Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

@Orhan-Yiğit

YesilkartForum'da sorularınıza dogru yanitlar alabilmek icin vize surecinizin detaylarini imzanizda belirtin lütfen. Imzanizi asagidaki adimlari takip ederek olusturabilirsiniz.

https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin?_=1623761125532

**

Doctorun’un (Unganlar) aşılar ile ilgili bilgilendirmesine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz, Unganlar olmuş olduğunuz aşıları (kanitlarini ibraz etseniz bile) kabul etmeme hakkına sahip, yakın zamanda olduysanız aşıları sürecinizi (raporunuzu teslim etme) geciktirme hakkını da saklı tutuyor.

**

Sağlık muayenesi ile ilgili doğru konu başlığına ve geçmiş tecrübelere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Göçmen vize için yapılan sağlık muayenesi hakkında sorular

• @deebee Bir sorum daha var. Peki adres değişikliği SSN gelme süresini yani süreci uzatır mı ?

• @gurkankucukvar, içinde söyledi: USCIS Immigrant Fee Ödeme (ekran görüntüleriyle)

@deebee Bir sorum daha var. Peki adres değişikliği SSN gelme süresini yani süreci uzatır mı ?

Ülkeye giriş yapar yapmaz değiştirirseniz, bir gecikme olmaz. Ancak 3-4 gün sonra sistem üzerinden yapılan değilikliklerde, GC eski adrese gidebiliyor. Hızlıca aksiyon almak lazım, herhangi bir gecikme yaşamamak için. Bazen her şey düzgün yapıldığı halde, GC’nin gelmediği veya ilk adrese gittiği de olabiliyor. ABD kurumlarında süreçler çok yavaş ve bazen hatalı ilerleyebiliyor.

• Arkadaşlar 14 Şubat'ta Amerika'ya giriş yapacağım ve şu an ödememi yaptım. Ödeme yapmadan siteye üye olmuştum. Receipt id de aldım ve mailime de geldi. Ama sitedeki linklerde ödeme yaptığıma dair bir sayfa göremiyorum. Bir linkten göremiyor muyum ? Ve Amerika'ya giriş yaptıktan sonra kart basım, gönderim gibi aşamaları nereden takip edeceğim, sayfada bu tür bir ekran göremedim ?

• ⭐⭐⭐⭐

@hDundar

Receipt ID’de ki IOE ile başlayan numarayı aşağıdaki uygulamayı App Store (Apple) veya Google Play Store’dan (Android) indirip numarayı uygulamaya girerseniz kartın basim sürecini takip edebilirsiniz. Takip için ABD’ye ilk girişi yapmanız gerekiyor ve sonrasında sabırla beklemeniz gerekecek.

Sorularınız için forumdaki arama butonunuzu ve geçmiş sayfaları da okumanizi tavsiye ederim, bir çok deneyim mevcut. Bol şans

Case Tracker for USCIS & NVC

• Arkadaşlar merhabalar 1-2 ay sonra giriş yapmayı planlıyorum şimdiden Uscis ödemeli miyim ödersem ne olur Ödemezsem ne olur

• ⭐⭐⭐⭐

@brkkrmz27, içinde söyledi: USCIS Immigrant Fee Ödeme (ekran görüntüleriyle)

Arkadaşlar merhabalar 1-2 ay sonra giriş yapmayı planlıyorum şimdiden Uscis ödemeli miyim ödersem ne olur Ödemezsem ne olur

Gitmeden bir gün önce bile ödeseniz yeterli olur. Giriş yaptıktan sonra kart basım süreci başlar.

• @Serapp yani şu an için bir acele etmeme gerek yok şu an ödememe gerek yok doğru mu anlıyorum

• ⭐⭐⭐⭐

@brkkrmz27 Kart basım süreci ABD'ye giriş yaptıktan sonra başlayacağı için bir iki ay önce ödemek ile gitmeden bir iki gün önce ödemek arasında fark yok.

• @Serapp kayıt sırasında adres isteniyor. Türkiye’deki ikamet adresini mi yazmalıyım Uscis

• ⭐⭐⭐⭐

• @oturan adres kısmına abd mi TR mi adresi yazdınız acaba

• @ATS16 çok teşekkür ederim. Kafam karıştı kartı bu adrese mi gönderecekler acaba diye

• ⭐⭐⭐⭐

@brkkrmz27 hayır, kart DS260’da beyan ettiğiniz veya mülakat öncesi konsoloslukta adres değiştirdiyseniz o adrese teslim edilecek

• @ATS16 çok teşekkür ederim dediğiniz gibi yaptım Türkiye’deki adresi yazdım verdiğiniz bilgiler çok değerliydi

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   E Eigerstand 

• Merhaba herkese

Vizem onaylandıktan sonra ABD deki adresimi değiştirmem gerekiyordu USCIS sisteminden adres değişikliğini 27 şubatta yaptım
    Bugün ödeme yapmaya çalıştığımda "We could not find the A-Number or Department of State Id you entered" bu şekilde bir hata alıyorum sebebi ne olabilir yardımcı olabilirseniz çok sevinirim

• @darthclone

Aynı hatayı alıyorum. Benzer sorun yasayan kimse oldu mu ?

• @serkanbuk Ödeme yapmak isterken ben de aynı hatayı alıyorum. Sizde bir gelişme var mı çözebildiniz mi problemi ? @darthclone

• @harvestor1 telefonun interneti ile bağlanın tarayıcı değişin böylece çözmüştük.bu başlığa yazmıştık eski gönderilerde

• Merhabalar. Evdeki internet üzerinden işlem yapılmıyor. Mobil internet ile işlem sorunsuz oluyor. Ücret olarak kişi başı 235 dolar olarak güncellenmiş ücret. Forumun ilk sayfadaki genel bilgilerde 220 dolar olarak görünüyor ama biz iki kişi için 470 dolar ödedik. Sisteme kayıt süreci biraz meşakkatli. Ancak ödeme ve kayıt esnasında herhangi bir hata almadık. Türk bir bankaya ait kredi kartı ile ödeme gerçekleştirdik.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

145

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |