Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Real ID almakta fayda var. Ben ehliyet alirken adamin dedigini anlamadim malum ingilizce. Benim ehliyet duz geldi. Esim alirken konuyu bildigim icin Yes deyip yildizli ehliyeti aldik. Ama 2019 dan beri gelecek sene Mayis son tarih deniyor ama pek sallayan yok.

• @Ben-Batur Ben aldım.

• ⭐⭐⭐⭐

• @ATS16 yeterli mi acaba bu verdiginiz linkteki sorular ? siz aldiniz mi ?

• ⭐⭐⭐⭐

@Hsndlr henüz almadım

• anladim bende yeni basvuru yapacagim ondan sordum

• ⭐⭐

@mehmetizmirli bende Pa da Girdim hic kimse bana turkce bilgisayar text secenegi sunmadi
    Dedigin gibi ezber sekli en guzeli oldu

• Merhaba, türk ehliyetimle araç kullanabilir miyim? Vizem turistik. Maksimum kaç ay kullanabiliyorum. Ve uluslararası ehliyete çevirmem gerekiyor mu? Çevirsem türkiyede, amerikada geçerliliği var mı?

• @özge-oymak Turk ehliyetini belli bir sure kullanabiliyorsunuz ve bu eyaletten eyalete degisiyor.

• @özge-oymak Uluslararası ehliyet Amerika'da geçerliliği var ama aynı Türk ehliyeti gibi belli bir süre kullanabilirsiniz. Bu durumda eyalete göre değişiyor. Örneğin: "A" Eyalet 3 ay süre verirken "B" eyaleti 6 ay izin verebiliyor. Google'dan bir araştırın lütfen. En azından hakkınızı bilirsiniz.

Not: Uluslararası ehliyeti "Türkiye Turing ve Otomobil Kurumundan" alabilirsiniz.

Edit: Ben geçen yıl almıştım kafam rahat olsun diye ama gerek yok diye düşünüyorum. Boşuna bir masraf oldu benim için... Tabii yine de alıp almama kararı sizin... Türk Ehliyetim ile araç bile kiralamıştım bir problem yaşamamıştım...

• ⭐⭐⭐⭐

@özge-oymak uluslararasi ehliyete cevirmenize gerek yok ancak gideceginiz eyaletin dmv sitesinden bakabilirsiniz kac ay gecerli olduguna

• @emirgenco ikinci sınavda sunuluyor İngilizcem iyi değil derseniz sıraya alıyorlar en az 2 hafta sonraya gün veriyorlar
    tebrikler yolunuz açık olsun

• Merhaba, 7 Ocak 2025 Boston, MA giriş yaptım Henüz SSN ve Greencard’ım elime ulaşmadı. RMW ofisinden randevu aldım fakat SSN henüz yok sizce SSN gelmesini beklemeli miyim ?

• @umitbircan 15 günü geçtiyse ssn ofisi için online randevu alın pasaportunuzla beraber gidin bazı durumlarda kaynaklı basım olmuyor ssn ofisinden adresine gönderilecektir erken giderseniz ülkeye giriş tarihinden sonra 15 günü dolmasını bekleyin denilecektir

https://www.ssa.gov/number-card/request-number-first-time

Number for the first time, secin ve durumu aciklayin. Yeni basvuru yapmaniza normalde talep ettiyseniz formu doldururken gerek yok, numarayı ogrenmeye calisin, ama bu sene o kadar cok basvuruyu islememisler ki (ds-260 formunda talep edildigi halde) yeni basvuru da gerekebilir o nedenle bu kategori en mantiklisi.

8148b122-f64a-49b0-94a3-0f9fa98f4634-image.png
    aa0ca353-efce-4388-bf5d-be1891b627ef-image.png

• @mehmetizmirli merhaba yanıt için teşekkürler SSA ofisine gittim 21 günden önce yardımcı olamayacağını söyledi.

• @Ben-Batur ehliyet sınavını online satın alıp istediğiniz zaman tamamlayıp sertifikanızı alabilirsiniz.Translate den çeviri yapıp sınavı tamamlarsınız diye düşünüyorum.Kolay gelsin🙏

• ⭐⭐

@umitbircan SSN yoksa Ve acil ehliyet lazimsa eyalete bagli olarak kacaklara verilen ehliyetler var,sadece pasaportla basvuruyorsunuz.
    Boston demokrat oldugu icin olabilir. Bakin bence.

• @charon, içinde söyledi: Amerika'da Ehliyet Almak

@umitbircan SSN yoksa Ve acil ehliyet lazimsa eyalete bagli olarak kacaklara verilen ehliyetler var,sadece pasaportla basvuruyorsunuz.
    Boston demokrat oldugu icin olabilir. Bakin bence.

@charon un bu onerisini ben pek tavsiye etmem. @umitbircan sonrasinda ehliyetinizi yasal statunuze gore duzenlemek isterken sureciniz daha da uzayabilir. SSN gelmeden once her eyalette farkli olacak surelerde Turk ehliyetinizi kullanabiliyorsunuz. 14 gun icinde geliyor genellikle, sozlu olarak birkac SSA ofise walk in yapip ogrenmeyi deneyebilirsiniz ancak ehliye icin fiziki olarak gormek isteyeceklerdir.

• @deebee Teşekkür ederim Türk ehliyeti MA eyaleti için geçersiz gibi bir şey polisler Resident durumdaki vatandaşlardan kesinlikle eyalet ehliyeti talep ediyorlar.

• @deebee Az önce posta geldi SSN elime ulaştı nasipte varmış yarında ehliyet randevum vardı ofiste 🙂

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

143

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |