• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. Tarık B.
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    T
    • Takip Edilenler 1
    • Takipçiler 1
    • Konu 5
    • İleti 21
    • En İyi 2
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

Tarık B.

@Tarık B.

3
    İtibar
    31
    Profil Görüntülemeleri
    21
    Takipçiler
    1
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

Tarık B. Takip etme Takip Et

Tarık B. tarafından gönderilen en iyi iletiler

• Dış Satış Elemanı Arıyoruz (San Francisco Bay Area - CA)

San Francisco - Bay Area bolgesinde, dogaltas sektorunde 20 yildir hizmet veren firmamizin, dis satis departmaninda gorev yapmak uzere arkadaslar ariyoruz.

Sektorde tecrubesi olan arkadaslarin basvurularina oncelik verilecektir.

Full time calisacak,

Seyahat engeli olmayan,

Ingilizce'ye iyi derecede hakim, (Okuma, yazma, konusma),

Halen ABD'nde yasal olarak bulunan,

Yukaridaki sartlara sahip adaylarin bu site uzerinden basvuru yapmalari rica olunur.

İlan ve Duyuru içinde yayımlandı
      T
      Tarık B.
    • Kitchen Cabinet Sales Manager Arıyoruz (San Francisco Bay Area - CA)

Mutfak/banyo dolaplari dizayn ve satisi yapabilecek tecrubeli ''sales manager'' ariyoruz.

Dogaltas sektorunde 20 yildir hizmet veren firmamizin, mutfak/banyo dolaplari bolumunu yonetecek,

Ingilizce'ye cok iyi derecede hakim (Okuma-yazma-konusma),

Halen Amerika'da ikamet eden ve calisma izni bulunan adaylar,

Sektorde tecrubeli (Ozellikle mutfak dolap dizayn isinde daha once manager seviyesince calismis),

Full time calisacak,

Adaylarin bu ilana basvuru yapmalari rica olunur.

T
      Tarık B.

Tarık B. tarafından gönderilen son iletiler

• ABD’den Türkiye’ye eşya kargolamak

Merhaba herkese. Ben çoğunluğun ters yönüne doğru bir soru soracağım. California’dan Türkiye’ye geri taşınmayı düşünüyorum yakında. Eşyalarım orada ve ben dönüşle alakalı plan yapmaya çalışıyorum.

Şu anda İstanbul’dayım ve bir ay kadar önce ciddi bir ameliyat geçirdiğim için hala iyileşme sürecindeyim. O yüzden eşyalarımı oradaki arkadaşlarıma paketletip kargolatsam mı yoksa üç dört ay sabredip uçakla gidip kendim eşyaları bavullara koyup mu dönsem diye düşünüyorum.

Muhtemelen 3-4 büyük kutu alacak kıyafetim ve ayakkabım çıkar. Bir de Brother SE1900 nakış makinem var (meraklısına bilgiler :))

Bunları Türkiye’ye kargolatsam, gümrükte sorun çıkarırlar mı? Ve aşağı yukarı ne kadar tutar kargolar?

Bu konuda tecrübesi/fikri olan arkadaşlardan yardım bekliyorum. İyi yıllar!

Yolculuk içinde yayımlandı
      T
      Tarık B.
    • RE: SF Bay Area'daki Sirketimize On Muhasebeci Ariyoruz

@MySea Ozgecmis gondermek isterseniz ozel mesaj yoluyla iletisime gecebilirsiniz.

T
      Tarık B.
    • Kitchen Cabinet Sales Manager Arıyoruz (San Francisco Bay Area - CA)

Mutfak/banyo dolaplari dizayn ve satisi yapabilecek tecrubeli ''sales manager'' ariyoruz.

Dogaltas sektorunde 20 yildir hizmet veren firmamizin, mutfak/banyo dolaplari bolumunu yonetecek,

Ingilizce'ye cok iyi derecede hakim (Okuma-yazma-konusma),

Halen Amerika'da ikamet eden ve calisma izni bulunan adaylar,

Sektorde tecrubeli (Ozellikle mutfak dolap dizayn isinde daha once manager seviyesince calismis),

Full time calisacak,

Adaylarin bu ilana basvuru yapmalari rica olunur.

T
      Tarık B.
    • Dış Satış Elemanı Arıyoruz (San Francisco Bay Area - CA)

San Francisco - Bay Area bolgesinde, dogaltas sektorunde 20 yildir hizmet veren firmamizin, dis satis departmaninda gorev yapmak uzere arkadaslar ariyoruz.

Sektorde tecrubesi olan arkadaslarin basvurularina oncelik verilecektir.

Full time calisacak,

Seyahat engeli olmayan,

Ingilizce'ye iyi derecede hakim, (Okuma, yazma, konusma),

Halen ABD'nde yasal olarak bulunan,

Yukaridaki sartlara sahip adaylarin bu site uzerinden basvuru yapmalari rica olunur.

T
      Tarık B.
    • SF Bay Area'daki Sirketimize On Muhasebeci Ariyoruz

San Francisco - Bay Area'da 20 yildan beri hizmet veren sirketimiz bünyesinde calisacak on muhasebe elemanı arkadaşlar aramaktayiz.

Full time - hafta ici 5 gun,

Quickbooks tecrubesi olan,

Calisma ve oturma izni olan,

Hemen calismaya baslayabilecek,

Ingilizce'ye (Okuma, yazma, konusma) iyi derecede hakim,

Sartlara uygun olduguna inanan ilgili arkadaslarin bu site uzerinden basvuru yapmalarini rica ederiz.

T
      Tarık B.
    • RE: Öğrenci vizesi alan kişi evli ise eşler ne yapabilir? (M2 vs F2 vs J2)

@Hüseyin-Özlü ben sonradan aldım çünkü eşim önceden almıştı j1ini. ancak birlikte başvurulursa daha kolay oluyor diye biliyorum

Öğrenim Vizeleri (F/M ve J) içinde yayımlandı
      T
      Tarık B.
    • RE: Türkiye'den getirilen elektronik cihazları ABD'de kullanmak

@keysnambır çok mantıklı hocam. güç kaynağının sitesinde voltaj aralığı olarak 100-240 yazıyor o yüzden yeni bir güç kablosu alarak kullanmaya başlayabilirim sanırım. teşekkür ediyorum

İletişim ve Teknoloji içinde yayımlandı
      T
      Tarık B.
    • RE: Türkiye'den getirilen elektronik cihazları ABD'de kullanmak

oyuncu bilgisayar kasamı yanımda götürmek istiyorum, monitor ve bilumum aksesuarı oradan alacağım ama kabin boya sığan bir kasam olduğu için ve bırakmaya kıyamadığım için yanıma alacağım. yalnız şu voltaj işini nasıl çözebilirim bilgisayarım için? içindeki donanımlar yanar diye korktum burada yazılanları okuyunca. acaba sadece abd tipi bir güç kablosu almam yeterli mi, yoksa voltaj dönüştürücü de mi almam lazım?

İletişim ve Teknoloji içinde yayımlandı
      T
      Tarık B.

@ugurkuzey sanırım @crazycells arkadaşım 2-3 ay önce buna dair bir mesaj yazmıştı, forumdan eş vizesi almak üzere olan birinin ilk aciliyet başvurusunun reddedildiğine, ancak ikincisinin dikkate alındığına dair. biraz aradım ama mesajı bulamadım maalesef.

T
      Tarık B.

@ugurkuzey umarım söylediğiniz gibi olur hocam umut verdiniz teşekkür ederim. ikimiz de yas moduna geçmiştik 2023'leri görünce. bir de eş vizesi durumunda acil durum vizesine başvurulabileceği söyleniyor, düşündünüz mü bunu yapmayı?

T
      Tarık B.