Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Merhaba, 10 Kasim'da Amerika'ya girdim. SSN hemen geldi ama green card hala gelmedi. USCIS'te ödemeyi yaptgimda verilen receipt ID ile kontrol ettigimde durum hep fee odendi seklinde. Kartla ilgili bir durum bildirimine donmedi. Benzer durumda olan var midir?

• @HüseyinBurcu kartınız ulaşmışmıydı

• Kartımız ulaşmadığı için sordum aslında. Bugün durumumuz güncellenmiş, kart postaya verilmiş.

• merhaba. 120 gun gecmesine ragmen kartim gonderilmedi. dun abdye giris yaptim. az once uscis’i aradigimda konu ile ilgili 30 gun icinde aranacagimi ve bir randevu verilecegini soylediler. ancak isim dolayisiyla 30+ gun boyunca burada kalmam mumkun degil. bu randevuya gitmeden green cardimi almam mumkun degil mi? bir sekilde buradaki kuzenimin adresine postalanamaz mi? ilk girisim 20 ocak 2024tu. ve 20.01.25ten sonra ulkeye tekrar giremeyecegim. aslinda bu gelisimde re-entry permite basvurmayi dusunuyordum. ancak kartim olmadan nasil yapacagim ve yapmam mantikli mi bilmiyorum. randevumy uscis ankara ofisinden alsam olur mu? lutfen bir yol gosterin…

@crazycells

• Merhaba, 120 günü geçmesine rağmen kartımız gelmedi. Uscise mail attığımızda sarı zarfimizn kaybolduğunu bildirdiler . Süreç nasıl islayacek bilen yardımcı olursa sevinirim

• @smyrna16 merhaba,biz de aynı durumdayiz . Durumumuz için mail attik gelen cevapta sarı zarfimizn kaybolduğunu bildirdiler maalesef. Süreç nasıl olacak hiç bilmiyorum ![alt metni]([görsel url](~~

• link url~~))

• @Ozzyy merhaba,bizim de ailece Sarı zarfimizi kaybetmisler. Yeniden randevu uzun sürede mi veriyorlar. Ve hangi evraklar isteniyor. Sağlık muayenesinin bütün dosyalarıni teslim etmiştik . Onları tekrar isterler mi. Şuan bizim ailede kimseye greencard gelmedi maalesef.

• @akmaz21213434 benim de başıma geldi. Ne yaptınız siz halledebildiniz mi

• @nasel merhabalar sizde vizenizi varşovadan almışsınız ama mülakat deneyimlerinde sizi göremedim müsaitlikte yazma şansınız varmıdır hatırladığınız kadarıyla teşekkürler

• @ahmeterol1912 en kısa sürede yazacağım inşallah. Şuanda bütün enerjimi kaybolan dosya problemine kullanıyorum ama aklımda . Zaten diğer varovayi paylasanlarla benzer şeyler yaşadık biz de

• Herkese Merhaba ben de ödememi yaptığımdan beridir 67 gün geçti hala bir gelişme olmadı. Sarı zarfı kaybetmiş olabilirler mi ? Şuan turkiyedeyim ne yapmam gerekir. Konu ile ilgili tecrübesi olan arkadaşlar yazabilir mi

• @smyrna16 merhaba aynı durumdayım 67 gün oldu gelişme yok. Siz ne yaptınız acaba

• @HüseyinBurcu merhaba 67 gündür aynı durumdayım. Sizde bir gelişme var mı? Ne yapabilirim

• ⭐⭐⭐⭐

@Lifepark-0 ABD’de kartlarınızın gitmesini istediğiniz beyan ettiğiniz adrese kartlar haricinde başka bir mektup ile farklı bir bildirim gelmiş mi? Verdiğiniz adreste postaları takip eden güvenebileceğiniz birisi var dimi?

• @nasel teşekkürler sabırsızlıkla bekliyoruz 🙂

• merhabalar uscis fe lerini dün itibari ile yatırdım ve uscis e kayıt oldum adres değişikliğini uscis den yapan bir arkadaş varsa nasıl yapıldığını konusunda yardımcı olabilirmi acaba şimdidien tşkler

• @ack, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhaba, 15 Kasim da ABD'ye giris yaptim. USCIS Immigrant Fee yi ödenmesi gereken kagıdı yeni gördüm bundan haberim yoktu ödemeyi yeni yaptım. 23 Aralık da ödemeyi yapmış oldum bundan sonraki surecimde sıkıntı olur mu?Ödemeyi yeni yaptığım için sadece kartım mi geç basılır süreçte ciddi sıkıntı yaşanır mı yardımcı olabilir misiniz?

Merhaba, sorularınıza cevap alabilmek için lütfen imzanızı güncelleyin ve mülakat deneyiminizi forumda paylaşın. Forum sayesinde Viyanada girdiğiniz mülakatın deneyimini, forum kullanıcılarından esirgemeyin. ABD’de bol şanslar!

• @deebee merhaba, gerekli düzenlemeleri yaptım.

• @arnblt tesekkürler, peki bununla ilgili viyanaya veya uscis a yazmam gerekir mi sizce durumu aciklayan?

• ⭐⭐⭐⭐

@ack

23.12.24 tarihinden itibaren en geç 120 gün içerisinde kartınızın beyan ettiğiniz adrese gelmesini bekleyeceksiniz. Daha erken de gelebilir, en geç 120 gün sonra gelmez ise USCİS ile irtibata geçebilirsiniz. Bu tarihe kadar beklemeniz gerekiyor, yapabileceğiniz başka bir şey yok.

If you haven't received your Green Card after about 90 to 120 days, you can contact USCIS to understand why it did not arrive.

Kartınızın basım sürecini ödeme yaptıktan sonra size IOE ile başlayan ve saklamanızı uyaran bir numara tahsis edilmiş olması gerekiyor. Bu numarayı aşağıdaki uygulamaya girerek basım sürecini takip edebilirsiniz. 23.12.24 itibariyle 20-30 güne kadar herhangi bir güncelleme beklememeniz gerektiğini düşünüyorum.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

130

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |