Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Berkay-Algül
    Merhaba, dosyanızı taşıdınız mı? Eğer taşımadıysanız örnek mail gönderebilirim.

• Herkese merhaba, dosyamı Hong Kong'a taşımak için KCC'ye mail attım. Otomatik mailden sonra gelen mail içeriği şu şekilde:
    Once the DS-260 for the Principal Applicant has been submitted, the interview location can only be updated by the Kentucky Consular Center (KCC). Please send your request to [email protected] with the physical address which you will be present at during the time of your interview. Unless the applicants are in the U.S. and adjusting status, all applicants on the case will be scheduled for interview with the Principal Applicant. You should contact the U.S. Embassy or Consulate directly to arrange separate interviews, if needed.

Sanırım mülakat süresi boyunca bulunacağım bir adresi belirtmem isteniyor. Benzer maili alanlar nasıl bir yanıt maili gönderdiler acaba içeriği konusunda yardımcı olabilir misiniz?

• ⭐⭐⭐

@Santiago98 Selamlar, mülakat zamanı kalacağınız otel adresini (Otel adını yazmadan) yazabilirisiniz...

• Merhaba, suan Amerikada F-1 statusunde ogrenci olarak yasiyorum. DV-2025 kazandigimda Fransa’da yasiyorum, DV letter’imda post Paris. Fransa’dan hala oturum kartim var (Agustos 2025’e kadar gecerli). Case number’im yuksek (EU21XXX) oldugu icin Amerika’da AOS mi yoksa Fransa’dan mulakat mi almaliyim tavsiye rica ediyorum. Paris elciligi hizli ve iyi calistigi icin orayi onerdiler. Ne yapacagimi bilmedigim icin DS-260 henuz doldurmadim. Tesekkurler.

Dosya Numarasi: 2025EU21XXX
    ABD Ilk Giris: 16/08/2024

• Merhabalar, ben esc üzerinden mülakat tarihi belli olmuş mu diye kontrol ettim, belli olmuş fakat tarih inanılmaz erken. 3 Mart yazıyor fakat ben daha hiç bir belgeyi, aşıyı vs. olmadım bu tarihi ileri tarihe erteleyebilir miyim acaba?

Daha Dr.Nicolson'a mail bile atmadım yani tarih belli olmadığı için.

• Merhabalar Ankara’daki konsolosluğa yakın bildiğiniz tavsiye edebileceğiniz otel var mıdır acaba acil biraz lütfen

• Bu ileti silindi!

• @brkkrmz27 Yakınında yürüme mesafesi ( pahalı JW Marriott , ( pahalı Mövenpick var. Araçla 10 dakika mesafede ( uygun -Gazipark ve Uygun- Ataköşk otel var.

• @fahriakc eyvallah üstadım çok çok teşekkür ederim soalasın

• ⭐⭐⭐⭐

@brkkrmz27

Check out these lodging options in Çukurambar Mahallesi, Ankara, Ankara, Türkiye I found on Expedia: https://expe.app.link/YDc8SnAfUQb

• @Flight101 Bu dosya numarasıyla mülakat alabileceğim bile şüpheli olduğu için henüz bir adres belirleyemedim. Belki Hong Kong'da rastgele bir otel adresi yazabilirim ama benim gibi mail alan ve orada mülakata girecek olanlar nasıl bir mail attılar onu merak etmiştim

• @muratch @Uzuzi @Serapp @ATS16 yanıtlarınız için teşekkür ederim. KCC'ye mail attım ve 40dk sonra;

"Thank you for your inquiry.
    Based on the information you have provided, your interview location has been changed from Ankara to Hong Kong. The new interview location will not appear on your DS-260, but will be used by KCC for scheduling purposes. When we have scheduled your interview, you will be required to log into the Entrant Status Check (ESC) to view your appointment notification. At that time, please verify that your appointment is scheduled for the correct post. If for any reason it is not, you may contact KCC again at [email protected]."

Mailini aldım. Dosyam current olmadan taşınmış son anlarda yetiştim. Taşınma işlevini yinede doğrulayabileceğim bir yer var mıdır. Taşındıktan sonra bir ibare değişikliği oluyor mu?

• @Santiago98 booking üzerinden konuma bakarak konsolosluğa yakın bir otel adresini verebilirsiniz, bende bishop lei’nin adresini vermiştim. Adres eklediğim maile taşındı cevabını almıştım.

• @Santiago98 umudunu kaybetme , elinden geleni yap . Olmazsa bile icimiz rahat olsun .

• Subat visa bulteni aciklandi hayir olsun 16k.

image.png

• ⭐⭐⭐⭐

@Santiago98

https://yesilkartforum.com/forum/post/461752

Yukarıdaki iletide geçen Vienna adres yerine Hong Kong adresi (otel adresi olsa bile otelin adını yazmadan sadece adresi yazarak) emaili gönderebilirsiniz. Emaili kısa ve öz yazmalısınız, alakasız bir cevap ile dönerlerse 1-2 gün geçtikten sonra aynı metin ile tekrar deneyin şansınızı, başka bir memur okuyabilir emailinizi ve işlemi yapabilir. Bol şans

• ⭐⭐⭐

@halteran Haydi hayırlı olsun....🍀

• Arkadaşlar biliyorum ertelemek iyi birşey değil ama buna göre Nisan'da mülakatım gelecek ve Mart ortasında Hong Kong a gitmem lazım. Ben Mayıs olarak düşünmüştüm halledemeyeğim islerimi 😔 mülakati Mayıs ayına nasıl aldirabilirim ? Ne yapmam gerekir.

• @Flight101 heyecanla bekliyorum abi deneyimlerini

• ⭐⭐⭐

@Koray85 Selamlar...Mülakat mailiniz gelince konsolosluğa durumunuzu bildirip yardımcı olmalarını talep edin..Bu durumu yaşayan bir talihli dostumuz Viyana dan talep etmiş ve talebi olumlu karşılanmıştı.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

147

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |