Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Seher-Mart teşekkürler paylaşım için. umarım güzel bir iş fırsatı çıkar karşınıza bol şans ✌🏻

• ⭐⭐⭐⭐

@serel çok teşekkürler, lnsallah 🙏🏻🍀

• @Ases, içinde söyledi: Göçmen Vize ile ABD'ye ilk giriş

Merhaba @Yiğit-Konur,

GC konusunda benzer bir tecrübemiz oldu. 20 ağustos ta ilk giriş yapıp 1 hafta sonra TR ye döndük. sonrasında ben ve eşimin Greencardları ilerledi ama oğlum için biometrk randevu kağıdı geldi.

Randevu kağıdının üzerindeki numarayı aradım ve TR ye döndük(oğlumun ufak bir sağlık işlemi vardı dedim gerçekten vardı). sömesterda kesin yerleşim için döneceğiz dedim. İncelenip döneceğiz dediler ve gelmenizden 15 gün önce tekrar arayın randevu verelim olarak mail ile dönüş yaptılar.

Merhaba arkadaşlar,
    Yukarıdaki mesajda belirttiğim gibi eşim ve benim green cardlarımız gelmişti ama oğlumu biometrik radevuya çağırmışlardı.
    Ocak ayında randevu almayı planlıyorduk ama nasıl ve neden olduğunu anlamadığım bir şekilde biz hiç bir şey yapmadan, yılbaşı öncesinde oğlumun green card ı da basılıp verdiğimiz adrese geldi. 🙂 Bizim açımızdan ilginç ve güzel bir gelişme oldu.

• @ATS16 Merhaba, bu 6 ay süreci ile ilgili çok okudum Forumda, 12 ayı geçirmedikten sonra tolere ediyorlar izlenimi oluştu ama her şey yine de o anki pasaport polisinin iki dudağı arasında.

• ⭐⭐⭐⭐

@jtcarlos

Kura programınin amacı ve CBP memurunun aradığı kriter sizin mümkün olan en kısa ABD’ye yerleşmeniz, yaşam sürecine dahil olmanız, ülkedeki çeşitliliğe katkı sağlamanız ve yeni bir vergi mükellefi olmanız 😉🙏🏻

• @serel umarım cok tesekkur ederım 🙏🏻🙏🏻

• @DenizMaths Newyork, New Jersey ve ozellikle Nothern Virginia bence Amerikanin en guzel yerleri. Daha dogrusu size ABD de oldugunuzu hissettiren yerler. Soguna o kadar takilmayin. Sicak yerlerin de hortum sel firtina dertleri var. NY de Antalyali olarak ben bir sorun yasamiyorum 🙂

• @Seher-Mart hayirli olsun. Yeni hayatinizda basarilar dilerim. Ileride sorun yasamamak icin isi baştan sıkı tutun. Adres değişiklik bilgilerinizi güncelleyin, uçak biletlerinizi atmayın. Ev kira kontratlarını yedekleyin. İleride vatandaşlık zamanı geldiğinde kanıt gerekirse kullanabilirsiniz.

• @arnblt cok tesekkur ederız bu bılgıler cok degerlı bunlarla ılgılı bilgimiz yoktu 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

• @arnblt haklısınız aslında.San Fransisco,Los Angeles,New york ve Miami de bulunduk ve çok beğendik.Houston’da akrabalarımızın bulunması,sağlık sektörünün merkezi olması(eşim doktor) ve vergi oranlarının düşük olması şimdilik bize cazip görünüyor.Ancak oğlumuzun üniversite seçimine göre de olay farklı şekillenebilir.Teşekkürler

• Herkese selamlar 10 Aralık 2024 tarihinde Abd'ye sorunsuz giriş yapmıştık fakat bugün ucsis'e girdiğimde 22 Ocak 2025 tarihine benim adıma planlanmış bir biyometrik randevusu gördüm bu randevuda sadece benim adım geçiyor eşim ve oğlum için bir şey görmedim. Eğer onlar ile ilgili bir şey planlanmış olsa oda ucsis'te gözükürmüydü (ana talihli benim)? Benim sorunum planlanan randevumun yerini nasıl değiştirebilirim çünkü şuan Teksas'ta yaşıyorum planlanan randevu Florida'da ne yapacağımı bilemedim

• @Caner-Urker, içinde söyledi: Göçmen Vize ile ABD'ye ilk giriş

Herkese selamlar 10 Aralık 2024 tarihinde Abd'ye sorunsuz giriş yapmıştık fakat bugün ucsis'e girdiğimde 22 Ocak 2025 tarihine benim adıma planlanmış bir biyometrik randevusu gördüm bu randevuda sadece benim adım geçiyor eşim ve oğlum için bir şey görmedim. Eğer onlar ile ilgili bir şey planlanmış olsa oda ucsis'te gözükürmüydü (ana talihli benim)? Benim sorunum planlanan randevumun yerini nasıl değiştirebilirim çünkü şuan Teksas'ta yaşıyorum planlanan randevu Florida'da ne yapacağımı bilemedim

Merhaba, biometric randevusu kişilere ayrı ayrı verilir, sadece size randevu planlamışlardır. Erteleme veya diğer sorularınız için USCIS ile iletişime geçmelisiniz.

https://www.uscis.gov/forms/filing-guidance/preparing-for-your-biometric-services-appointment#:~:text=Alert%3A If you need to,Do not mail your request.

• @DenizMaths Merhaba. Eşim doktor dediniz. Doktor olarak çalışmak için pek çok sınavı geçmek ve asistanlık gerekiyor. Eşiniz bu aşamaları göze aldı mı yoksa daha kısa başka bir yol var mı doktor pozisyonu için? Ben de hekimim ve doğrusu USML sınavlarına girmek için kendimi hazır hissetmiyorum, kendime uygun başka bir pozisyon arıyorum. Başarılar.

• ⭐⭐

@Caner-Urker
    Bizimde çocuklar için ayrı ayrı randevu göndermişlerdi. Sadece foto çekip gönderiyorlar. Mümkün olduğunca gitmeye çalışın ertlemeyin.

• @Tracy merhaba.Çok zor bir süreç haklısınız,o da bu yaştan sonra böyle bir şeyi göze alamıyor.Sağlık turizmine yönelecek büyük ihtimalle,saç ekimiyle ilgileniyor,Amerika’dan ve Kanada’dan buraya gelen çok hastası var son bir yıl içinde.

• Arkadaşlar merhaba ben los angeles aktarmalı new yorka gideceğimde sarı zarfı los angelesa mı teslim ediyoruz yoksa new yorka mı

• @atilla-04
    Merhabalar, Amerika’ya ilk giris yaptiginiz eyaletteki sinir polsine teslim ediyorsunuz.

• ⭐⭐⭐⭐

@atilla-04

Valizinizi de Los Angelas’da teslim alacaksınız, @ugursway’in söylediği üzere sarı zarfı Los Angelas’da pasaport kontrolde geçerken teslim edeceksiniz. Daha sonra uçacağınız terminale geçip valiziniz varsa New York uçağına vereceksiniz. İki ucus arasındaki transfer süresine dikkat etmenizi tavsiye ederim.

• @ATS16 green kart ücretini yatırıp case tracer uygulamasını indirdim green kartımın basılıp postaya verildiğini nasıl takip edebilirim

• ⭐⭐⭐⭐

@atilla-04

USCIS & NIV case tracker’i ara ara güncelleyip basım ve adresinize postalandığını takip edebilirsiniz uygulamadan. Postaya verildikten sonraki süreci takip edemiyorsunuz, postalandigina dair mesajı gördükten sonra beyan ettiğiniz adresteki arkadaşınızı uyarmanız ve posta kutusunu sıklıkla kontrol etmesi faydanıza olacaktır. 20-30 iş gününden önce permanent resident kart ile ilgili, 7-10 iş gününden önce de SSN ile ilgili bir gelişme beklemeyin bence.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

128

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |