Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @ATS16 3
    İkinci el arabanız için uzatılmış garantiye ihtiyacınız olduğunu mu düşünüyorsun?
    Ortalama 1,5 2 yılda araba zaten 36bin mil olur. Extended warranty denilen olay, dealerların para kazanmak için sözde ""garanti"" kisvesi altında dolandırıcılığıdır. Hiçbir dealer senin aracının garantisini önemsemez. Cebine girecek paraya bakar. Bence yol yakınken 2000 dolarınızı geri alın ve iptal ettirin. 30 gün içinde iptal edebiliyorsunuz diye biliyorum.
    Yarın bir gün aracı satttığınız zaman bedavaya trade-in alırlar. Elden satmak istersenizde büyük zararlara satarsınız yine. Burada Türkiye'deki gibi araç üzerinden para kazanma yok. Araba eskidiğinde hurda niyetine veriyorsunuz. Yani kaç paraya aldınız bilmiyorum fakat 2000 dolar da üzerine extended warranty malesef bad deal for you.
    Ben sıfır araba aldım ona bile extended warranty almadım. Dealerlar tarafından araçta bulunan fiziki bir parça harici ödenen para bana göre bad deal. Fiziki parçaları bile normalden pahalıya yüklüyorlar zaten. 1000 dolarlık jant takımını 1500 yazmak gibi.
    Ayrıca insurance full coverage mi?

• @kngslyr06 after estimated saving dediği olay tesla markasının elektrikli araba olmasından kaynaklı.

• @TMG merhaba, aracı kullandım bi problemi yok gibi ama korktuğum şey aldıktan 1 ay sonra bi yerden bi sorun çıkması inşallah böyle bi şey yaşamam

• @solidppl siz ne alırdınız. Dediğim gibi iki haftadır araç bakıyorum düzgün temiz bi araç bulamadım ben

• Hangi statedesiniz hu arada

• anlamadim

• Buradaki arkadaslar cok engin bilgilere sahip oldugu icin benim katacagim bir sey yok malesef. Devam arkadaslar 🙂 %20 APR den araba almaya devam edin

• @solidppl sağolun tavsiye için. Yarın bi Midas’s götüreceğim aracı almadan önce inspection için. Iowa eyaletindeyim ben

• @misha90 hayirli olsun hocam Allah kaza bela vermesin

• @TMG teşekkür ederim tavsiyeler için, zipcode 50314

• @TMG merhaba copart mantığını tam bilmiyorum burada bid vererek araç mı alıyoruz hiç bi detay yok gibi şansımıza ne çıkarsa gibi mi? ( gerçi demişsiniz 99 dolara inspection yaptırarak diye) Bunlar kazalı araçlar mı detaylandırabilir misiniz biraz daha

• @TMG anladım teşekkürler. Peki private sellerdan mı yoksa dealerdan mı almak daha mantıklı artıları eksileri nelerdir

• ⭐⭐

@misha90 hocam temiz toyota camry alip geçin. Ben latino dealer'dan 2011 model camry aldım, 6 ay sonra aynı fiyata sattim ülkeden ayrılırken. 2 günde mi ne satmıştım.
    7000 usd civari vermiştim.

Almadan önce carfax vs. bakın tabi.

• @charon camryler acayip pahali buraya mi ozel bilemiyorum keza honda accord civic vs de oyle

• Genel olarak Toyota ve Honda çok tutulduğu için çok pahalı sanırım biraz üzüyor fiyatları 😞 🙂

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

138

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |