@diana-kate Verizon Fios
-
@hDundar usmobile hattı numara seçimi yapılıyor daha öncede o şekilde yapmıştınız ilk geldiğinizde konuşmuştuk ama şimdi bir ay beklemeniz gerekiyor hattı taşımak için verizon alt yapısını kullanan ve Verizon alt firması visible alın derim aynı alt yapı ve sınırsız hotspot birde sizin bölgede hangi hat iyi ise onu kullanmalı yıllık ödeme ile daha uyguna geliyor

-
-
@Tarık-B ileti eski ama ben de benzer bir durumdayım. 3D artistim ve ona göre burda güzel bir sistemim var bir masaüstü. kasayı götürmek istiyordum ama emin olamadım. siz ne yaptınız güç kaynağı ile çözebildiniz mi?
Benzer deneyimleri olan varsa yazabilir mi? ilk gidişte benzer bir sistemi kurmam biraz başta zor olabilir ama elimdekinden de olmak istemiyorum orada elektrik yüzünden bozup.
-
-
@vartorian, içinde söyledi: ABD'de Canlı Spor Yayını izlemek için TV Kanalı Abonelikleri
Bence IP TV en iyisi, hepsini içeriyor 🙂
Sadece “bir maçı izleyeyim, sonra kapatırım” diyorsan, Inat TV iş görebilir — ama riskleri bilerek kullan.
Ama “ben rahat rahat, donmadan, HD izleyeyim” diyorsan, yasal platformları kullanmak çok daha iyi, sadece biraz daha maliyetli. -
Başlığı görünce ilk etapta aklıma gelen, güvenlikle ilgili kullandığım iki uygulamayı paylaşmak istedim.
“Citizen” isimli uygulama, iki yönlü çalışıyor. Hem güncel olayları, trafik kazaları, yangınlar, hırsızlıklar gibi size yakın gerçekleşen polislik olayları gösteriyor. Hem de etrafınızda kayıtlı olan seks suçlularının yerlerini gösteriyor. Ayrıca ülke çapında büyük olayları, geri çağırılan ürünleri vs. bildiriyor.
Citizen: Keeping you safe & informed
Citizen: Keeping you safe & informed
Citizen helps you stay safe & informed, by providing instant notifications and live broadcasts of reported crimes and incidents near you.
“Code Red Alert” ise konumunuza yakın yerlerde meteorolojik olarak meydana gelebilecek acil olayları, hem uygulamadan takip ettiriyor hem de sms veya arama ile size bildiriyor.
Özellikle tahrip edici sel, rüzgar, tornado vb. doğa olayları için kullanışlı bir uygulama.
International Crisis & Risk Management Leaders | Crisis24
International Crisis & Risk Management Leaders | Crisis24
Crisis24, a global leader in crisis and risk management, provides tailored solutions to support businesses, their leaders, and employees.
-
@Rhonster simdi baktim turkiye disindan olmuyormus VPN yede izin vermiyor.
-
@umarimarmy, içinde söyledi: Türkiye-Amerika arası iletişim yolları (Telefon, internet vs.)
Türk bankalarında hangi bankalar abd numarasıın kabul edip sms atıyor bi listesi var mı acaba?
Özellike merak ettiklerim: Akbank, İş Bankası ,Ykb ve VakfıbankBen QNB ile calisiyorum, ABD tel nosu ile haberlesiyoruz.
-
-
Arkadaşlar,
Telefon vergileri ile ilgili bir şey danışmak isterim.
2 ay önce annem Amerikaya gelmişti, geçtiğimiz hafta Türkiye'ye döndü.
Son telefon vergi zamlarından sonra yeni yılda yaklaşık 30000 tl vergi ödeyeceğimiz için zamlar gelmeden önce burdan telefon alsak ve annemin adına telefonun vergisi ödesek olur mu??
Nasıl oluyor bu işler? -
Ben Mint mobile kullniyorum.TR ye giderken 50 $ International yukleme yaptim.Bir ay seyahatim suresince (cok yogun gorusme yapmadan) kullandim.
-
Merhaba arkadaşlar,
Daha önce ABD'de hat üzerinden telefon alınınca avantajlı olduğu ile ilgili yazılar okumuştum.Daha önce bunu yapan oldu mu? Tecrübelerini aktarırsa sevinirim/z.
Aylık bir ücret mukabilinde hem hattı kullanıp hem de telefon sahibi olmakla ilgili bir sistem. Türkiye'de de bir zamanlar popüler olan bu durum orada da var mı?
-
Merhaba Abd de iken At&t den telefon alıp hat taahhüt aldım fakat beklediğimizden önce Türkiyeye dönmemiz gerekti Telefonu iade edip , hattıda iptal ettim telefon için ödediğim tutarı Kredi kartıma geri yatırdılar 1 aylık bir fatura geldi onu da Abd deki arkadaşım vasıtası ile ödedim fakat ardından aşağıda ki fatura 3 gün sonra geldi konu ile ilgili bilgisi olan var mı acaba?
Suspension notice
Past due amount: $166.74
Total amount due: $166.74
Account number ending in: 2468
Date: 08/21/2023
Hello,We hope you're staying safe and well, and we understand things happen. That's why we're reaching out to let you know your account shows a total amount due of $166.74 with a past due balance of $166.74. Please take care of your bill payment today for all past due charges, including any new charges that may have become past due, to avoid suspension of service.
Ways to pay today:
Use the myAT&T app
Go online at att.com/pay
Dial *PAY (*729) on your AT&T wireless phone
To make a payment arrangement, please visit att.com/pay, use the myAT&T app, or dial 611 from your wireless phone. If you require additional assistance, please call 800.947.5096.If you've already paid or made a payment arrangement, then you're all set.
If we do not receive payment and services are suspended, you'll be charged up to a $35 fee to get your service back. Suspension may impact your ability to upgrade with our best pricing and to qualify for promotional offers and credits. If your past due balance is not paid after suspension, your service may be canceled and your device's wireless network connectivity capabilities may be disabled.
Thank you for choosing us,
AT&T
-
-
@AcerVulus Tekrardan yardımlarınız için çok teşekkürler.
-
-
T-mobile bilgilendirme icin soyle bir sayfa yapmis:
https://www.t-mobile.com/brand/data-breach-2021
40 milyon musterinin farkli bilgilerinin calindigini onayliyorlar. Musterilere hesaplarindaki sifreleri ve hesaplarinin PIN numaralarini degistirmeyi tavsiye ediyorlar, ayrica tum musterilere 2 yil boyunca ucretsiz kimlik koruma hizmeti sunuyorlar (McAfee® ID Theft Protection).
Kayit icin yukaridaki linke tiklayip, su kutucugu bulup tiklayin ve bilgilerinizi girin; daha sonra email adresinize gerekli bilgiler yollanacak.
Screen Shot 2021-08-19 at 11.48.53 AM.png
-
Isverenimin PO Box'ina teslim edilmis. Adres uzerinden otomatik olarak PO Boxa iletiliyor anladigim kadariyla.
ABD'de kullandığınız telefonlar ve GSM operatörleri
-
@OA-OA merhaba, ben tello kullanıyorum ve 1gb data ve no mins konuşma ile aylık 5usd’lik bir paketi var. Belki işinize yarar
-
@mrt01 IPhone 13 Pro kullanıyorum, telefonumda fiziki Turkcell sim takılı, ABD’de iken T-Mobile e-sim kullanıyorum.
Performansı gayet iyiydi, sesli çağrılarda ses kalitesi mükemmele yakındı. Data kullanımında hiç bir sıkıntı yoktu, Chicago downtown’da speedtest’de 300-350 mbps download yakalarken suburb’de 900-950 mbps görebildim (coğrafya kaderdir sözü akıllara geliyor yine). Faturalı hat kullanıyorum, aylık USD 70.60 ödüyorum, debit kartımdan düzenli çekiyor.
Konu biraz da bulunduğunuz bölge ve operatörün bölgedeki alt yapısından kaynaklı.
-
@OA-OA, içinde söyledi: ABD'de kullandığınız telefonlar ve GSM operatörleri
Arkadaşlar selamlar, Amerika'da ön ödemeli olup 4-5 ayda bir para yükleyerek aktif tutabileceğim bir operatör var mı bildiğiniz? Amerika'dan Türkiye'ye gelip uzun süre TR'de kalacağım ancak bankadan gelen sms'ler vb için hat gerekiyor. Faturalı bir hat çıkarmak da istemiyorum gereksiz yere sürekli para ödememek için.
Bu soru soruldu mu diye aradım ancak bulamadım, yardımcı olursanız sevinirim, teşekkürler.Tam olarak ne amaçla bir hat aradığınızı anlayamadım. Çünkü ister faturalı ister faturasız bir hat alın, hattın açık kalmasını sağlamak için düzenli olarak her ay bir ödeme yapmanız gerekiyor.
Eğer siz Türkiye'deyken ABD'deki bankadan SMS almak istiyorsanız, hattınızın aktif ve uluslararası kullanıma açık olması şart. Bu durumda aylık ödemelerden kaçınmanız maalesef mümkün değil.
Yine de daha düşük maliyetli bir çözüm olarak, ABD'deki operatörlerin "pay-as-you-go" tarzı planları olduğunu okumuştum.
İncelemenizi öneririm.
Kolay gelsin. -
@Serapp Selamlar Serap hanım, Türkiye'deki ön ödemeli hatlarda hattın kapanmaması için 6 ayda bir yükleme yapmak yeterli oluyor. Amerika'da da bu şekilde bir operatör var mı diye sormak istemiştim. Ama "pay-as-you-go" sanırım bunun gibi bir şey, cevap için teşekkür ederim
-
@OA-OA Selamlar, ön ödemeli hatlarda (Mint, StraightTalk gibi) genelde yükleme süresi 3 ay oluyor. 3 ay tarife almadığınız zaman hattınız kapanabilir, kesin kapanır demiyorum, kapanabilir. Amerika’ya döndüğünüzde de Türkiye’deyken yükleme yapsanız dahi havaalanından iner inmez açılmıyor. Call center arayıp ya da mesaj hattına yazıp Amerika’ya geldiğinizi anlamak teyit etmek istiyorlar. Bunlar başıma geldi.
-
@erenotti Benim deneyimim şöyle:
İlk gidişimden önce US Mobile’dan 3 aylık bir eSIM aldım (45$, sınırsız konuşma ve sınırsız data). Havaalanına indiğimde hemen aktif hale geldi, 3 ay kullandım ve döndüm. Kullanım sürem bitince numara pasif oldu. Yaklaşık 2,5 ay sonra, tekrar gitmeden önce aynı numaraya 2 GB data ve sınırsız konuşma içeren bir paket yükledim (10$). Yine havaalanına iner inmez aktif hale geldi. 1 ay kullandım ve döndüm.Şu an numaram hâlâ pasif durumda. Aradan 4,5 ay geçti. Yakında tekrar gideceğim, uçağa bineceğim gün yükleme yapmayı planlıyorum. Görünüşe göre bir süre aynı numarayı saklıyorlar. Bu süre 6 ay olabilir diye düşünüyorum, belki de daha fazla ama gidişlerim arasında 6 ay olmadığı için şimdilik bu yöntemi sürdürüyorum.
-
@Serapp Doğrudur Serap Hanım, keşke sizin gibi yapsaymışım. Ben 2023 Mayıs’ta ilk gittiğimde (green card çıkmazdan önce) Walmart’tan fiziki sim almak ve onu açtırmakla uğraşmak gibi bir hata yaptım

Ocak’ta temelli yerleşmek için gittiğimde numaramı taşıyıp iPhone 15 alıp, Att esim’e direkt geçeceğim. En temizi bu sanırım. -
@Serapp Hattınız aktif kalacak mı, rica etsem Amerika'ya tekrar gittiğinizde deneyiminizi paylaşabilir misiniz
-
@OA-OA, içinde söyledi: ABD'de kullandığınız telefonlar ve GSM operatörleri
@Serapp Hattınız aktif kalacak mı, rica etsem Amerika'ya tekrar gittiğinizde deneyiminizi paylaşabilir misiniz
US Mobile'da 4,5 aydır pasif durumda olan hattıma, buraya gelmeden önce 10$'lık 2GB data, sınırsız konuşma ve mesajlaşma paketi yükledim. Aktif hale geldi, şu an kullanıyorum.
-
Merhabalar,
Prepaid sim kart almak için verizona girdim 60 dolar sınırsız internet ve konuşma için istediler.T-mobiledan 50 dolara aldım sonrasında ama e-sim muhabbetini iki operatör de beceremedi. Fiziki takmak zorunda kaldım. Telefon Türkiye’den olduğu için diye düşünüyorum.
-
Merhabalar annem 3 ay icin buraya gelecek hangi GSM sirketinden kart alayim. Telefonu olsun istiyorum acil durumlar için
-
@graombze mint mobileın 3 aylık uygun paketi vardı bölgenizde çekim gücü nedir bunu araştırmanız gerekebilir ancak kısa süreli kullanım için uygun olacaktır diye düşünüyorum. Mint mobileı denemedim daha önce ancak gördüğüm kadarıyla en uygun paketleri olan mobil şirketlerden biri
-
@graombze merhaba, ben 7 aydır Tello kullanıyorum. T-Mobile altyapısını kullanıyor ve sınırsız internet+konuşma+mesaj prepaid hat için aylık 25$ ödüyorum. Sadece 100 dk konuşma içeren paketi ise aylık 5$ ile alabilirsiniz. E-sime uygun telefonunuz varsa online olarak satın alıp hemen aktif edebiliyorsunuz.
-
Merhabalar. Önümüzde ki hafta Amerika’ya taşınıyoruz new jerseye. İnş hayatımızı artık orda devam ettircez. Hat işlemleri için uzun vadeli ne önerirsiniz? Kıymetli bilgilerinizi bekliyorum.
-
Merhabalar,
AT&T'den prepaid e-sim olarak aldık. Telefonumuz yurtdışından. E-sim+bir aylık paket (15 GB+sınırsız konuşma) için 50$ ücret ödedik. -
@Vildan-0 teşekkürler hazır kart almadan verizon gibi hat kullanamaz mıyım
-
@kutaykc hayırlısı olsun, ben Tello ön ödemeli hat kullanıyorum. Sınırsız internet (35gb hızlı sonra yavaşlıyor),konuşma ve mesajlaşma için aylık 25 usd ödüyorum. İlk geldiğimde adresimi göstersin diye At&t faturalı hat almıştım ve aylık (yukarıdaki imkanlar ile aynı) 110 usd ödedim.
-
@pulcet Bizimde mi faturalı hattan başlamamızı tavsiye edersiniz?
-
@kutaykc SSN gelmediği için sadece prepaid alabildik. O gelince faturalı alacağız
-
@kutaykc banka hesabı açmamda adres kanıtı olsun diye ilk önce faturalı hat aldım ama gereksizmiş. Adres kanıtı olarak kabul etmiyorlarmış. Yaşayacağınız bölgede operatörün sinyal gücüne göre en uygun fiyatlı olanı tercih edebilirsiniz. Florida için Tello’yu tavsiye edebilirim.
Benzer Başlıklar
121
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.2k