimizi ve mülakata girmek istediğimiz tam tarih aralığını belirten bir mail gönderdim ve bu maile yaklaşık 1 saat sonra böyle bi dönüş aldık “”Thank you for your quick response. We will get back to you again regarding your interview appointment.”” Sanırım istediğimiz tarihlere mülakat planlayacaklar 🙂

Şahane haber, nasıl mutlu oldum anlatamam.
    @gucarslan ne kadar çok insana yardımınız dokunuyor, elinize, emeğinize, bilginize, zekanıza sağlık❤

• @gucarslan cok tesekkurler bilgi icin. Bir kac kisiye ulastim Montreal’de mulakata giren ama onlarda yuklememis belge suana kadar. Yeni bir guncelleme olabilir diye tedirgin oldum ben de. Asagidaki sekilde ek bir uyari metnide var ilgili alanda. Konsolosluga yazdim, donus bekliyorum simdilik.

If you do not upload your documents or arrive at your interview with missing documentation, the Consulate may turn you away and require you to reschedule

• @gucarslan Mülakat mailinden sonra formu açtırmak ve ilk başta SSN belirtip sonradan hatırlamıyorum olarak işaretlemek riskli olur mu emin olamamıştım. Yanıtınız için teşekkür ederim 🙏🏼

• Mülakatım 25 Nisan Muayene 17 Nisan Bumrungrad Hospitalde. 08.10.2024 Tarihinde aldığım Antikor testi geçerli kabul edilir mi ? E nabızdan barkodlu cıktısı ve üzerinde doktorumun antikorumun olduğu aşıları belirttiği kaşeli imzalı yazısı bulunuyor bunları çevirtmeyi düşünüyorum.

Benzer Başlıklar

• 180
  • 1917
  • 642
  • 15677
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

143

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |